Licitații Constanța. ISU Dobrogea, dotat cu două șenilate amfibiu. Cine le livrează? (DOCUMENT)

  • Consiliul Județean Constanța a atribuit un contract către Pricon Impex SRL în valoare de 515.000 lei fără TVA
  • Achiziția vizează două vehicule șenilate amfibiu cu dotările aferente și două platforme de transport vehicule pentru dotarea Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Dobrogea” al județului Constanța
  • Pricon Impex SRL a raportat în 2022 o cifră de afaceri de 746,459 lei, profit de 556,865 lei și un singur angajat
  • Asociat unic și administrator este Nicolae Pricope pe care îl regăsim și în Papirus Industry SRL
  • Compania figurează cu peste 200 de contracte din achiziții publice, potrivit www.termene.ro cu Inspectoratele pentru Situații de Urgență din țară dar și cu mai multe Consilii Județene
 
 
 
Consiliul Județean Constanța a atribuit un contract către Pricon Impex SRL în valoare de 515.000 lei fără TVA.
 
Achiziția vizează două vehicule șenilate amfibiu cu dotările aferente și două platforme de transport vehicule pentru dotarea Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Dobrogea” al județului Constanța.

Achiziția are ca scop scăderea timpului de reacție și sporirea eficienței acțiunilor de intervenție, ceea ce va conduce la creșterea numărului de vieți salvate.

Echipamentul achiziționat va asigura îmbunătățirea accesului populației la serviciile de urgență prin îmbunătățirea dotării serviciilor cu atribuții în gestionarea diferitelor tipuri de risc, prin reducerea timpului de răspuns și a eficienței intervenției.
 
Obiectivul specific este determinat de creșterea capacității de intervenție la misiunile din zone greu accesibile, prin îmbunătățirea capabilităților de răspuns în cazul producerii acestora.

Prin programul implementat de Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral “Reducerea eroziunii costiere, faza II (2014 ~ 2022)” procesul de lărgire a plajei din stațiunea Mamaia a crescut de la 150 de metri la 350 de metri pe o lungime de 6,950 de metri (cuprinsă între hotel Sulina și plaja Năvodari).

Având în vedere distanța mare de la malul mării până la drumul de acces autovehicule din stațiune, se impune un astfel de vehicul necesar acordării primului ajutor precum și transportul victimelor pe suprafața întinsă de nisip.


Vehiculul utilitar de intervenție în situații de urgență este destinat deplasării pe teren greu accesibil a personalului operativ pentru: operațiuni de căutare; salvare și transportul persoanelor surprinse în medii ostile vieții;intervenții integrate în caz de dezastre sau accidente; cercetarea și stabilirea cauzelor generatoare de situații de urgență; transportul personalului la locul intervenției pentru acțiuni de căutare - salvare.
 

Despre Pricon Impex SRL
 
Compania cu sediul social în București a raportat în 2022 o cifră de afaceri de 746,459 lei, profit de 556,865 lei și un singur angajat.
Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 157.59%.

Înființată în 1993, firma are ca obiect principal de activitate codul CAEN 4532 - comerț cu amănuntul de piese și accesorii pentru autovehicule și comercializează o gamă largă de vehicule autospeciale utilitare senilate atv 8×8 ISU, autoșenilate amfibiu de intervenții pentru teren accidentat, autovehicule cu capacitate mare de trecere off-road atv 8×8 utilitar militare, autoșenilate salvamont ISU pentru intervenții montane și patrulare plajă sau vehicul amfibiu pentru intervenții calamități și inundații.
 
Asociat unic și administrator este Nicolae Pricope pe care îl regăsim și în Papirus Industry SRL.

Compania figurează cu peste 200 de contracte din achiziții publice, potrivit www.termene.ro cu Inspectoratele pentru Situații de Urgență din țară dar și cu mai multe Consilii Județene.
 

În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de participare privind noua procedură publicat în SEAP.


Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citeşte şi:  

Licitații Constanța Se dorește amenajarea unei săli de ședinte pentru grupuri de lucru restrânse în fostul sediu al Biroului Electoral Județean

 


Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cum se toacă un milion Târgul de Crăciun din parcul „Oleg Danovski” din Constanța se deschide de Sfântul Andrei! Cine asigură serviciile artistice, scenotehnica, butaforiile și montarea patinoarului (DOCUMENTE)

30 Nov 2023 1333

CNAIR a atribuit contractul de proiectare al podului de pe DN39 din dreptul localității 23 August, județul Constanța. Detalii despre câștigător (DOCUMENT)

27 Nov 2023 993

Licitații Constanța DGAS cumpără peste 33.000 de cutii de bomboane care vor ajunge în grădinițele și școlile din Constanța (DOCUMENTE)

26 Nov 2023 559

IGPR Cooperare polițienească pentru combaterea criminalității

26 Nov 2023 443

Un nou contract semnat de Iris Luxury Consulting SRL cu Primăria Constanța. Reamenajează spațiul din zona Gării (DOCUMENT)

23 Nov 2023 541

Licitații Constanța SC Arasound SRL organizează evenimentul Ziua Națională a României 2023. Cât plătește Primăria pentru serviciile companiei? (DOCUMENTE)

23 Nov 2023 662

După ce a contestat licitația, TPF Inginerie SRL câștigă un contract important la noul terminal al Aeroportul Internațional de la Mihail Kogălniceanu (DOCUMENT)

18 Nov 2023 690

O companie din Baia Mare a încheiat un acord cadru de furnizare hrană pentru Microrezervația din cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii (DOCUMENTE)

16 Nov 2023 606

Licitații publice Fadmig SRL reabilitează mai multe adăposturi civile din municipiul Constanța (DOCUMENT)

15 Nov 2023 530

Primăria Constanța a desemnat câștigătorul contractului care va aduce artiștii de la Târgul de Crăciun de la Constanța (DOCUMENT)

15 Nov 2023 783

Licitații publice O compania din Brașov furnizează echipamente pentru modernizarea și extinderea Teatrul de Vară de la Techirghiol (DOCUMENT)

12 Nov 2023 776

Licitații publice Primăria Constanța a semnat un nou contract. Sunt vizate 18 noi locuri de joacă (DOCUMENT)

11 Nov 2023 679

Licitații publice Compania fostului șef de la GeoEcoMar a primit contractul pentru urmărirea evoluţiei fenomenelor apărute pe strada Traian din Constanța(DOCUMENT)

09 Nov 2023 981

Licitații publice După contestația de la CNSC, Primăria Constanța a schimbat câștigătorul achiziției de servicii de curățenie (DOCUMENT)

30 Oct 2023 778

Poliția Română Cooperare polițienească pentru combaterea criminalității

29 Oct 2023 484