Cumpărări directe Constanța Cinematograful Pescăruș din Mangalia va fi reabilitat în vederea conservării de Ariv Ind SRL (DOCUMENT)

  • Cinematograful din sudul litoralului a fost inclus pe lista de sinteză a obiectivelor de investiții care urmează să fie finanțate de CNI, în cadrul programului „Săli de cinema”.
  • Contractul „Lucrări de reparații pentru conservarea Cinematografului Pescăruș“ a fost atribuit de Primăria Mangaliei societății Ariv Ind SRL.
  • Valoarea contractului atribuit este de 335.848,84 RON.
  • Firma este deșinută de asociații Tudor Ungureanu și Iuliana Ungureanu.
 
 
Municipiul Mangalia a atribuit contractul „Lucrări de reparații pentru conservarea Cinematografului Pescăruș“ societății Ariv Ind SRL. Contractul a fost atribuit, prin negociere directă, pe data de 19 aprilie. Valoarea contractului atribuit este de 335.848,84 RON. 
 
Achiziția presupune execuția lucrărilor de reparații pentru conservare obiectiv - Cinematograf Pescăruș conform devizului ofertei 25174 din 15.04.2024.
 
Cinematograful a fost preluat de Primăria Mangalia acum 7 ani de la Regia de Film. Acesta va fi reabilitat și modernizat, în baza unui proiect finanțat de Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, prin Compania Națională de Investiții. 
 
Cinematograful din sudul litoralului a fost inclus pe lista de sinteză a obiectivelor de investiții care urmează să fie finanțate de CNI, în cadrul programului „Săli de cinema”. 
 
Aflat în proximitatea falezei, cinematograful „Pescăruș” a fost inaugurat în anul 1982, fiind cel mai frecventat așezământ cultural din sudul litoralului, până la jumătatea anilor 1990. Ulterior, a fost neglijat de autoritățile locale, ajungând să funcționeze, în paralel, ca bar de noapte și sală de cinema sau, mai apoi, discotecă. Proiectul prevede renovarea și consolidarea clădirii, dotări și instalații moderne pentru desfășurarea activităților de proiecție filme.
 
 
Despre Ariv Ind SRL
 
 
Înființată în anul 2016, firma are sediul pe strada Walter Maracineanu, nr. 4B din Mangalia, Județul Constanța șu se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale. 
 
Firma este deținută de asociații  Tudor Ungureanu, cu 95% din capitalul social, și  Iuliana Ungureanu, cu 5 % din capitalul social. Administrator este Ungureanu Tudor.
 
Potrivit termene.ro, Iuliana Ungureanu mai este asociată în Aris Navart SRL. La rândul său, Tudor Ungreanu este asociat în Pin-Pec SRL, Aris Navpro SRL, Aris Navart SRL, Mivship SRL,  Callatis Ship Management SRL și Iulmar Ind SRL.
 
Ariv Ind SRL a obținut 45 de contracte de la autorități publice locale. Printre acestea se numără Municipiul Mangalia, Școala Gimnazială"Sf Andrei" Mangalia, Liceul Tehnologic "Ion Bănescu" Mangalia și altele.
 
În anul 2022, firma cu un singur salariat a declarat o cifră de afaceri de 244.962 de lei și un profit de 59.816 de lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului publicat pe e-licitatie.ro// pe SEAP.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI 
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și: 
 
 
Cumpărări directe Constanța: Un imobil de pe strada Mihai Viteazu din Mangalia va fi demolat de Altion Serv SRL (DOCUMENT)
 
Primarul Municipiului Mangalia, la judecată cu SC ADytza Niko SRL. Ce au decis magistrații Tribunalului Constanța
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria Mangalia, județul Constanța, scoate la vânzare un imobil într-o licitație publică

03 May 2024 361

Poșta Română se va ocupa de serviciile poștale ale Primăriei Mangalia (DOCUMENT)

03 May 2024 348

Decizia nu este definitivă Candidatura reprezentantului AUR de la Mangalia, atacată de primarul Cristian Radu și consilierul Menabit Ozghiun

03 May 2024 353

Cumpărări directe Constanța I & M Polux SRL livrează Primăriei Mangalia cărucioare de cumpărături (DOCUMENT)

01 May 2024 337

Cumpărări directe Constanța În diferite zone din Mangalia se aplică marcaj rutier (DOCUMENT)

29 Apr 2024 397

Cumpărări directe Dimitris Garden SRL a semnat cu Primăria Mangalia și Apollo Ecoterm SRL. Firma va funiza plante de peste 460.000 de lei (DOCUMENTE)

28 Apr 2024 434

Tinerii din Mangalia, susținuți de Primărie în plan socio-profesional (FOTO+VIDEO)

25 Apr 2024 706

Cumpărări directe Constanța Primăria Mangalia împarte cozonaci de Paște! De unde îi cumpără și ce va scrie pe fiecare ambalaj (DOCUMENT)

23 Apr 2024 468

Cumpărări directe Dimitris Garden SRL se va ocupa de repararea fântânilor arteziene din Mangalia (DOCUMENT)

22 Apr 2024 437

Constanța Ce firmă va elabora studiul de fezabilitate pentru proiectul „Centru Cultural Aurora”, din Mangalia?

22 Apr 2024 395

Primăria Mangalia cumpără cărucioare de cumpărături de 53.000 de euro! Pe partea frontală, va scrie cu alb „Primăria Municipiului Mangalia“ (DOCUMENT)

22 Apr 2024 500

Cumpărări directe Constanța Teolen Trading SRL, contract de 40.000 de euro cu Primăria Mangalia, pentru mentenanța sistemelor de irigații din oraș și stațiuni (DOCUMENT)

22 Apr 2024 362

Cumpărări directe Constanța Primăria Mangalia, contract de 77.000 de euro cu Pepiniera Neptun SRL, pentru gazon (DOCUMENT)

21 Apr 2024 436

Primarul Municipiului Mangalia, la judecată cu SC ADytza Niko SRL. Ce au decis magistrații Tribunalului Constanța

20 Apr 2024 444

Locuri de muncă Constanța Primăria Municipiului Mangalia scoate la concurs un post vacant. Detalii

19 Apr 2024 618