Licitații Constanța Sigeco Tecnis SRL, B.A.L.C. Proiect Construct Design SRL și o firmă din Italia renovează Școala generală veche din Viișoara. Contract cu Primăria Cobadin (DOCUMENT)

  • Sigeco Tecnis SRL, B.A.L.C. Proiect Construct Design SRL și compania italiană SIAR și-au adjudecat contractul de la Primăria Cobadin privind renovarea școlii generale vechi din Viișoara.
  • Pentru acest contract au fost depuse în total patru oferte, dar două au fost retrase ulterior. Atribuirea s-a făcut prin procedura simplificată.
  • Valoarea totală a contractului este de 713.509,09 lei fără TVA.
  • În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire a contractului de la Primăria Cobadin.
Sigeco Tecnis SRL, B.A.L.C. Proiect Construct Design SRL și compania italiană SIAR și-au adjudecat contractul de la Primăria Cobadin privind renovarea școlii generale vechi din Viișoara.
 
Informațiile privind atribuirea contractului au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că valoarea totală a contractului este de 713.509,09 lei fără TVA, față de suma estimată inițial de primărie, de 908.581,55 de lei fără TVA.
 
Pentru acest contract au fost depuse în total patru oferte, dar două au fost retrase ulterior. Atribuirea s-a făcut prin procedura simplificată.
 
Se mai precizează în datele oficiale că este posibilă subcontractarea, urmând ca Transpetru Serv SRL să se ocupe de execuția lucrărilor de instalații electrice, Quick Service SRL de lucrările de execuție a sistemului de  detecție incendiu și executarea sistemului antiefracție, iar AD MEP Engineerings SRL de lucrările de proiectare a instalațiilor termice, sanitare, electrice, curenți slabi și HVAC.
 
Potrivit datelor oficiale, este vorba despre contractul de achiziție publică de „proiectare și execuție lucrări privind realizarea obiectivului de investiții «Renovarea integrată a clădirii publice corp C3- Şcoala generală veche, localitatea Viişoara, comuna Cobadin, județul Constanţa»“.
 
În descrierea contractului se arată că este vorba despre „servicii de proiectare faza DTAC/PT/DE/CS, asistență tehnică din partea proiectantului și execuție lucrări în cadrul proiectului: «Renovarea integrată a clădirii publice corp C3- Şcoala generală veche, localitatea Viişoara, comuna Cobadin, judetul Constanţa», conform documentației tehnice atașate“.
 
„Lucrarile care fac obiectul contractului sunt renovarea integrată a clădirii publice corp C3- Şcoala generală veche, localitatea Viişoara, comuna Cobadin, județul Constanţa - consolidare seismică și renovare energetică moderată. Suprafața desfășurată a clădirii: 149mp. La sfârșitul contractului de execuție, toate lucrările trebuie să fie realizate conform documentației de proiectare aprobate“, a mai precizat autoritatea contractantă.
 
Despre Sigeco Tecnis SRL
 

Sigeco Tecnis SRL și-a adjudecat, în toamna anului 2022, contractul vizând lucrările de reparații la aleile și zidurile de sprijin din parcul de la Far, din Constanța.
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 2 august 2023, Sigeco Tecnis SRL a fost înființată în anul 2015, are sediul social în Constanța, pe strada Bogdan Vodă, nr. 9 și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.

 
Asociați în firmă sunt cetățeanul italian Merlo Tindaro Carmelo, care este și adminsitrator, dar și Oana Mirela Moroșanu, numele celor doi regăsindu-se și în Framaco Building SRL Constanța.
 
În 2022, Sigeco Tecnis SRL a declarat 36 de angajați, profit aproape 100.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 5,92 de milioane de lei.
 
Potrivit Confidas.ro, compania Sigeco Tecnis SRL a încheiat contracte de achiziții publice in valoare totală de 12.580.833,35 de lei, iar printre autoritățile contractante se numără Comuna 23 August, Ministerul Apărării UM 02192, Municipiul Mangalia, Municipiul Constanța, dar și altele.
 
Despre B.A.L.C. Proiect Construct Design SRL
 
În luna aprilie 2023, B.A.L.C. Proiect Construct Design SRL și-a ajudecat contractul privind renovarea Liceului Teoretic Mihail Kogălniceanu, din comuna cu același nume.
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 2 august 2023, B.A.L.C. Proiect Construct Design SRL a fost înființată în 2011, are sediul social în Cumpăna, pe strada Ciocârliei, nr. 15 și se ocupă de activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.
 
Firma are un punct de lucru pe bulevardul Tomis nr. 143A.
 
