Licitații Constanța O firmă din Sibiu va asigura consultanța în procedura de selecție a companiei care va realiza conceptul artistic și alte amenajări în interiorul Cazinoului (DOCUMENT)

  • Contractul de consultanță care se derulează timp de 60 de zile, în valoare de 7.500 lei fără TVA (n.r. prestatorul nu este plătitor de TVA) a revenit companiei Cultural Consulting SRL
  • Unic asociat și administrator este Ramona Margareta Pincu care mai figurează și în Smart Choise Forever SRL
  • Potrivit www.termene.ro, SRL-ul mai are un contract din achiziții directe semnat anul acesta cu UAT Riu Sadului în valoare de 210.000 lei pentru consultanță în afaceri și management
  • Potrivit caietului de sarcini, propunerea de amenajare a expoziţiilor trebuie să valorifice elementele centrale ale locului spațiului istoric într-o manieră contemporană, spectaculoasă, devansând practicile muzeale şi expoziţionale autohtone
  • Cazinoul se va deschide publicului prin acest centru expoziţional care va cuprinde călile de expunere, recepţia și garderobe
 
 
 
Primăria Constanța a atribuit contractul de privind achiziția de servicii de consultanță de specialitate (expert cooptat) în cadrul procedurii de achiziție publică pentru „Realizarea conceptului artistic și execuția proiectului de amenajare a centrului expozițional din cadrul Cazino Constanța”.
Contractul care se derulează timp de 60 de zile, în valoare de 7.500 lei fără TVA (n.r. prestatorul nu este plătitor de TVA) a revenit companiei Cultural Consulting SRL, vezi „documente”.
 
În paralel, Primăria Constanța a lansat achiziția serviciilor pentru realizarea conceptului artistic și execuția proiectului de amenajare a centrului expozițional din cadrul Cazino Constanța.

Valoarea estimată a acestui contract este de 6.522.500 lei fără TVA.

Oferta va fi întocmită în conformitate cu toate cerințele caietului de sarcini nr. 139649/21.07.2023 și anexele acestuia,  astfel încât informațiile din propunerea tehnică să permită identificarea cu uşurință a corespondenței cu specificațiile minime, precum şi cu toate cerințele impuse în caietul de sarcini.

Potrivit caietului de sarcini, propunerea de amenajare a expoziţiilor trebuie să valorifice elementele centrale ale locului spațiului istoric într-o manieră contemporană, spectaculoasă, devansând practicile muzeale şi expoziţionale autohtone.

Cazinoul se va deschide publicului prin acest centru expoziţional care va cuprinde călile de expunere, recepţia și garderobe.

Pentru spaţiile expoziţionale din subsol, parter şi etaj, firma câștigătoare trebuie să prezinte:
  • realizarea conceptului curatorial, dezvoltarea temei curatoriale;
  • conceptul de design expoziţional și experienţa de cunoaştere şi învăţare;
  • proiectul tehnic pentru realizarea mobilierului şi dotărilor, precum şi integrarea dotărilor;
  • amenajarea, mobilarea, montajul, instalarea şi punerea în funcţiune a echipamentelor.
 
Tematica expoziției de la etaj va gravita în jurul vieții artistice a Cazinoului, se menționează în același caiet de sarcini.
 

 
Despre Cultural Consulting
 
Firma care va asigura consultanța în cadrul procedurii de achiziție publică pentru „Realizarea conceptului artistic și execuția proiectului de amenajare a centrului expozițional din cadrul Cazino Constanța” are sediul social în Sibiu, înființată în martie anul trecut a raportat după primul an de activitate o cifră de afaceri de 15,100 lei, pierderi de 50,484 lei și 2 angajați.

Unic asociat și administrator este Ramona Margareta Pincu care mai figurează și în Smart Choise Forever SRL.

Potrivit www.termene.ro, SRL-ul mai are un contract din achiziții directe semnat anul acesta cu UAT Riu Sadului în valoare de 210.000 lei pentru consultanță în afaceri și management.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Primăria Constanța cumpără servicii de realizare a conceptului artistic și execuția proiectului de amenajare a centrului expozițional din cadrul Cazinoului!
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria Constanța la judecată cu o firmă din Medgidia! Dosarul, pe rolul Curții de Apel Constanța

29 Apr 2024 163

Cumpărări directe Constanța Primăria Comunei Oltina investește în asfaltarea străzii Pelinului din localitatea Răzoarele (DOCUMENT)

29 Apr 2024 195

Licitații publice Real Data Solutions SRL furnizează servicii de mentenanță pentru Primăria Constanța (DOCUMENT)

29 Apr 2024 212

Un imobil de pe strada Arhiepiscopiei din Constanța crește pe verticală. Datatur SRL a obținut un act de urbanism de la Minicipalitate

29 Apr 2024 268

Cumpărări directe Constanța Studiu de fezabilitate pentru construire și dotare bază sportivă la Corbu (DOCUMENT)

29 Apr 2024 267

Declarații de avere Constanța Camelia Velicică, secretarul general al comunei Târgușor, avere și interese (DOCUMENTE)

29 Apr 2024 231

Primăria Techirghiol, județul Constanța, investește aproape 11 milioane de lei pentru reabilitarea și modernizarea a 11 străzi din oraș (DOCUMENT)

29 Apr 2024 251

ZIUA LIVE Horia Constantinescu, candidatul PSD pentru Primăria Constanța - “Drepturile constănțenilor nu au culoare politică“! (GALERIE FOTO+VIDEO)

29 Apr 2024 359

Hală, pe strada Celulozei din Constanța. Moc Fabrication SRL are acordul Municipalității

29 Apr 2024 287

LIVE TEXT+VIDEO Gihan Eserghep își depune candidatura la Primăria Constanța din partea PUSL - „Vom readuce Constanta acolo unde îi este locul!”

29 Apr 2024 468

LIVE TEXT+VIDEO Ovidiu Cupșa își depune candidatura la Primăria Constanța din partea AUR-„Este o zi în care începe o nouă eră pentru Constanța”

29 Apr 2024 507

LIVE Text+VIDEO Vergil Chițac își depune candidatura la Primăria Constanța-„Viitorul Constanței stă în proiectele începute” (FOTO+VIDEO)

29 Apr 2024 647

Declarații de Avere Constanța Cosmin Bujor, secretar general la UAT Negru Vodă deține un apartament și un autoturism (DOCUMENTE)

28 Apr 2024 401

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele Melaniei Solomon, secretar general UAT la Municipiul Medgidia (DOCUMENTE)

28 Apr 2024 448

Licitația pentru continuarea lucrărilor, lansată abia zilele trecute Reabilitarea imobilului Teatrului de Stat Contanța, departe de a se termina în 2024!

28 Apr 2024 503