Licitații Constanța O firmă din Sibiu va asigura consultanța în procedura de selecție a companiei care va realiza conceptul artistic și alte amenajări în interiorul Cazinoului (DOCUMENT)

  • Contractul de consultanță care se derulează timp de 60 de zile, în valoare de 7.500 lei fără TVA (n.r. prestatorul nu este plătitor de TVA) a revenit companiei Cultural Consulting SRL
  • Unic asociat și administrator este Ramona Margareta Pincu care mai figurează și în Smart Choise Forever SRL
  • Potrivit www.termene.ro, SRL-ul mai are un contract din achiziții directe semnat anul acesta cu UAT Riu Sadului în valoare de 210.000 lei pentru consultanță în afaceri și management
  • Potrivit caietului de sarcini, propunerea de amenajare a expoziţiilor trebuie să valorifice elementele centrale ale locului spațiului istoric într-o manieră contemporană, spectaculoasă, devansând practicile muzeale şi expoziţionale autohtone
  • Cazinoul se va deschide publicului prin acest centru expoziţional care va cuprinde călile de expunere, recepţia și garderobe
 
 
 
Primăria Constanța a atribuit contractul de privind achiziția de servicii de consultanță de specialitate (expert cooptat) în cadrul procedurii de achiziție publică pentru „Realizarea conceptului artistic și execuția proiectului de amenajare a centrului expozițional din cadrul Cazino Constanța”.
Contractul care se derulează timp de 60 de zile, în valoare de 7.500 lei fără TVA (n.r. prestatorul nu este plătitor de TVA) a revenit companiei Cultural Consulting SRL, vezi „documente”.
 
În paralel, Primăria Constanța a lansat achiziția serviciilor pentru realizarea conceptului artistic și execuția proiectului de amenajare a centrului expozițional din cadrul Cazino Constanța.

Valoarea estimată a acestui contract este de 6.522.500 lei fără TVA.

Oferta va fi întocmită în conformitate cu toate cerințele caietului de sarcini nr. 139649/21.07.2023 și anexele acestuia,  astfel încât informațiile din propunerea tehnică să permită identificarea cu uşurință a corespondenței cu specificațiile minime, precum şi cu toate cerințele impuse în caietul de sarcini.

Potrivit caietului de sarcini, propunerea de amenajare a expoziţiilor trebuie să valorifice elementele centrale ale locului spațiului istoric într-o manieră contemporană, spectaculoasă, devansând practicile muzeale şi expoziţionale autohtone.

Cazinoul se va deschide publicului prin acest centru expoziţional care va cuprinde călile de expunere, recepţia și garderobe.

Pentru spaţiile expoziţionale din subsol, parter şi etaj, firma câștigătoare trebuie să prezinte:
  • realizarea conceptului curatorial, dezvoltarea temei curatoriale;
  • conceptul de design expoziţional și experienţa de cunoaştere şi învăţare;
  • proiectul tehnic pentru realizarea mobilierului şi dotărilor, precum şi integrarea dotărilor;
  • amenajarea, mobilarea, montajul, instalarea şi punerea în funcţiune a echipamentelor.
 
Tematica expoziției de la etaj va gravita în jurul vieții artistice a Cazinoului, se menționează în același caiet de sarcini.
 

 
Despre Cultural Consulting
 
Firma care va asigura consultanța în cadrul procedurii de achiziție publică pentru „Realizarea conceptului artistic și execuția proiectului de amenajare a centrului expozițional din cadrul Cazino Constanța” are sediul social în Sibiu, înființată în martie anul trecut a raportat după primul an de activitate o cifră de afaceri de 15,100 lei, pierderi de 50,484 lei și 2 angajați.

Unic asociat și administrator este Ramona Margareta Pincu care mai figurează și în Smart Choise Forever SRL.

Potrivit www.termene.ro, SRL-ul mai are un contract din achiziții directe semnat anul acesta cu UAT Riu Sadului în valoare de 210.000 lei pentru consultanță în afaceri și management.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Primăria Constanța cumpără servicii de realizare a conceptului artistic și execuția proiectului de amenajare a centrului expozițional din cadrul Cazinoului!
 
 
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Frimituri SRL furnizează materiale de promovare și protocol pentru Primăria Constanța (DOCUMENT)

16 Apr 2024 198

Licitații Constanța Primăria Crucea, contract pentru înființarea rețelei de apă uzată în Stupina

16 Apr 2024 273

Afaceri Constanța Primăria Nicolae Bălcescu va avea un sistem de distribuție gaze naturale. Iată cine va asigura dirigenția de șantier (DOCUMENTE)

16 Apr 2024 290

Justiție Constanța Firma care administrează Cimitirul Municipal Constanța a câștigat în instanță procesul cu primăria!

16 Apr 2024 366

Achiziții Constanța Primăria Cernavodă a încheiat un contract cu o firmă din Medgidia. La mijloc sunt 18.000 de euro (DOCUMENTE)

16 Apr 2024 456

ZIUA LIVE Pe cine va vota Claudiu Palaz ca primar al Constanței? (VIDEO)

16 Apr 2024 347

Din această noapte, încep lucrările pe bulevardul Mamaia din Constanța

16 Apr 2024 498

Sofi Leader Invest SRL vrea să ridice un bloc de patru etaje la Constanța

16 Apr 2024 282

ZIUA LIVE Stelian Ion, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Primăria Constanța propune o administrație transparentă!

16 Apr 2024 392

Cu acordul Primăriei Constanța Imobilul ridicat de firma Popescu Intermed SRL pe strada Dumbrăveni va fi modificat

16 Apr 2024 323

Cumpărări directe Constanța În satul Moșneni, comuna 23 August, se va construi un teren de sport multifuncțional (DOCUMENT)

16 Apr 2024 439

Un număr tot mai mare de locuitori ai Constanței se implică în campania „Adoptă un cățel" (Galerie FOTO)

16 Apr 2024 398

Cumpărări directe Constanța Primăria Comunei Independența, licitație deschisă pentru servicii de proiectare (DOCUMENT)

15 Apr 2024 437

Cumpărări directe Constanța Primăria Cuza Vodă investește în întreținerea străzilor împietruite din comună. Iată firma câștigătoare (DOCUMENT)

15 Apr 2024 463

Județul Constanța Primăria Ghindărești investește în servicii de consultanță în domeniul achizițiilor publice (DOCUMENT)

15 Apr 2024 406