Ce spun reprezentanții IPJ Constanța despre declarațiile tatălui fetei decedate în accidentul de la 2 Mai (VIDEO)

Tatăl Robertei, fata de 20 de ani decedată în cumplitul accident rutier de pe DN39 între localitățile 2 Mai și Vama Veche a declarat astăzi la Morga din Mangalia că nimeni de la Poliție nu l-a contactat pentru a-l anunța de nenorocire. Acesta a precizat că vărul tinerei, implicat și el în accident- l-a contactat după tragedie și i-a spus ce a pățit fata. 

„Mulțumesc Poliției Române! Nici până acum nu m-a contactat nimeni  să îmi spună că fata mea a pățit ceva! De la pompe funebre am fost contactat. Aseară m-am apucat să caut eu numere de telefon de la Mangalia, Constanța. Am aflat de la nepot! Acesta a scăpat nevătămat din accident! Acesta a sunat-o pe mama lui care m-a contactat imediat! De la nepot am aflat cum s-a petrecut accidentul“ - a precizat tatăl fetei. 


Cu privire laaceste declarații, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța transmite că în timpul cercetării la fața locului, polițiștii au relaționat cu persoanele prezente, care puteau oferi informații despre eveniment. 

„Unul dintre cei prezenți în grupul care a fost accidentat a afirmat că este verișorul numitei D.R.M., mamele lor fiind surori și că a informat-o deja pe mama lui despre ce s-a întâmplat. 

Ulterior, la ora 06:15, în prezența unui ofițer de poliție rutieră, numitul N.I.A., a sunat-o și pe mama verișoarei lui (fetei care și-a pierdut viața), căreia i-a spus ce s-a întâmplat cu fata ei în acea dimineață, în urma accidentului rutier.

Din păcate, datele de contact ale familiei numitului O.A.S. colegii noștri nu le-au obținut, la fața locului. 

De asemenea, nici în bazele de date nu au fost găsite numerele de telefon ale familei acestuia.

Astfel, după finalizarea cercetării la fața locului, a fost solicitat sprijinul colegilor de la IPJ Ilfov, care au anunțat familia victimei.

Transmitem condoleanțe familiilor îndoliate și le asigurăm că desfășurăm toate activitățile, în vederea administrării probatoriului, necesar dispunerii măsurilor legale“ - au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Citește și: 

UPDATEMomente dramatice la Morga din Mangalia! Părinții tinerilor decedați în accidentul dintre 2 Mai și Vama Veche ridică sicriele cu trupurile copiilor (VIDEO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Curtea de Apel Constanța, motivare importantă în cazul tragediei de la 2 Mai! „Nu rezultă suspiciuni care ar putea pune sub semnul îndoielii imparțialitatea şi obiectivitatea judecătorilor de la Mangalia“

25 Apr 2024 1423

Motivare CSM Consiliul Superior al Magistraturii respinge cererea de suspendare din magistratură a judecătoarei Popoviciu Ioana Ancuța (MINUTA)

24 Apr 2024 839

Inspecția Judiciară propune suspendarea din funcție a judecătoarei Popoviciu Ancuța, de la Mangalia! Totul s-ar putea decide azi la CSM!

23 Apr 2024 568

IPJ Constanța mută Poliția din Vama Veche, din container, într-o clădire a Gărzii de Coastă! Urmează reparații generale (FOTO+VIDEO)

22 Apr 2024 927

„Suntem cu 2 Mai puțini“ Manifest organizat în Piața Ovidiu din Constanța în memoria celor doi tineri uciși în tragicul accident de la 2 Mai (GALERIE FOTO+VIDEO)

21 Apr 2024 975

Declarații cutremurătoare! Una dintre supraviețuitoarele tragediei de la 2 Mai povestește chinul prin care a trecut! (VIDEO)

18 Apr 2024 1208

Județul Constanța Familiile tinerilor uciși la 2 Mai au ajuns la locul accidentului (GALERIE FOTO)

18 Apr 2024 591

Judecătoarea Popoviciu de la Mangalia amână dosarul tragediei de la 2 Mai Declarații cutremurătoare ale părinților tinerilor uciși în urma impactului (VIDEO)

18 Apr 2024 644

Cutremurător Tatăl lui Sebi și-a făcut un tatuaj, în memoria fiului său (FOTO+VIDEO)

18 Apr 2024 1328

Imagini de la Judecătoria Mangalia. UPDATE. Astăzi, termen nou în dosarul lui Vlad Pascu (FOTO+VIDEO)

18 Apr 2024 772

Editorial Imaginea durerii – protest pentru dreptate după cazul Pascu de la 2 Mai

17 Apr 2024 532

VIDEO „Cazul 2 Mai ar putea fi reluat de la 0“ Avocatul Adrian Cuculis, declarații după anunțul Inspecției Judiciare privind-o pe judecătoarea Popoviciu, de la Mangalia

16 Apr 2024 1274

UPDATE Demonstrație în memoria victimelor accidentului de la 2 Mai, la Judecătoria Constanța (FOTO+VIDEO)

16 Apr 2024 962

Tribunalul Constanța decide marți libertatea lui Vlad Matei Pascu, din București, acuzat de producerea tragediei de la 2 Mai!

15 Apr 2024 893

Protest în Piața Victoriei faţă de modul în care se derulează procesul în cazul accidentului de la 2 Mai, județul Constanța

14 Apr 2024 573