Licitații Tulcea Primăria Sarichioi cumpără o autospecială de stingere a incendiilor (DOCUMENT)

  • Primăria comunei Sarichioi, județul Tulcea, și firma Deltamed au încheiat un contract de 362.000 de lei, fără TVA
 
Primăria comunei Sarichioi, județul Tulcea, și firma Deltamed au încheiat un contract de 362.000 de lei, fără TVA.
 
Obiectul achiziției este furnizare autospecială de primă intervenție și comandă destinată intervenției la stingerea incendiilor în cadrul proiectului „Achiziționare utilaje SVSU în comuna Sarichioi, județul Tulcea”.
 
Descrierea succintă
 
Proiectul care face obiectul cererii de finanţare are ca obiectiv general ”ACHIZITIONARE UTILAJE SVSU IN COMUNA SARICHIOI, JUDEUL TULCEA” pentru îmbunătăţirea serviciilor locale de bază destinate populaţiei rurale in teritoriul Comunei Sarichioi, jud Tulcea. Realizarea acestui proiect va conduce la diminuarea tendinţelor de declin socio–economic, la îmbunătăţirea nivelului de trai în zonele rurale şi la stoparea fenomenului de depopulare din mediul rural, prin reducerea decalajelor majore dintre mediul rural şi cel urban. Utilajele fiind necesare comunei pentru dotarea şi dezvoltarea Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU) Sarichioi, în vederea acoperirii necesităţilor de intervenţie pentru:
• lucrari de aparare si consolidare maluri, pentru aparare impotriva inundatiilor, gheturilor si poluarilor accidentale,
• lucrari de intretinere a infrastructurii comunei (reţeaua stradală, sistemul de alimentare cu apă)
• în cazul intervenţiilor în situaţii de urgenţă
• Stingere incendii
• Descarcerare
• Mărunţirea resturilor vegetale cât şi curăţarea suprafeţelor înclinate (diguri, canale) de ierburi şi lăstari.
• Decolmatarea prin indepartarea materialului aluvionar pentru asigurarea scurgetii optime in albie pe canalele adiacente lacului Razelm
• Dezapezire drumuri locale

 
Tipul procedurii a fost procedură simplificată.
 

Contractul dintre primăria Sarichioi și Deltamed a fost parafat la data de 14 noiembrie 2023, iar rezultatul final a fost publicat în SEAP pe 16 noiembrie.
 
Despre Deltamed
 
Potrivit termene.ro, Deltamed SRL a fost fondată în anul 1997, obiectul de activitate este „producția de caroserii pentru autovehicule, fabricarea de remorci și semiremorci” și are sediul în Gilău, județul Cluj.
 
În anul 2022, firma a înregistrat o cifră de afaceri egală cu 94.397.988 de lei, o pierdere egală cu 543.761 de lei și o medie de 134 de angajați.
 
Asociații firmei Deltamed SRL sunt: Vasile Dan Gorgan, Georgeta Daniela Gavrilă, Dan Ioan Osan și George Mihai Osan.
 
Administratorii sunt Georgeta Daniela Gavrilă și Vasile Dan Gorgan.
 
Conform termene.ro, Georgeta Daniela Gavrilă mai figurează în Deltamed Pro SRL și Seenova Plus SRL. Firmele în care mai este prezent Vasile Dan Gorgan sunt: DG Diagnostics SRL, Deltamed Aviation SRL, Deltamed Pro SRL, Seenova Plus SRL, Salamez SRL, Eximius DGA Construct SRL, Cognia Servicii Psihologice SRL, DG Instrumente Științifice SRL, Delta Defence Technology SRL și X-Car SA (ultimele trei sunt radiate).
 
Deltamed SRL a încheiat un total de 679 de contracte de achiziție publică.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:
Licitații TulceaSam Elan Pastroi SRL din Sarichioi, contract cu Primăria Somova pentru lucrările de la Școala Traian Cosovei, din comună (DOCUMENT)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații Tulcea Konstant Group SRL se va ocupa de lucrările la dispensarul din Zebil, comuna Sarichioi (DOCUMENT)

20 Nov 2023 817

Licitații Tulcea Sam Elan Pastroi SRL din Sarichioi, contract cu Primăria Somova pentru lucrările de la Școala Traian Cosovei, din comună (DOCUMENT)

27 Oct 2023 876

Licitații Tulcea Comuna Sarichioi investește peste 340.000 de euro pentru simplificarea procedurilor administrative! Vision Technology Development SRL și-a adjudecat contractul (DOCUMENT)

23 Oct 2023 945

Licitații Tulcea Comuna Sarichioi, contract cu societatea care a furnizat urne de vot Primăriei Constanța, pentru alegerile europarlamentare (DOCUMENT)

01 Oct 2023 1002

Licitații Tulcea Primăria comunei Sarichioi cumpără un buldoexcavator. Care eeste valoarea contractului (DOCUMENT)

05 Sep 2023 882

Contract de aproape 650.000 de euro pentru reparații și renovare la Școala nr. 1 din Sarichioi, județul Tulcea! Ce firme și l-au adjudecat (DOCUMENT)

18 Apr 2023 1431

Cine construiește și cât va costa noul sediu al Poliției Locale din Tulcea? (DOCUMENTE)

19 Aug 2022 2108

Județul Tulcea Primăria Comunei Sarichioi angajează. Când are loc concursul

04 Jun 2022 1125

Serviciul Public de Alimentare cu Apă din comuna Sarichioi, Județul Tulcea scoate la concurs un post vacant

22 Jan 2022 1365

Contract pentru asfaltarea drumurilor din comuna Sarichioi, județul Tulcea. Ce societate se va ocupa de lucrări (document)

07 Oct 2021 4565

Județul Tulcea „Asociația Delta Dunării colorează satele albastre!”, un eveniment pentru reabilitarea coloristică a gardurilor și caselor tradiționale (galerie foto+video)

12 Jul 2021 4148

Drumuri noi în comuna Sarichioi, județul Tulcea

07 Oct 2020 2945