După ce a contestat licitația, o firmă din Constanța a obținut primul contract public cu Portul Constanța (DOCUMENT)

  • În luna iunie, Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor (CNSC) a adoptat decizia nr. 1155/C7/1113 la contestația nr. 287/10.05.2022, înregistrată de către Atlantis Mar Group SRL cu sediul în Constanța
  • Atlantis Mar Group SRL a fost declarat câștigător
 
Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime” SA Constanța a atribuit, în urma unei licitații publice, contractul privind serviciile de „Inspecții și intervenții subacvatice la nave”.
 
Conform platformei SICAP, rezultatul atribuirii a fost publicat în data de 11 august 2022, fiind vorba de o procedură simplificată.
 
Inspecțiile și intervențiile subacvatice la navele tehnice aflate în exploatarea SNTP constau în efectuarea planificată sau ocazională a următoarelor prestații:
- Inspecții planificate ale operei vii în vederea constatării stării corpului navei, a instalațiilor și echipamentelor cum ar fi elicele, cârmele, cavaleții instalațiilor de propulsie și guvernare, prize de fund sau a altor echipamente în vederea suplinirii inspecțiilor intermediare pe uscat conform cerințelor ANR;
 - Intervenții planificate pentru curățarea de depuneri de scoică și vegetație a prizelor de fund și a senzorilor ultrason montați pe corpul navei;
- Intervenții ocazionale pentru rezolvarea unor probleme survenite în timpul exploatării navelor, cum ar fi: curățare corp navă de depuneri de scoică, degajarea parâmelor prinse la elice, sau intervenții în regim de urgență, precum: astuparea găurilor de apă, intervenții accidentale ocazionate de desfășurarea barajelor antipoluare etc.
 
Valoara totală a achiziției este de 154.050 lei, contractual având o durată de 24 de luni. Au fost depuse, conform platformei SICAP trei oferte, iar câștigător a fost Atlantis Mar Group SRL.
 
Procedura, contestată de câștigător
 
Reamintim că în luna iunie, Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor (CNSC) a adoptat decizia nr. 1155/C7/1113 la contestația nr. 287/10.05.2022, înregistrată de către Atlantis Mar Group SRL cu sediul în Constanța. Contestația a fost depusă împotriva rezultatului procedurii și a raportului procedurii nr. 18434/04.05.2022, emise de către Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA în cadrul procedurii simplificate, organizată în vederea atribuirii contractului de achiziție publică, având ca obiect „Servicii de inspecții și intervenții subacvatice la nave”.
 
S-a solicitat admiterea contestației, anularea deciziei de respingere a ofertei sale ca inacceptabilă, a raportului procedurii și obligarea entității contractante la luarea măsurilor de remediere necesare, în sensul constatării ofertei sale ca fiind admisibilă și a reluării procesului de evaluare a ofertelor, cu luarea în considerare a admisibilității ofertei sale. CNSC a admis contestația Atlantis Mar Group SRL în contradictoriu cu CNAPMC și a anulat procesul verbal nr. 3 din 06.04.2022 și toate actele subsecvente acestuia, inclusiv adresele de comunicare a rezultatului procedurii de atribuire.
 
Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA a trebuit să reia procedura de atribuire și să reevalueze oferta depusă de către Atlantis Mar Group SRL în termen de cel mult 15 zile de la data primirii prezentei decizii.
 
Despre Atlantis Mar Group
Societatea are sediul social în municipiul Constanța, pe strada Ciprian Porumbescu, fiind înființată în anul 2002.Nicolae Tudor este asociat unic și administrator al firmei. În anul 2021, firma a raportat 2 salariați, la o cifră de afaceri de 1.331.837 lei și un profit de 690.529 lei. Interesant este faptul că firma nu a mai avut alte contracte publice raportate.
 
Nicolae Tudor mai apare, conform confidas.ro, în firmele Ziwa Wellness Center SRL și în Indeep Club SRL.
 
Ziwa Wellness Center SRL are sediul social tot pe strada Ciprian Porumbescu din Constanța, unde Nicolae Tudor e asociat unic, iar administrator este Daniela Carmen Tudor. Pe cea din urmă o regăsim și ca asociat unic și administrator la Smart Time Academy SRL.
 
Indeep Club are sediul social în Cumpăna, județul Constanța, pe strada Strajei. Asociați în firmă sunt Nicolae Tudor – 60,16% și Andreea Teodora Tudor – 39,84%, în timp ce administrator este Daniela Carmen Tudor.
 
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise

 
Citește și
 
 
Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA obligată să reia procedura de atribuire a serviciilor de inspecții și intervenții subacvatice la nave

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

„Tomis Marina are contract valabil pentru Portul Tomis“! Decizia de ultim moment a Curții Supreme!

28 Sep 2022 1802

CN Administrația Porturilor Maritime SA Constanța a bătut palma cu firma NS Copiers SRL (DOCUMENT)

28 Sep 2022 508

CN APM Constanța, răspuns pozitiv pentru modernizarea infrastructurii de distribuție a energiei electrice în Portul Constanța

27 Sep 2022 405

Curtea Supremă decide azi, definitiv, cui revine Portul Tomis. Lupta se dă între Administrația Porturilor Constanța și Tomis Marina Management

27 Sep 2022 999

Trei terenuri aflate în concesiunea CNAPMC trec în administrarea Primăriei Limanu, Administraţia Rezervelor de Stat şi Inspectoratul General al Poliţiei Române

14 Sep 2022 600

Oficial Numirea noului director al Administrației Porturilor Maritime, publicată în Monitorul Oficial al României

11 Sep 2022 889

CN APM Constanța va actualiza studiul de prefezabilitate pentru proiectul „Molurile III S și IV S din Portul Constanța Zona Sud” (DOCUMENT)

07 Sep 2022 541

Ce avere are șeful Direcției Tehnice din Administrația Porturilor Maritime Constanța (DOCUMENTE)

03 Sep 2022 1053

Ce firmă se va ocupa de reparațiile la cheul Danei 114 Port Constanța? (DOCUMENT)

01 Sep 2022 749

Ce firmă va realiza expertiza tehnică și proiectarea unei noi rețele de gaze naturale în Portul Constanța? (DOCUMENT)

31 Aug 2022 847

Declarație de avere Daniela Șerban, director economic la CN APM Constanța SA, averea și interesele (DOCUMENTE)

30 Aug 2022 1250

Declarație de avere Constantin Chirilă, membru în CA al CN APM Constanța SA, averea și interesele (DOCUMENTE)

26 Aug 2022 886

Licitație organizată de CN APM Constanța „desființată" de Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor. Ce decizii s-au luat?

24 Aug 2022 849

AGA din iunie 2022 Acționarii Portului Constanța s-au întrunit la Ministerul Transporturilor. Mandate prelungite pentru conducerea portului. Componența actuală a CA

23 Aug 2022 1194

Declaratii de avere Averea și interesele lui Dan Alexandru Catană, membru în CA-ul Administrației Porturilor Maritime Constanța SA (DOCUMENTE)

16 Aug 2022 1076