IPJ Constanța, demersuri pentru a muta Poliția Vama Veche - 2 Mai, din container într-un imobil al Gărzii de Coastă
Tragedia rutieră din noaptea de 19 spre 20 august 2023, eveniment în urma căruia două persoane au murit, iar alte trei au fost rănite, a fost intens dezbătută la nivel național, atât din cauza gravității, cât și în contextul eliberărilor din funcții la nivelul IPJ Constanța.  
 
În contextul evenimentului, atenția oamenilor s-a îndreptat și către sediul Biroului de Poliție Vama Veche-2 Mai din județul Constanța.
 
Acesta este situat la ieșire din localitatea Vama Veche, în apropierea Drumului Național 39 Constanța - Vama Veche.
 
Polițiștii își desfășoară activitatea într-un container din metal, prevăzut cu camere de supraveghere și aer condiționat.
 
Aici a fost adus pentru verificări în noaptea de 19-20 august 2023 tânărul de 19 ani implicat în tragicul accident dintre localitățile 2 Mai și Vama Veche.
 
„În jurul orei 02:40, autoturismul respectiv a fost depistat de patrula mixtă, formată dintr-un polițist și un jandarm din cadrul G.M.J. Constanța, circulând pe D.N. 39, în localitatea Vama Veche.
 
A fost legitimat șoferul, precum și cei 2 pasageri, iar, în urma verificărilor efectuate, în interiorul autoturismului, într-un pachet de țigări, a fost descoperită o țigară artizanală, tip joint și o folie marcată cu denumirea „bromazepam”, ce conținea 4 pastile, care au fost înaintate Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, pentru continuarea cercetărilor.

 
Șoferul a fost condus cu autospeciala de poliție la sediul Biroului de Poliție Vama Veche – 2 Mai, unde a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea 0, fiind prezent în sediul Biroului de Poliție Vama Veche – 2 Mai, până în jurul orei 04:30.
 

Din datele transmise de polițiștii care au efectuat verificările, șoferul, la acel moment, nu prezenta semne specifice consumului de droguri.
 
Tot din verificări a reieșit că, după ce a părăsit sediul Biroului de Poliție Vama Veche – 2 Mai, șoferul s-a deplasat la o locație, din Vama Veche, unde ar fi consumat substanțe interzise“  - a precizat chestor de poliție Constantin Glugă, inspectorul șef al IPJ Constanța.
 
Potrivit datelor noastre, Biroul de Poliție Vama Veche - 2 Mai din județul Constanța s-ar putea muta în casă nouă!
 
Încă de anul trecut, IPJ Constanța a făcut demersuri pentru a prelua un imobil de la Garda de Coastă, în vederea modernizării,  cu destinație sediu Poliție.
 
În aceste momente se așteaptă o hotărâre de Guvern, pentru a putea realiza acest demers.
 
Imobilul în cauză este aproape de punctul vamal.  
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Cum arată sediul Poliției Vama Veche-2 Mai din județul Constanța unde a fost adus șoferul de 19 ani în noaptea accidentului (GALERIE FOTO

 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

FOTO+VIDEO Vlad Pascu, judecat pentru tragedia de la 2 Mai, cere să fie eliberat din arest! Când va fi analizată solicitarea tânărului bucureștean

23 May 2024 843

Tatăl tinerei ucise în accidentul din 2 Mai „Mi-am dorit de la prima înfățișare să dau ochii cu cel care mi-a omorât copilul” (VIDEO)

23 May 2024 1059

UPDATE Nou termen în Dosarul 2 Mai Vlad Pascu, adus la Judecătoria Mangalia (FOTO+VIDEO)

23 May 2024 1206

Tribunalul București, termen în dosarul familiei Pascu! (DOCUMENT)

21 May 2024 472

Judecătoarea Popoviciu Ioana Ancuța, din Judecătoria Mangalia, vrea să plece de la Mangalia! Iată când s-ar putea decide totul (DOCUMENT)

18 May 2024 1487

Justiție Constanța Dosarul tragediei de la 2 Mai! Se cer despăgubiri de peste 33 milioane de euro

15 May 2024 2085

UPDATE Accident rutier între Comana și Amzacea, județul Constanța

15 May 2024 844

UPDATE. Știri Constanța Mai multe autoturisme implicate într-un accident rutier între Ovidiu și Nazarcea (GALERIE FOTO)

11 May 2024 3700

UPDATE Accident feroviar în gara Medgidia, județul Constanța. Victima a decedat!

10 May 2024 1484

Judecătoria Mangalia Audieri în Dosarul 2 Mai. Tatăl lui Sebi - „Tot ce vedem ne aduce aminte de băiatul nostru”

09 May 2024 614

Audieri în Dosarul 2 Mai Imaginile tragediei, în cuvinte - Mama lui Sebi - „Viața noastră ca familie s-a terminat. Cimitirul a devenit o a doua noastră casă”

09 May 2024 613

Nemulțumiri în sala de judecată Mama tinerei ucise în accidentul de la 2 Mai, către judecătoare - „Chiar nu știți nimic?”

09 May 2024 996

Judecătoria Mangalia Victimele accidentului din 2 Mai fac declarații cutremurătoare - „Am coșmaruri noaptea. I-am văzut pe cei doi decedați”

09 May 2024 1086

Știri Constanța Bărbat, reținut după ce ar fi produs un accident rutier băut și drogat (VIDEO) – o femeie a fost rănită

03 May 2024 1164

„Cu 2MAI puțini“ Acțiune în amintirea celor doi tineri care și-au pierdut viața în accidentul rutier de la 2 Mai (GALERIE FOTO+VIDEO)

02 May 2024 1620