FOTO+VIEO Poliția din Vama Veche se mută în casă nouă! Din container, într-o clădire ce a aparținut Gărzii de Coastă

 
 
  • În prezent, oamenii legii își desfășoară activitatea într-un container din metal!
  • Containerul Poliției Vama Veche a ajuns în atenția publicului larg în contextul tragediei rutiere de la 2 Mai, județul Constanța, eveniment soldat cu decesul a doi tineri și rănirea altor trei.  
 
 
Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Constanța intenționează să achiziționeze servicii de expertiză tehnică pentru viitorul sediu al Poliției din Vama Veche!
 
Valoarea estimată a lucrărilor este de 7.300 de lei, iar data limită pentru depunerea ofertelor a fost 6 martie 2024.
 
Potrivit Caietului de sarcini, construcția ce va fi supusă activității de expertizare tehnică este situată în cadrul imobilului amplasat în localitatea Vama Veche, strada Mihail Kogălniceanu, are regim de înălțime P+1E, o suprafață construită de 174 mp, suprafață desfășurată de 348 mp.
 
În prezent, oamenii legii își desfășoară activitatea într-un container din metal.
 
Actualul sediu al Biroului de Poliție Vama Veche-2 Mai din județul Constanța este situat la ieșire din localitatea Vama Veche, în apropierea Drumului Național 39 Constanța-Vama Veche.
 
Se intenționează mutarea Poliției din Vama Veche într-o clădire care a aparținut Gărzii de Coastă.
 
Containerul Poliției Vama Veche a ajuns în atenția publicului larg în contextul tragediei rutiere de la 2 Mai, județul Constanța, eveniment soldat cu decesul a doi tineri și rănirea altor trei.   

 
Amintim că aici a fost adus pentru verificări în noaptea de 19-20 august 2023 tânărul de 19 ani implicat în tragicul accident dintre localitățile 2 Mai și Vama Veche.
 

„În jurul orei 02:40, autoturismul respectiv a fost depistat de patrula mixtă, formată dintr-un polițist și un jandarm din cadrul G.M.J. Constanța, circulând pe D.N. 39, în localitatea Vama Veche.
 
A fost legitimat șoferul, precum și cei 2 pasageri, iar, în urma verificărilor efectuate, în interiorul autoturismului, într-un pachet de țigări, a fost descoperită o țigară artizanală, tip joint și o folie marcată cu denumirea „bromazepam”, ce conținea 4 pastile, care au fost înaintate Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, pentru continuarea cercetărilor.
 
Șoferul a fost condus cu autospeciala de poliție la sediul Biroului de Poliție Vama Veche – 2 Mai, unde a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea 0, fiind prezent în sediul Biroului de Poliție Vama Veche – 2 Mai, până în jurul orei 04:30.
 
Din datele transmise de polițiștii care au efectuat verificările, șoferul, la acel moment, nu prezenta semne specifice consumului de droguri.
 
Tot din verificări a reieșit că, după ce a părăsit sediul Biroului de Poliție Vama Veche – 2 Mai, șoferul s-a deplasat la o locație, din Vama Veche, unde ar fi consumat substanțe interzise“  - a precizat atunci chestor de poliție Constantin Glugă, fostul inspector șef al IPJ Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Cumpărări directe
IPJ Constanța cumpără peste 160.000 de cartușe și repară poligonul de tragere!

 
Cum arată sediul Poliției Vama Veche-2 Mai din județul Constanța unde a fost adus șoferul de 19 ani în noaptea accidentului (GALERIE FOTO
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Activități ale polițiștilor IPJ Constanța în școli, licee și stațiunile Costinești și Vama Veche

24 Apr 2024 458

IPJ Constanța mută Poliția din Vama Veche, din container, într-o clădire a Gărzii de Coastă! Urmează reparații generale (FOTO+VIDEO)

22 Apr 2024 918

Județul Constanța Șofer la un pas de comă alcoolică și fără permis, depistat la volanul unei mașini neînmatriculate

11 Feb 2024 1860

Știri Constanța Polițiștii, în acțiuni în Constanța, Năvodari și Vama Veche! S-a lăsat cu amenzi

30 Sep 2023 831

IPJ Constanța Acțiuni ale polițiștilor. Ce constatări au avut autoritățile

08 Sep 2023 987

Cătălin Predoiu, la sediul IPJ Constanța- „Cer o nouă atitudine bazată pe responsabilitate, angajament şi loialitate din partea fiecărui poliţist“

01 Sep 2023 1240

IPJ Constanța, demersuri pentru a muta Poliția Vama Veche - 2 Mai, din container într-un imobil al Gărzii de Coastă

27 Aug 2023 2018

Șeful Poliției Rutiere Constanța, adjunctul IPJ Constanța și șefii de la Poliția Mangalia și Vama Veche, demiși din funcție după tragedia rutieră de la 2 mai (VIDEO)

23 Aug 2023 4591

Ce spun reprezentanții IPJ Constanța despre declarațiile tatălui fetei decedate în accidentul de la 2 Mai (VIDEO)

20 Aug 2023 2083

IPJ Constanța Șofer drogat depistat la volan în Vama Veche (FOTO)

01 Aug 2023 890

Oficial de la IPJ Constanța Conflict spontan, într-un camping din stațiunea Vama Veche! S-a lăsat cu împușcături și amenințări cu suicidul (GALERIE FOTO + VIDEO)

14 Jul 2023 5510

IPJ Constanța Polițiștii au desfășurat o campanie de prevenție la Vama Veche! Iată ce activități au făcut

13 Jul 2023 922

Surpriză pe strada Falezei din Vama Veche! A fost întocmit dosar penal

21 May 2023 1743

Sefi noi în IPJ Constanța! Iată cine sunt și ce note au obținut

11 May 2023 2965

Concurs cu greutate la IPJ Constanța! Este vizată o funcţie de șef birou

23 Mar 2023 2578