Licitații Constanța Spitalul Județean a încheiat un contract cadru cu cinci firme pentru furnizarea de materiale sanitare (DOCUMENT)



Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța a atribuit în cadrul unei licitații deschise un contract împărțit pe trei loturi.
 
Este vorba despre un acord cadru ce prevede furnizarea de materiale sanitare, valabil pe o perioadă de 36 de luni.
 
Valoarea totală a achiziției este de 1.968.124 de lei, fără TVA.
 
Loturile din contract sunt: lot 1 – Vată hidrofilă; lot 2 – sistem drenaj cu vacum și lot 3 – pachet (feși gipsate + vată subgips).
 
Lotul 1 a fost adjudecat de următorii: SPD Star SRL, Luan Vision și Profi pentru Sănătate SRL. Al doilea lot a fost câștigat de Grazy Price Medical Import Export SRL. Lotul 3 a fost adjudecat de Paul Hartmann.
 
Acordul cadru dintre Spitalul Județean Constanța și contractanți a fost parafat pe 8 ianuarie 2024, iar pe 15 ianuarie a fost publicat rezultatul, pe platforma SEAP.
 
Despre SPD Star SRL
 
Potirivt termene.ro, firma are sediul pe strada Cășeiu nr. 136/C, Cluj, obiectul de activitate este „fabricarea preparatelor farmaceutice” și funcționează din 2003.

 
Firma este controlată de Mihaela Corina Mailat, Maria Cristina Mailat și Hantex SRL.
 

Administratorul SPD Star SRL este Ciprian – Paul Popescu.
 
Conform termene.ro, el mai apare în firmele: Popescu Ciprian Paul Persoană Fizică Autorizată, Bymirela Design SRL și Hantex SRL. Maria Cristina Mailat apare și în Atelier Cadouri SRL, iar Mihaela Corina Mailat este prezentă în Hantex SRL, Progresul Societate Cooperativă Meșteșugărească, Centrul de Cercetare Aplicativă în Industria Chimică RL (radiată) și Tehnosort Impex SRL (radiată).
 
SPD Star SRL a obținut din 2007 și până în prezent, conform termener.ro, 101 contracte publice.
 
A încheiat anul 2022 cu o cifră de afaceri de peste 13 milioane de lei, un profit de peste 800.000 de lei și 29 de angajați.
 
Despre Hantex SRL
 
Termene.ro arată că Hantex SRL este pe piață din anul 2005, are sediul la aceeași adresă cu SPD Star SRL și obiectul de activitate este „fabricarea altor articole de îmbrăcăminte (exclusiv lenjerie de corp)”.
 
Mihaela Corina Mailat este asociatul unic al Hantex SRL, iar Ciprian – Paul Popescu este administratorul.
 
Despre Luan Vision
 
Luan Vision SRL are sediul în județul Bihor, Paleu, pe strada Margaretelor nr. 18. A fost înființată în anul 2008 și obiectul de activitate este „comerț cu ridicata al produselor farmaceutice”.
 
Ioana – Gabriela Rukaj figurează ca asociat, iar administratorul este Pavel – Lucian Chis.
 
Conform termene.ro, ea mai apare în Celestic Medical SRL, iar el mai figurează în Kalla Med SRL și Virtual Media Solutions SRL.
 
Luan Vision SRL a câștigat nu mai puțin de 1.884 de licitații publice. În acest an, a parafat deja înțelegeri cu Serviciul Județean de Ambulanță Botoșani, Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Louis Turcanu și Spitalul Clinic Județean Mureș.
 
Luan Vision SRL a avut o cifră de afaceri de peste 10 milioane de lei în 2022, la care se mai adaugă un profit de peste două milioane de lei și trei angajați.
 
Despre Profi pentru Sănătate SRL
 
Conform termene.ro, societatea activează în comerțul cu produse farmaceutice, are sediul în Buzău și funcționează din anul 2016.
 
În 2022 a raportat o cifră de afaceri de peste 10 milioane de lei, un profit de peste 130 de mii de lei plus un număr de 10 salariați.
 
Asociatul din Profi pentru Sănătate SRL este Gabriel Ionel V. Ene. Administratorul este Gabriel Stoian.
 
