Combaterea criminalitatii in achizitiile publice

Direcția Generală de Asistență Socială Constanța, contract cu Poșta Română. Ce servicii vor fi prestate (document)


Direcția Generală de Asistență Socială Constanța a atribuit un contract în urma unei licitații publice pentru furnizarea de servicii poștale. Astfel, în data de 2 iulie 2019 a avut loc atribuirea, iar rezultatul final a fost publicat în data de 31 octombrie 2019.


Obiectul contractului de prestări servicii poștale constă în achiziționarea, conform specificațiilor din caietul de sarcini, a serviciilor poștale pentru distribuirea corespondenței în sistem de poștă internă, astfel: trimiteri neprioritare, cu confirmare de primire, gramaj cuprins între 0-250 gr. inclusiv; trimiteri prioritare cu confirmare de primire, gramaj cuprins între 50-100 gr. Valoarea finală a achiziției este de 227.608,1 lei.


Firma câștigătoare este Compania Națională Poșta Română SA, operatorul național din domeniul serviciilor poștale, aflat în proprietatea statului român, reprezentat de Ministerul Comunicațiilor și pentru Societatea Informațională (75% din pachetul de acțiuni) și Fondul Proprietatea (25% din pachetul de acțiuni). Poșta Română își desfășoară activitatea în domeniul comunicațiilor poștale, obiectul principal de activitate fiind administrarea, dezvoltarea, exploatarea serviciilor de poștă și colaborarea cu organizații similare străine în realizarea acestor servicii pe plan internațional, în conformitate cu prevederile Ordonanței nr. 13/2013 aprobată prin Legea nr. 187/2013 privind serviciile poștale și a licențelor ori autorizațiilor acordate.


CN Poșta Română SA este operatorul național în domeniul serviciilor poștale, furnizor unic de serviciu universal în orice punct de pe teritoriul României, la tarife accesibile tuturor utilizatorilor și la standarde ridicate de calitate. Compania este organizată în 10 sucursale, respectiv: opt Sucursale Regionale (41 de oficii județene de poștă + Oficiul Postal Municipal București), Fabrica de Timbre și Sucursala Servicii Express. La nivelul întregii țări există șapte centre regionale de tranzit. Compania este condusă de directorul general și de consiliul de administrație. Acesta este format din reprezentanți ai Ministerului Comunicațiilor și Societății Informaționale, Ministerul Finanțelor Publice și Ministerul Muncii, Solidarității Sociale și Familiei. C.N. Poșta Română are sediul central în București, B-dul Dacia nr. 140, sector 2.


Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.


În secțiunea "Documente" puteți consulta anunțul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro.


Citește și:

Iuliana Claudia Aprotosoaei, numită director regional al CN Poșta Română SA, Sucursala Constanța

Poșta Română va oferi serviciile de citire contoare ale consumatorilor E-Distribuție Dobrogea (document)

SGPI Security Force SRL a semnat cu Direcția Generală Asistență Socială Constanța pentru pază (document)
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Fotoreportaj Ziua Dobrogei, sărbătorită de constănțeni, alături de primarul Decebal Făgădău (galerie foto)

14 Nov 2019 1097

Eveniment festiv, organizat de Primăria Constanța de Ziua Dobrogei

13 Nov 2019 538

Ce firmă va furniza aparate de uz casnic și profesional către DGASPC Constanța (document)

06 Nov 2019 506

Bomboane pentru preşcolari şi şcolari! Ce cantitate a cumpărat Direcţia Generală de Asistenţă Socială Constanţa (document)

04 Nov 2019 1239

Consilierii PMP şi PNL explică de ce nu trebuie să se plătească mii de euro pentru creșa „Licuricii“ „Făgădău să renoveze creşa veche. E la 300 de metri distanţă!“ (document+galerie foto)

04 Nov 2019 2787

Locuințe sociale pentru protejarea persoanelor cu dizabilități vor fi construite în Băneasa, județul Constanța (document)

02 Nov 2019 1655

SGPI Security Force SRL a semnat cu Direcția Generală Asistență Socială Constanța pentru pază (document)

01 Nov 2019 596

Post vacant la ​Direcția Generală de Asistență Socială Constanța. Când are loc concursul

30 Oct 2019 1862

Povestea incredibilă a unei constănțence de 95 de ani, văduvă de război

15 Oct 2019 844

Anunț important de la Primăria Constanța Încep înscrierile pentru programul „RESPECT”. Cine poate beneficia de tichetele valorice (galerie foto)

10 Oct 2019 1229

Post vacant la Direcția Generală de Asistență Socială Constanța. Nu se solicită vechime

05 Oct 2019 2389

Ziua internațională a persoanelor vârstnice, marcată de Primăria Constanța Cine sunt câștigătorii concursului de table (galerie foto)

01 Oct 2019 701

Ziua internațională a persoanelor vârstnice, marcată de Primăria Constanța (galerie foto)

27 Sep 2019 684

Ce firmă se va ocupa de construirea Centrului multifuncțional de asistență socială pentru persoane vârstnice din Oltina (document)

26 Sep 2019 467

Conferință națională de asistență socială, la Constanța (galerie foto)

19 Sep 2019 724