Cumpărări directe Constanța Sediul administrativ al Primăriei Lumina, reabilitat de IDNA SRL (DOCUMENT)

  • IDNA SRL a obținut, pe data de 7 martie 2024, prin negociere directă, contractul „Reabilitare moderată a clădirii publice corp C1 - sediu administrativ, comuna Lumina“.
  • Valoarea contractului atribuit este de 762.818,22 lei.
  • Angelica Iliusco este asociat unic și administrator.
 
 
Primăria Lumina anunță pe SICAP numele societății care a obținut, prin negociere directă, contractul privind reabilitarea sediului administrativ.

Astfel, SC IDNA SRL a obținut, pe data de 7 martie 2024, prin negociere directă, contractul „Reabilitare moderată a clădirii publice corp C1 - sediu administrativ, comuna Lumina“. Valoarea contractului atribuit este de 762.818,22 lei.

 


Despre IDNA SRL



Cu sediul pe strada Progresului, nr. 43 din comuna Nuntași, județul Constanța, firma a luat ființă în anul 2017 și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale. Angelica Iliusco este asociat unic și administrator.

În anul fiscal  2022, societatea IDNA SRL, cu 7 salariați, a raportat o cifră de afaceri de 658.462 lei și un profit de 1.426.357 de lei.

Potrivt teremene.ro, acesta este primul contract câștigat de IDNA SRL de la autorități publice locale.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.


În Secțiunea Document poate fi consultat tabelul achizițiilor directe din Constanța ale societății, potrivit licitatiapublica.ro.
 

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Cumpărări directe: Proiectul tehnic pentru realizarea unei clădiri de legătură între două imobile ale Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Constanța, elaborat de Zen Proiect Consulting SRL (DOCUMENTE)

Cumpărări directe Constanța: Namazu Consulting SRL, cu un singur angajat anul trecut, va exeprtiza tehnic trei blocuri din Medgidia (DOCUMENTE)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.