Licitații Constanța Navele militare din Constanța și Mangalia vor fi dotate cu aparatură de înregistrare de peste 7,03 milioane de euro! (DOCUMENT)

  • Militarii au precizat că „în perioada de elaborare a ofertei este recomandată vizionarea amplasamentului de către ofertanți. Vizionarea se va efectua în baza unei solicitări scrise adresate autorităţii contractante, pe adresa de e-mail um02022@navy.ro“.
  • Atribuirea se va face prin procedura competitivă cu negociere, în baza criteriului prețul cel mai scăzut, urmând ca, la final, să fie semnat un acord-cadru cu o durată de 24 de luni.
  • În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
Vasele militare din Portul Militar Constanța și, respectiv, Portul Militar Mangalia, aparținând Forțelor Navale, urmează să fie dotate cu dispozitive de vedere electrooptice, pentru vedere pe timp de zi și de noapte, cu funcții de fotografiere și înregistrare video!
 
Informația a fost furnizată prin Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde a fost publicat anunțul Bazei Navale privind cumpărarea dispozitivelor.
 
Valoarea investiției este estimată la peste 7,03 milioane de euro!
 
Titlul contractului este „Furnizare Dispozitive de vedere electrooptice pentru vedere pe timp de zi si de noapte cu funcții de fotografiere și înregistrare video, cu instalare la navele din Forțele Navele“.
 
Valoarea totală estimată a investiției se ridică la 34.891.740 de lei fără TVA, adică peste echivalentul sumei de peste 7,03 milioane de euro, la cursul actual.
 
În descrierea achiziției publice, că sunt vizate de aceste investiții „navele de tip fregate T22; PMn; DgM; RM; NPR și TNM“, aflate în Portul Militar Constanța și, respectiv, Portul Militar Mangalia.
 
Atribuirea se va face prin procedura competitivă cu negociere, în baza criteriului prețul cel mai scăzut, urmând ca, la final, să fie semnat un acord-cadru cu o durată de 24 de luni.
 
Totodată, se precizează că se va organiza o licitație electronică, iar potrivit autorității contractante, „etapa finală de licitaţie electronică se va desfăşura într-o singură rundă de 24 de ore“.
 

„În cadrul etapei finale de licitaţie electronică se va licita preţul fără TVA aferent cantităţii acordului cadru. Etapa finală de licitaţie electronică se va desfăşura, astfel: - Licitaţia electronică poate fi oprită dacă oferta nu s-a îmbunătăţit în runda precedentă – DA; - Ofertanţii pot vedea cea mai bună ofertă – DA; - Licitaţia se prelungeşte automat, în cazul modificării clasamentului – NU; - Ofertanţii pot vedea numărul de participanţi înscrişi la licitaţie – DA“, se mai precizează în datele oficiale.
 
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 8 noiembrie 2023, ora 12.00, urmând ca acestea să fie deschise tot atunci, la sediul autorității contractante, în prezența Comisiei și a reprezentanților împuterniciți ai candidaților / ofertanților.

 
Foarte important, militarii au mai precizat că „în perioada de elaborare a ofertei este recomandată vizionarea amplasamentului de către ofertanți. Vizionarea se va efectua în baza unei solicitări scrise adresate autorităţii contractante, pe adresa de e-mail um02022@navy.ro“.
 
„Acordul autorității contractante pentru vizitarea amplasamentului se va comunica potențialilor ofertanți, iar vizitarea se face în intervalul comunicat de autoritatea contractantă, numai pe baza unui tabel ce va conține datele de identificare ale persoanei, aprobat de achizitor. Accesul în amplasament se va efectua pe baza actului de identitate și a unei delegații emisă de ofertant, semnată și ștampilată în original“, potrivit unității militare.
 
Persoanele cu funcţie de decizie în cadrul U.M. 02022 sunt:
           1.  conducătorul autorităţii contractante: Zaharia Milu-Constantin– Comandant;
           2. membrii organelor decizionale ale autorităţii contractante ce au legătură cu procedura de atribuire: Munteanu Valentin – Locţiitor comandant; Fluture Gigi – Șef Stat Major, Bălăceanu Claudiu Doru – Șef Operații și Instrucție; Rusu Bogdan - Șef Oficiu Achiziții;Ablai Cristina- Contabil Șef;  Hapa Elena - Șef Compartiment Salarizare; Preda Mădălina – Consilier juridic şef, Olteanu Ioana – Consilier juridic.
           3. alte persoane din cadrul autorităţii contractante ce pot influenţa conţinutul documentaţiei de atribuire si/sau procedura de atribuire  -  comisia de evaluare/negociere:  Rusu Bogdan, Miron Mihai Marius, Tătărășanu Răzvan, Partene George-Cosmin, Dorobanțu Claudia Simona; membri de rezervă: Diaconu Roxana Alexandra, Cîrlan George Mădălin, Manta Octavian, Constantin Georgian-Gabriel, Ciobanu Daniel-Andrei, Gavrilă Mihaela.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Vânător de mine, intrat în serviciul Forțelor Navale Române
 
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Forțele Navale Române Jurământ militar la Școala de Instruire Interarme a Forțelor Navale și la Regimentul 307 Infanterie Marină

01 Mar 2024 384

Forțele Navale Române Centrul 338 Mentenanță Tehnică Navală angajează soldați gradați profesioniști! Profilul candidatului

15 Feb 2024 837

Forțele Navale Române Fregata „Mărășești” organizează selecția pentru posturile de soldați gradați profesioniști

14 Feb 2024 519

Vânătorul de mine M 270 „Sublocotenent Ion Ghiculescu”, prima misiune în zona de responsabilitate a Forțelor Navale Române

25 Jan 2024 583

Evenimente la Constanța și Tulcea Forțele Navale Române, la ceremoniile dedicate sărbătoririi Zilei Unirii Principatelor Române

22 Jan 2024 711

Deschiderea anului de instrucție în Forțele Navale Române (GALERIE FOTO)

15 Jan 2024 727

Știri Constanța Marinarii și scafandrii militari vor participa la Sărbătoarea Bobotezei

04 Jan 2024 740

Sosirea vânătorului de mine M 270 „Sublocotenent Ion Ghiculescu” în portul militar Constanța (FOTO+VIDEO)

19 Dec 2023 958

Structurile Forțelor Navale Române, la bilanț!

12 Dec 2023 681

Vânătorul de mine M 270 „Sublocotenent Ion Ghiculescu”, cap-compas portul militar Constanța

08 Dec 2023 824

Forțele Navale Române, la Parada Militară Națională și la ceremoniile militare din București, Constanța, Mangalia, Brăila, Tulcea și Babadag

29 Nov 2023 1014

Forțele Navale Române Conferința internațională „Noi concepte, tehnologii și echipamente pentru dezvoltarea Forțelor Navale”, Ediția a II-a

21 Nov 2023 618

Marinarii militari au marcat Ziua Veteranilor din Teatrele de Operații (FOTO)

11 Nov 2023 721

Forțele Navale Române 10 noiembrie-Ziua Divizionului 50 Corvete (FOTO)

10 Nov 2023 734

Fregata „Regina Maria”, participare la ceremoniile dedicate sărbătoririi centenarului proclamării Republicii Turcia

27 Oct 2023 701