Sursa citată mai sus menționează că Gabriel Ionel V. Ene apare și în Clinica Sante SRL, Sante 2000 SRL, MDM Sante Construct SRL, Soluții Intelisana SRL, Sante Publiprod Concept SRL, MDM Construct Montaj IND SRL, MDM Bogson Laboratorium SRL, Muncosan SRL (radiată), Gabisan 2004 SRL (radiată) și Sante SRL (radiată).
 
Despre Grazy Price Import Export SRL
 
Potrivit termene.ro, firma are sediul în Timișoara, obiectul de activitate este „comerț cu ridicata al produselor farmaceutice” și a fost înființată în anul 2005.
 
Libanezul Said Ghanem este atât asociat, cât și administrator al Grazy Price Import Export SRL.
 
Firmele în stare de funcțiune în care mai apare sunt Revicond Canaltech SRL și Trenchless Universal Supplier & Services SRL.
 
Grazy Price Import Export SRL a câștigat, potrivit termene.ro, 772 de licitații publice.
 
În anul 2022, Grazy Price Import Export SRL a realizat o cifră de afaceri de peste 6 milioane de lei, un profit de peste 220.000 de lei și nouă angajați.
 
Despre Paul Hartmann
 
Paul Hartmann SRL are sediul în București, funcționează din anul 1993 și obiectul de activitate este „comerț cu ridicata al produselor farmaceutice”.
 
Cifra de afaceri a firmei din 2022 este de aproape 120 de milioane de lei. Profitul se ridică la aproximativ opt milioane de lei. Societatea a raportat 71 de salariați.
 
Paul Hartmann AG, persoană fizică din Germania deține firma.
 
Ladislau – Cristian Hajos este administratorul din Paul Hartmann SRL.
 
Conform termene.ro, Paul Hartmann SRL și-a adjudecat 1.204 contracte de achiziție publică.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
Licitație la Spitalul Județean din Constanța! SIG MED SRL va asigura transportul sanitar al pacientilor (hemodializă) (DOCUMENT)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Voluntarii Asociației „Suflete deschise” au ajuns cu daruri la supravieţuitorii din mina de la Altîn Tepe, dar și la micii pacienți din Casa Speranța și spitalele din Constanța (GALERIE FOTO)

28 Apr 2024 504

Păstrăv la tavă cu garnitură de cartofi și friptură de pui în sos ostropel Meniu special de Florii pentru pacienții din spitalele constănțene, oferit de Arimex Comexim 2000 SRL

28 Apr 2024 569

​Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei” Constanța angajează. Detalii

26 Apr 2024 522

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa face angajări!

25 Apr 2024 882

Angajări Constanța Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei” angajează medic specialist. Iată ce trebuie să faci

22 Apr 2024 489

Proiectul de modificare a statului de funcții și organigramei pentru Spitalul Județean Constanța, pe agenda ședinței Consiliului Județean (DOCUMENT)

21 Apr 2024 401

Bugetul de venituri și cheltuieli pe anul 2024 pentru Spitalul Județean Constanța, pe masa consilierilor județeni (DOCUMENT)

21 Apr 2024 378

Ședință ordinară a CJC Organigrama și Statul de funcții pentru Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța, pe ordinea de zi (DOCUMENT)

20 Apr 2024 474

Cumpărări directe Constanța Spitalul Județean Constanța investește în servicii de prelucrare date (DOCUMENT)

12 Apr 2024 474

Investiție de 3,2 milioane de euro la Spitalul Județean Constanța! Licitație deschisă pentru un sistem robotic dedicat intervențiilor ortopedice (DOCUMENT)

12 Apr 2024 545

Licitații publice CJC O companie din Craiova va promova „Departamentul Sănătatea mamei și copilului din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța“

06 Apr 2024 659

Cumpărări directe Constanța Spitalul Județean Constanța, asigurat prin Omniasig Vienna Insurance Group SA (DOCUMENT)

31 Mar 2024 604

Se fac angajări la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei” Constanța

30 Mar 2024 1324

Locuri de muncă Constanța Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei” angajează. Detalii

25 Mar 2024 1102

Ședință CLM Constanța Aprobarea organigramei și a statului de funcții ale Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța, pe ordinea de zi (DOCUMENT)

24 Mar 2024 563