Licitații Tulcea Comuna Sarichioi investește peste 340.000 de euro pentru simplificarea procedurilor administrative! Vision Technology Development SRL și-a adjudecat contractul (DOCUMENT)

  • Vision Technology Development SRL a fost înființată în 2017 de Daniel Constantin Matea și Violeta Matea, primul fiind și administratorul societății.
Vision Technology Development SRL din București și-a adjudecat recent contractul vizând simplificarea procedurilor administrative în comuna Sarichioi, județul Tulcea.
 
Atribuirea contractului a fost făcută de către Primăria Comunei Sarichioi printr-o licitație deschisă, în baza criteriului cel mai bun raport calitate-preț și în cadrul căreia au fost prezentate două oferte, una singură fiind însă admisibilă.
 
Informațiile au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează faptul că, inițial, contractul era estimat la 1.765.546,21 de lei fără TVA, compania bucureșteană adjudecându-l cu 1.712.251 de lei fără TVA, adică peste 340.000 de euro la cursul actual.
 
Nu este posibilă subcontractarea, se precizează în informațiile oficiale.
 
Denumirea contractului este „Simplificarea procedurilor administrative la nivelul Comunei Sarichioi“, implementat cu fonduri europene, prin Proiectul „Simplificarea procedurilor administrative la nivelul Comunei Sarichioi“, finanțat din Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014 - 2020, CP16/2021 less Fundamentarea deciziilor, planificare strategica si masuri de simplificare pentru cetăţeni la nivelul administraţiei publice locale din regiunile mai putin dezvoltate.
 
Durata contractului este de cinci luni.
 
În descrierea achiziției, se precizează că „în cadrul contractului se solicită dezvoltarea unei platforme integrate pentru servicii electronice complete vizând competentele partajate ale primăriei. Platforma integrată include atât solutii front-office (portal web, aplicatii mobile, terminal interactiv self-service pentru servicii electronice), cât si back-office (solutii care faciliteaza exercitarea competentelor partajate arhivare electronica, retrodigitalizare)“.
 
Au mai spus reprezentanții primăriei că „obiectivul general al contractului constă în îmbunătățirea capacitații administrative, a calității si eficientei serviciilor publice furnizate la nivelul UAT Comuna Sarichioi prin investiții integrate și complementare conform reglementărilor europene și naționale și prin mecanisme și proceduri standard implementate la nivel local pentru fundamentarea deciziilor și planificarea strategică pe termen lung“.
 

Despre Vision Technology Development SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 23 octombrie 2023, Vision Technology Development SRL a fost înființată în anul 2017, are sediul social în București, pe strada Dr. Ernest Djuvara, nr. 16 și se ocupă de activități de realizare a soft-ului la comandă (software orientat client).

 
Societatea are un punct de lucru și în Pitești.
 
Vision Technology Development SRL a fost înființată în 2017 de Daniel Constantin Matea și Violeta Matea, primul fiind și administratorul societății.
 
Acționariatul firmei a rămas neschimbat de la înființare.
 
Numele lui Daniel Constantin Matea se regăsește și în Accender Group SRL și Vision Travel SRL, ambele din București.
 
Vision Technology Development SRL figurează cu patru achiziții directe (Sectorul 1, Sectorul 6 și Orașul Chitila printre autoritățile contractante).
 
În 2022, firma a declarat 20 de angajați, profit peste 1,09 milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 4,14 milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Licitații Tulcea
Comuna Sarichioi, contract cu societatea care a furnizat urne de vot Primăriei Constanța, pentru alegerile europarlamentare (DOCUMENT)

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE Atenție! Avertizare de Cod portocaliu de vânt puternic pentru județele Constanța și Tulcea

17 Apr 2024 841

UPDATE Județele Constanța și Tulcea, sub cod galben de ceață! Se circulă în condiții de vizibilitate scăzută pe Autostrada A2 București-Constanța

08 Apr 2024 424

Județul Tulcea, sub cod galben de vânt. Ce localități sunt vizate

29 Mar 2024 626

Județul Tulcea, sub cod galben de vânt puternic! Lista localităților vizate

12 Mar 2024 565

Județul Tulcea, sub avertizare Cod Galben de ceață densă

05 Mar 2024 566

Evenimente la Constanța și Tulcea Forțele Navale Române, la ceremoniile dedicate sărbătoririi Zilei Unirii Principatelor Române

22 Jan 2024 809

Cod Galben la Tulcea! Cât durează atenționarea meteo

12 Jan 2024 825

Comuna Crișan, din Tulcea, contract de peste 9 milioane de lei pentru modernizarea drumurilor din comună! Care sunt firmele câștigătoare (DOCUMENT)

10 Jan 2024 743

Cod Galben la Tulcea! Ce spun meteorologii

12 Dec 2023 871

A fost reluată circulația pe o serie de drumuri, în județul Tulcea. Iată care sunt acestea

27 Nov 2023 882

Licitații Tulcea Konstant Group SRL se va ocupa de lucrările la dispensarul din Zebil, comuna Sarichioi (DOCUMENT)

20 Nov 2023 817

Licitații Tulcea Primăria Sarichioi cumpără o autospecială de stingere a incendiilor (DOCUMENT)

19 Nov 2023 937

Atenţionare nowcasting Cod portocaliu de vânt puternic care vizează judeţul Tulcea

19 Nov 2023 840

Județul Tulcea, sub cod portocaliu de vânt puternic! Cetățenii, atenționați prin RO-Alert

19 Nov 2023 797

Localități din județul Tulcea, nealimentate cu energie electrică! Când se va relua furnizarea energiei

19 Nov 2023 1034