Licitații Tulcea Contract de peste două milioane de euro încheiat de Primăria Sulina cu două firme din afara județului (DOCUMENT)



Primăria Sulina, județul Tulcea, Munteanu Construct și Maxagro Center SRL au bătut palma pentru un contract de 11.128.498,06 lei fără TVA, echivalentul a peste două milioane de euro la cursul actual.
 
Obiectul contractului este execuție lucrări pentru obiectivul de investiție „Modernizare strada IV-a, mal drept, oraș Sulina, județul Tulcea”.
 
Descrierea succintă
 
Scopul achiziției este execuția lucrărilor de construcții în vederea realizării obiectivului: „MODERNIZARE STRADA IV-A, MAL DREPT ORAȘ SULINA, JUDEȚUL TULCEA”, în deplină concordanță cu situația actuală a drumurilor și cu reglementările legale în vigoare, întocmite în baza PT-ului pus la dispoziție de Autoritatea Contractantă și întocmit de către proiectantul de specialitate. Durata contractului este de 22 de luni pentru execuția lucrărilor. Perioada minimă de garanție a lucrărilor (notificare a defectelor) este de minim 36 luni.
 
Tipul procedurii a fost procedură simplificată.
 
Primăria Sulina, Munteanu Construct și Maxagro Center SRL au încheiat contractul la data de 9 ianuarie 2024. Rezultatul final a fost publicat în SEAP la aceeași dată.
 
Despre Munteanu Construct
 

Potrivit termene.ro, firma are sediul în Bicaz, județul Neamț, pe strada Păltiniș nr. 4C. Obiectul de activitate este „lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale”. Firma a fost fondată în anul 2006.
 
Munteanu Construct SRL este deținută de Adrian Dumitru Munteanu și de Vasile – Viorel Munteanu.

 
Ei sunt și administratorii.
 
Conform termene.ro, Vasile – Viorel Munteanu figurează și în Burgerangusdeluxe SRL.
 
Munteanu Construct SRL a mai obținut un contract de achiziție publică cu Primrăia Tarcău.
 
Termene.ro arată că în 2022 firma a raportat o cifră de afaceri de peste 32 de milioane de lei, un profit de peste un milion de lei și 146 de angajați.
 
Despre Maxagro Center SRL
 
Termene.ro arată că Maxagro Center SRL funcționează din anul 2009, obiectul de activitate este „lucrări de construcții a drumurilor și autostrăzilor” și are sediul în Gătaia, județul Timiș, pe strada Carpați nr. 70.
 
În 2022, Maxagro Center SRL a înregistrat o cifră de afaceri de peste 65 de milioane de lei, un profit de peste 10 milioane de lei și 130 de salariați.
 
Elisabeta Zifceak figurează ca asociat unic în firmă, iar Ianco Zifceak apare ca administrator.
 
Conform sursei citate, Elisabeta Zifceak este prezentă și în Maxagro Lact SRL, Limat Beton SRL, Tranzitaria SRL (radiată) și Mexx Day SRL (radiată).
 
Ianco Zifceak apare în Primargo – Banat Cooperativă Agricolă, Greenero System SRL, Gulf Atlantic SRL RO SRL, Build Trade Serv SRL (radiată), Zifceak Ianco Persoană Fizică Autorizată (radiată), BBC Group SRL (radiată), MDA Garden SRL (radiată), Mexx Day SRL (radiată) și Mex Agro Center SRL (radiată).
 
Maxagro Center SRL a câștigat 42 de licitații publice.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Licitații Tulcea Sercons&Contractor SRL din Sulina va construi dispensarul uman din Mila 23. Contract cu Primăria Crișan (DOCUMENT)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații Tulcea Sercons&Contractor SRL din Sulina va construi dispensarul uman din Mila 23. Contract cu Primăria Crișan (DOCUMENT)

17 Nov 2023 912

Licitații Tulcea Primăria Sulina a atribuit un contract ce vizează transformarea digitală a ITI Delta Dunării. Cine este firma câștigătoare (DOCUMENT)

19 Aug 2023 1141

Licitații Tulcea Primăria Sulina achiziționează facilități de acostare, pentru canalul din vecinătatea plajei (DOCUMENT)

08 Aug 2023 1166

Sistem informatic pentru primăria din Sulina. Aconnect Smart Software mai câștigă un contract în județul Tulcea (DOCUMENT)

25 Apr 2023 1588

Primăria Sulina cumpără autospecială de primă intervenție și comandă. Ce firmă o furnizează (DOCUMENT)

20 Apr 2023 1207

Contract între Primăria orașului Sulina și o firmă din Ilfov. Care este obiectul achiziției (DOCUMENT)

01 Apr 2023 1366

Judeţul Tulcea Primăria Sulina angajează. Ce post este vacant

18 Sep 2021 2127

Primăria Sulina, județul Tulcea, reabilitează Liceul Teoretic și Școala generală din oraș

12 Jun 2021 4671

Firma lui Tudor Hubati, directorul adjunct al Administrația Zonei Libere Sulina Tribunalul Tulcea, revenire asupra deciziei în dosarul privind situația financiară a Cristuff SRL

10 Feb 2021 2200

Judeţul Tulcea Primăria Sulina angajează muncitor necalificat

29 Dec 2020 2337

Primăria orașului Sulina Licitație pentru achiziția de servicii de reevaluare active corporale

08 Dec 2020 1488

Patru firme au acordul Primăriei Constanţa pentru amenajarea unor plaje turistice în Mamaia

05 May 2016 6296

Primăria nu dă niciun leu, dar „Ziua Marinei trebuie să devină un brand pentru Constanţa“

08 Aug 2014 3630