Asociați în B.A.L.C. Proiect Construct Design SRL sunt Vasile Lucian Bogorodea și Anamaria Carolina Bogorodea, ambii fiind și administratori.
 
În 2022, societatea a declarat doi angajați, profit aproape 200.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 1,19 milioane de lei.
 
Potrivit Confidas.ro, compania B.A.L.C. Proiect Construct Design SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 2.475.995,49 de lei, iar printre autoritățile contractante se numără Centrul Cultural Teodor T. Burada, Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Albatros Constanța, Comuna Agigea, Comuna Cobadin, dar și altele.
 
Despre subcontractorul Transpetru Serv SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 2 august 2023, Transpetru Serv SRL a fost înființată în 2019, are sediul social în comuna constănțeană Albești, strada Nicolae Bălcescu, nr. 2 și se ocupă de lucrări de pregătire a terenului.
 
Asociat unic și administrator figurează Vlăduț Petru Romaneț, iar în 2022 firma a declarat șase angajați, profit peste 200.000 de lei, iar cifra de afaceri a depășit 1,53 de milioane de lei.
 
Potrivit Confidas.ro, compania Transpetru Serv SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 108.121,82 de lei, iar printre autoritățile contractante se numără Comuna Dobromir, Comuna Pecineaga, Municipiul Mnagalia, dar și altele.
 
Despre subcontractorul Quick Service SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 2 august 2023, Quick Service SRL a fost înființată în 1993, are sediul social în Constanța, pe strada Merișor, nr. 102 și se ocupă de activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.
 
Firma este deținută de Cristian Petrea și Ioana Mamo, administratorul fiind Cristian Petrea.
 
Numele celor doi se regăsesc și în Quick Service Safety & Security SRL și F5 Elements Design & Build SRL, ambele din Constanța.
 
În 2022, Quick Service SRL a declarat 18 angajați, profit peste 400.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 4,66 de milioane de lei.
 
Potrivit Confidas.ro, compania Quick Service SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 2.105.841,77 de lei, iar printre autoritățile contractante se numără Biblioteca Județeană Ioan N Roman Constanța, Comuna Limanu, Consiliul Județean Constanța, dar și altele.
 
Despre subcontractorul AD MEP Engineering SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 2 august 2023, AD MEP Engineering SRL a fost înființată în anul 2016, are sediul social în București, pe strada Abrud, nr. 25 și se ocupă de activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.
 
Asociat unic și administrator este Alexandru Doru, iar în 2022, firma a declarat trei angajați, profit peste 130.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 860.000 de lei.
 
Firma nu figurează cu contracte publice.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire a contractului de la Primăria Cobadin.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Licitații Constanța
Ce firmă se ocupă de reabilitarea unei parcări din localitatea Cobadin (DOCUMENT)

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cumpărări directe Constanța Realizarea Centrului Comunitar Integrat Hârșova, pe mâna societății Sigeco Tecnis SRL (DOCUMENT)

21 Feb 2024 588

Licitații publice Cât plătește Primăria Constanța pentru lucrările de reabilitare ale piațetei din zona Dacia? (DOCUMENT)

05 Oct 2023 942

Lucrări la Școala Germană din Cobadin, județul Constanța. Firmele câștigătoare și valoarea contractului (DOCUMENT)

14 Aug 2023 1013

Assivalue SRL și-a schimbat acționariatul. Legături cu compania care restaurează ansamblul Vasile Cotovu din Hârșova

03 Mar 2023 1410

Contract impresionat pentru reparații la aleile și zidurile de sprijin din parcul de la Far. Cât plătește Primăria unei SRL din Constanța? (DOCUMENTE)

21 Oct 2022 2405

Un dezvoltator imobiliar refuzat de Primăria Constanța va executa restul de lucrări din proiectul de restaurare și punere în valoare a ansamblului Vasile Cotovu din Hârșova (DOCUMENT)

22 Jul 2022 1926

Sigeco Tecnis SRL vrea să construiască un bloc în Constanța. Primăria Constanța nu a emis certificatul de urbanism

10 Dec 2021 2652

O firmă din Constanța a obținut contractul pentru amenajarea parcului de agrement și recreere „IMUM" în municipiul Medgidia (document)

21 Jul 2021 3102

Un SRL din Constanța execută lucrările la promenada „Șoseaua Constanței Zona Pietonală - Piața Republicii - Aleea Teilor“ din municipiul Mangalia

21 Mar 2020 3455

Un spaţiu de joacă „Ţara Piticilor“ va fi amenajat în localitatea 23 August. Cine se va ocupa de execuţia lucrărilor (document)

08 Oct 2019 3916