Licitații Constanța Academia Navală Mircea cel Bătrân cumpără simulatoare de tragere cu armament. Licitație deschisă pe 1,35 de milioane de euro (DOCUMENT)

Ceremonie la Academia Navală Mircea cel Bătrân. Foto cu rol ilustrativ din Arhiva ZIUA de Constanța
  • Academia Navală Mircea cel Bătrân UM 02192 Constanța a anunțat deschiderea procedurii pentru achiziția unor simulatoare de tragere cu armament, pentru infanterie și marină.
  • În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
Academia Navală Mircea cel Bătrân UM 02192 Constanța a anunțat deschiderea procedurii pentru achiziția unor simulatoare de tragere cu armament, pentru infanterie și marină.
 
Informațiile au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează faptul că valoarea totală estimată a achiziției este de 6.708.150 de lei fără TVA, adică peste 1,35 de milioane de euro, la cursul actual.
 
Titlul contractului este „Complex simulatoare de tragere cu armament“, iar în descrierea succintă a achiziției publice se precizează faptul că este vorba despre „Procedura de licitație deschisă pentru achiziția unui Complex simulatoare de tragere cu armament format din Simulator nr. 1 – «Simulator de tragere multimedia pentru infanterie» și Simulator nr. 2 – «Simulator de tragere multimedia pentru marin㻓.
 
Atribuirea se va face astfel prin licitație deschisă, în baza criteriului cel mai bun raport calitate-preț, iar durata contractului este de zece luni.
 
Autoritatea contractantă a precizat în condițiile de participare că „ofertanții trebuie să demonstreze că în ultimii 3 ani (calculați până la data limită de depunere a ofertelor) au furnizat produse similare în valoare cumulată de cel puțin: 6.700.000 lei fără TVA. Prin produse similare se înțelege: orice fel de echipamente pentru simulatoare“.
 
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 17 noiembrie 2023, ora 15.00, urmând ca acestea să fie deschise tot atunci, în SEAP.
 
Persoanele autorizate să asiste la deschiderea ofertelor sunt, conform SEAP, „Schipor Constantin; Ivan Florina; Ion Valentin; Coșofreț Gabriela; Stoica Adelina; Mihăilă Adrian Strugaru, Buzoianu Florentina, Cristea Ovidiu“.
 
Persoanele cu funcții de decizie în ceea ce privește organizarea, derularea și finalizarea procedurii sunt: „Toma Alecu - Comandant; Moise Gabriel - Locțiitor al Comandantului; Burlacu Ciprian -Contabil-Șef; Pușcașu Radu-Florin- Locțiitor tehnic; Ivanov Georgiana-Consilier Juridic; Schipor Constantin-Şef birou achiziții; Ivan Florina-Economist; Ion Valentin-Subofițer achiziții; Coșofreț Gabriela-Referent de specialitate; Stoica Adelina-Referent de specialitate; Mihăilă Adrian Strugaru-Șef al achizițiilor, Buzoianu Florentina – Referent de specialitate, Ovidiu Cristea - Director departament Tactică și Armament Naval“.
 

În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Licitații Constanța
Power Back-Up Services SRL București furnizează UPS-uri Academiei Navale Mircea cel Bătrân (DOCUMENT)

 
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Absolvirea cursurilor de bază la Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanța. Mesajul viceamiralului Mihai Panait

01 Mar 2024 345

2,5 milioane de euro puși la bătaie Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanța vrea să cumpere servicii pentru o investiție imobiliară (DOCUMENT)

29 Feb 2024 572

Încep înscrierile pentru admiterea în instituțiile de învățământ superior militar! Câte locuri sunt la Academia Navală „Mircea cel Bătrân” din Constanța?

24 Feb 2024 669

Eveniment organizat de Academia Navală „Mircea cel Bătrân" Constanța Master Nav adună studenți și specialiști într-un dialog constructiv (FOTO)

24 Feb 2024 566

Eveniment cultural la Colegiul Național Costache Negri din Galați. Cei prezenți au primit semne de carte cu Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanța (FOTO)

21 Feb 2024 470

Licitații Constanța Academia Navală „Mircea cel Bătrân” a încheiat cinci contracte subsecvente cu trei firme din București. Despre ce este vorba (DOCUMENT)

19 Feb 2024 426

Academia Navală „Mircea cel Bătrân” modernizează instalația de propulsie la Nava Școală Sprijin Acțiuni Militare 281, proiect ZK 923 (DOCUMENT)

07 Feb 2024 584

Știri Constanța Oferta educațională 2024-2025 la Academia Navală „Mircea cel Bătrân”

06 Feb 2024 614

Academia Navală a cumpărat arome, condimente și stimulenți (DOCUMENT)

16 Jan 2024 690

In memoriam Olimpiu Glodarenco, istoricul care a condus timp de șapte ani Muzeul Național al Marinei Române

12 Jan 2024 970

Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanța cumpără echipamente de scanare și imprimare. Pragma Computers, NS Copiers SRL și Formwerk au câștigat contractul (DOCUMENT)

30 Dec 2023 757

Academia Navală „Mircea cel Bătrân“, contract cu Institutul Național de Cercetare - Dezvoltare Turbomotoare COMOTI! Iată despre ce e vorba (DOCUMENT)

27 Dec 2023 836

Academia Navală „Mircea cel Bătrân“ cumpără simulatoare de realitate virtuală (VR) și realitate mixtă (MR)!

23 Dec 2023 813

Licitații Constanța Academia Navală „Mircea cel Bătrân” din Constanța cumpără un complex simulatoare de tragere cu armament. Detalii despre câștigătorul achiziției (DOCUMENT)

21 Dec 2023 811

Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanța, Pro Optica SA și Navtron SRL, acord pentru aproape 3 milioane de euro. Despre ce este vorba (DOCUMENT)

21 Dec 2023 907