Cumpărări directe Constanța Realizarea Centrului Comunitar Integrat Hârșova, pe mâna societății Sigeco Tecnis SRL (DOCUMENT)


 
  • Contractul privind execuția lucrărilor la Centrul Comunitar integrat a fost adjudecat de societatea Sigeco Tecnis SRL.
  • Valoarea contractului atribuit prin negociere directă este de 684.599 lei.
  • Potrivit termene.ro, în anul fiscal 2022, societatea a raportat o cifră de afaceri de 5.920.256 de lei, un profit net de 99.279 de lei și un număr 36 de angajați
 
Primăria Hârșova a atribuit contractul „Servicii PT+execuție lucrări Centrul Comunitar integrat“ societății Sigeco Tecnis SRL. Valoarea contractului este de 684.599 lei.
 
U.A.T. Orașul Hârșova a devenit beneficiar al proiectelor finanțate prin Programul Național de Redresare și Reziliență/Centre comunitare integrate urmând a semna contractul de finanțare pentru obiectivul de investiții „Centrul Comunitar Integrat Hârșova”.
 
Valoarea totală a proiectului este de 699.201.09 lei fără TVA, din care 684.603,99 lei fără TVA reprezentând bugetul aferent reabilitării imobilului pus la dispoziția Centrului Comunitar Integrat Hârșova.
 
Pentru demararea achiziției directe, având ca obiect „servicii de proiectare, asistență tehnică din partea proiectantului pe parcursul execuției lucrărilor și execuție lucrări aferente obiectivului de investiții - Centrul Comunitar Integrat” a fost transmisă invitația de participare la achiziția directă, unde au fost transmise Caietul de sarcini; Formulare și Model clauze contractuale.
 
Potrivit SICAP, a fost depusă oferta nr. 163/14.02.2024, finalizarea acesteia realizându-se prin Catalogul electronic.
 
 
Despre Sigeco Tecnis SRL
 
 

Înființată în anul 2015, Sigeco Tecnis SRL are sediul social pe strada Bogdan Vodă nr. 9 din Constanța și lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 
Asociații firmei sunt Tindaro Carmelo Merlo și Oana Mirela Moroșanu, fiecare cu câte 50% din capitalul social. De administrarea societății se ocupă Merlo Tindaro Carmelo.

 
Potrivit termene.ro, Merlo Tindaro Carmelo mai este asociat în Framer Engineering SRL și Framaco Building SRL.
 
La rândul ei, Moroșanu Oana Mirela este asociată în Cereal Consulting 2004 SRL, Framer Engineering SRL și Framaco Building SRL.
 
De-a lungul timpului, Sigeco Tecnis SRL a obținut, prin negociere directă, 36 de contracte de la instituții publice. Printre acestea se numără: Ministerul Apărării - U.M. 02192, comuna 23 August - Județul Constanța, Municipiul Mangalia și altele.
 
În anul fiscal 2022, firma cu 36 de salariați a declarat o cifră de afaceri de 5.920.256 lei și un profit de 99.279 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului publicat pe SEAP
 

 
PRECIZĂRI
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

 
Citește și:
 
Licitații publice: Cât plătește Primăria Constanța pentru lucrările de reabilitare ale piațetei din zona Dacia? (DOCUMENT)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații publice Cât plătește Primăria Constanța pentru lucrările de reabilitare ale piațetei din zona Dacia? (DOCUMENT)

05 Oct 2023 942

Lucrări la Școala Germană din Cobadin, județul Constanța. Firmele câștigătoare și valoarea contractului (DOCUMENT)

14 Aug 2023 1013

Licitații Constanța Sigeco Tecnis SRL, B.A.L.C. Proiect Construct Design SRL și o firmă din Italia renovează Școala generală veche din Viișoara. Contract cu Primăria Cobadin (DOCUMENT)

02 Aug 2023 1560

Assivalue SRL și-a schimbat acționariatul. Legături cu compania care restaurează ansamblul Vasile Cotovu din Hârșova

03 Mar 2023 1407

Contract impresionat pentru reparații la aleile și zidurile de sprijin din parcul de la Far. Cât plătește Primăria unei SRL din Constanța? (DOCUMENTE)

21 Oct 2022 2405

Un dezvoltator imobiliar refuzat de Primăria Constanța va executa restul de lucrări din proiectul de restaurare și punere în valoare a ansamblului Vasile Cotovu din Hârșova (DOCUMENT)

22 Jul 2022 1926

Sigeco Tecnis SRL vrea să construiască un bloc în Constanța. Primăria Constanța nu a emis certificatul de urbanism

10 Dec 2021 2652

O firmă din Constanța a obținut contractul pentru amenajarea parcului de agrement și recreere „IMUM" în municipiul Medgidia (document)

21 Jul 2021 3102

Un SRL din Constanța execută lucrările la promenada „Șoseaua Constanței Zona Pietonală - Piața Republicii - Aleea Teilor“ din municipiul Mangalia

21 Mar 2020 3455

Un spaţiu de joacă „Ţara Piticilor“ va fi amenajat în localitatea 23 August. Cine se va ocupa de execuţia lucrărilor (document)

08 Oct 2019 3916