Cumpărări directe Constanța Cinematograful Pescăruș din Mangalia va fi reabilitat în vederea conservării de Ariv Ind SRL (DOCUMENT)

  • Cinematograful din sudul litoralului a fost inclus pe lista de sinteză a obiectivelor de investiții care urmează să fie finanțate de CNI, în cadrul programului „Săli de cinema”.
  • Contractul „Lucrări de reparații pentru conservarea Cinematografului Pescăruș“ a fost atribuit de Primăria Mangaliei societății Ariv Ind SRL.
  • Valoarea contractului atribuit este de 335.848,84 RON.
  • Firma este deșinută de asociații Tudor Ungureanu și Iuliana Ungureanu.
 
 
Municipiul Mangalia a atribuit contractul „Lucrări de reparații pentru conservarea Cinematografului Pescăruș“ societății Ariv Ind SRL. Contractul a fost atribuit, prin negociere directă, pe data de 19 aprilie. Valoarea contractului atribuit este de 335.848,84 RON. 
 
Achiziția presupune execuția lucrărilor de reparații pentru conservare obiectiv - Cinematograf Pescăruș conform devizului ofertei 25174 din 15.04.2024.
 
Cinematograful a fost preluat de Primăria Mangalia acum 7 ani de la Regia de Film. Acesta va fi reabilitat și modernizat, în baza unui proiect finanțat de Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, prin Compania Națională de Investiții. 
 
Cinematograful din sudul litoralului a fost inclus pe lista de sinteză a obiectivelor de investiții care urmează să fie finanțate de CNI, în cadrul programului „Săli de cinema”. 
 
Aflat în proximitatea falezei, cinematograful „Pescăruș” a fost inaugurat în anul 1982, fiind cel mai frecventat așezământ cultural din sudul litoralului, până la jumătatea anilor 1990. Ulterior, a fost neglijat de autoritățile locale, ajungând să funcționeze, în paralel, ca bar de noapte și sală de cinema sau, mai apoi, discotecă. Proiectul prevede renovarea și consolidarea clădirii, dotări și instalații moderne pentru desfășurarea activităților de proiecție filme.
 
 
Despre Ariv Ind SRL
 
 
Înființată în anul 2016, firma are sediul pe strada Walter Maracineanu, nr. 4B din Mangalia, Județul Constanța șu se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale. 
 
Firma este deținută de asociații  Tudor Ungureanu, cu 95% din capitalul social, și  Iuliana Ungureanu, cu 5 % din capitalul social. Administrator este Ungureanu Tudor.
 
Potrivit termene.ro, Iuliana Ungureanu mai este asociată în Aris Navart SRL. La rândul său, Tudor Ungreanu este asociat în Pin-Pec SRL, Aris Navpro SRL, Aris Navart SRL, Mivship SRL,  Callatis Ship Management SRL și Iulmar Ind SRL.
 
Ariv Ind SRL a obținut 45 de contracte de la autorități publice locale. Printre acestea se numără Municipiul Mangalia, Școala Gimnazială"Sf Andrei" Mangalia, Liceul Tehnologic "Ion Bănescu" Mangalia și altele.
 
În anul 2022, firma cu un singur salariat a declarat o cifră de afaceri de 244.962 de lei și un profit de 59.816 de lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului publicat pe e-licitatie.ro// pe SEAP.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI 
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și: 
 
 
Cumpărări directe Constanța: Un imobil de pe strada Mihai Viteazu din Mangalia va fi demolat de Altion Serv SRL (DOCUMENT)
 
Primarul Municipiului Mangalia, la judecată cu SC ADytza Niko SRL. Ce au decis magistrații Tribunalului Constanța
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cumpărări directe Constanța Simpa Trans SRL, deținută de un fost consilier local în Mangalia, a semnat cu Primăria Mangalia. Contract de 28.000 de lei (DOCUMENT)

14 Jun 2024 494

Achiziții Constanța Primăria Mangalia, contract pentru întreținerea Lacului 2 Neptun

08 Jun 2024 553

Afaceri Constanța Ce firmă execută lucrări de intervenție pe domeniul public al municipiului Mangalia (DOCUMENTE)

07 Jun 2024 587

Cumpărări directe Primăria Mangalia, achiziție de materiale sportive, dar și din altă categorie, de la SC Consartfan SRL (DOCUMENTE)

04 Jun 2024 829

Cumpărări directe Constanța Balul absolventului din Mangalia, organizat de Ancara Media SRL. Primăria Mangalia va achita peste 260.000 de lei (DOCUMENTE)

02 Jun 2024 884

În județul ConstanțaO nouă campanie de dezinsecție aviochimică, în Mangalia și stațiuni

31 May 2024 463

Specialiștii DLAF desfășoară o acțiune de control cu privire la un proiect la Mangalia. Ce spune primarul Cristian Radu?

29 May 2024 1118

Județul Constanța Primăria Mangalia va face un parc municipal în Pădurea Comorova (FOTO)

24 May 2024 1576

Primăria Mangalia, achiziție ce vizează proiectul de înființare a cimitirului musulman

21 May 2024 423

Cumpărări directe Constanța Primăria Mangalia investește în lucrări de intervenții pe domeniul public (DOCUMENT)

19 May 2024 439

Cumpărare directă în valoare de peste 23.000 euro New Eventpro Strategy organizează evenimentele dedicate „Zilei copilului" la Mangalia (DOCUMENT)

17 May 2024 609

Cumpărări directe Constanța Dimitris Garden SRL a semnat cu Primăria Mangalia. Firma va încasa peste 150.000 de lei (DOCUMENT)

16 May 2024 475

Muzică bună, parada moto și zeci de concursuri Organizația de Management al Destinației Mangalia organizeză, în luna iunie, ediția finală a Seawolves Bike Fest

15 May 2024 780

Licitații Constanța Primăria Mangalia investește peste 2,6 milioane de euro în creșterea eficienței energetice a Liceului Callatis (DOCUMENT)

14 May 2024 679

Cumpărări directe Constanța Camelia & Adrian SRL a obținut un nou contract de la Primăria Mangalia! Lucrări de intervenții pe domeniul public (DOCUMENT)

14 May 2024 578