Municipiul Tulcea achiziționează servicii de organizare a trei târguri de joburi! Iată firma câștigătoare (DOCUMENT)

 
 
  • În cadrul fiecărui târg de joburi se vor asigura servicii de catering de tip „coffe break“ pentru toți participanții la târgurile de joburi (cafea/ceai, apă plată, apă minerală, sucuri, patiserie dulce și sarată).
 
Municipiul Tulcea achiziționează servicii de organizare evenimente, respectiv trei târguri de joburi în cadrul proiectului „Re Start Neptun - Dezvoltare locală integrată“!
 
Descrierea succintă
 
Obiectivul specific al contractului de servicii îl reprezintă serviciile de organizare evenimente - trei târguri de joburi pentru 126 persoane (grupe de câte 63 persoane/târg) aparținând grupului țintă din cadrul proiectului „Re Start Neptun - Dezvoltare locală integrată“, contribuind la realizarea activității A.2.4.„Medierea“ - Organizarea și livrarea serviciului de mediere pe piața muncii către grupul țintă.
 
În cadrul fiecărui târg de joburi se vor asigura servicii de catering de tip „coffe break“ pentru toți participanții la târgurile de joburi (cafea/ceai, apă plată, apă minerală, sucuri, patiserie dulce și sarată).
 
Serviciile de organizare a târgurilor de locuri de muncă trebuie să fie realizare astfel încât să se faciliteze pentru perosanele din grupul țintă ocuparea unui loc de muncă, respectiv să asigure:
- contactarea angajatorilor, în urma discuțiilor cu beneficiarul. Se va asigura prezența a minim 10 angajatori/ bursa/ eveniment și cel puțin unul din fiecare domeniu de calificare al persoanelor participante la târg;
- oferirea de informații privind locurile de muncă vacante și condițiile de ocupare a acestora;
- identificarea locurilor de muncă vacante;
- culegerea de informații despre forța de muncă disponibilă;
- preselecția candidaților corespunzător cerințelor locurilor de muncă oferite, în concordanță cu pregătirea, aptitudinile, experiența și cu interesele acestora;

- informarea participanților (persoanele din grupul țintă) privind locurile de muncă vacante și condițiile de ocupare a acestora;
- analiza funcțiunilor postului pentru care se dorește angajarea de forță de muncă;
- căutarea din rândul grupului țintă a candidaților potriviți;

- recomandarea persoanelor care se încadrează în profilul psihoprofesional convenit cu angajatorul.
 
Se va asigura promovarea evenimentului prin mijloace media.
 
Grupul țintă (GT) selectat de beneficiar pentru a participa la cele trei târguri de locuri de muncă va fi format în principal din persoane care au încheiat etapa de formare profesională desfășurată anterior în cadrul proiectului și au obținut certificatul de formare profesională și de asemenea au beneficiat de servicii de mediere pe piața muncii.
 
Scopul proiectului este acela de a oferi sprijin beneficiarilor proiectului, respectiv 126 persoane aparținând grupului țintă din comunitatea marginalizată vizată de proiect (Cartier Neptun -Tulcea, Municipiul Tulcea) în vederea identificării situației în care aceștia se află, a nevoilor acestora, precum și a intereselor profesionale și ulterior, de a asigura suport în optimizarea comportamentului și acțiunilor beneficiarilor în scopul integrării/ reintegrării profesionale, pentru păstrarea locului de muncă sau pentru ascensiune profesională, pentru determinarea de a deveni mai activi pe piața forței de muncă, valorificarea propriei
persoane, identificarea propriilor valori și interese, participarea la formare profesională continuă, creșterea calității vieții, scăderea gradului de șomaj, dobândirea de competențe antreprenoriale, devenind persoane active și ocupate.
 
Proiectul își propune reducerea numărului de persoane aflate în risc de sărăcie și excluziune socială, prin implementarea de măsuri integrate în domeniul educației, ocupării, locuirii și serviciilor sociale și de sănătate, cu acțiuni multiple asupra populației din zona marginalizată, ce vor oferi întregii comunități posibilitatea să se dezvolte și să iasă din statutul de comunitate săracă.
 
În urma formării profesionale s-au obținut următoarele calificări profesionale:
- lucrător în comerț – 26 absolvenți;
- îngrijitor bătrâni la domiciliu - 26 absolvenți;
- lucrător în alimentație - 26 absolvenți;
- bucătar - 14 absolvenți;
- frizer, coafor, manichiurist, pedichiurist - 14 absolvenți;
- infirmier – 20 absolvenți .
 
Scopul achiziției este acela de a oferi la fiecare târg de joburi organizat, pentru 126 de persoane din grupul țintă al proiectului, posibilitatea de a-și găsi un loc de muncă.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, contractul în valoare de 189.000 lei, a fost atribuit SC Centrul de Consultanță și Studii Europene SRL, din Galați.
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 21 februarie 2023, Centrul de Consultanță și Studii Europene SRL a fost înființat în 2005, are sediul social în Galați, pe strada Energiei și se ocupă de alte forme de învățământ.
 
Asociat unic și administrator al firmei este Anca Iulia Lupu, care mai apare în Axistal Biz SRL, dar și în Lupu Anca Iulia Persoană Fizică Autorizată.
 
Pentru anul 2021, cu 17 angajați, firma a declarat un profit peste 1,80 de milioane de lei, iar cifra de afaceri a depășit 6,80 de milioane de lei.
 
Potrivit Confidas.ro, compania Centrul de Consultanţă și Studii Europene SRL a încheiat 465 de contracte de achiziții publice în valoare totală de 4.537.873,24 de lei.
 
Alături de Primăria Tulcea, printre instituțiile publice care au semnat contracte cu această societate se numără Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Tulcea, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Brăila, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Covasna, dar și altele.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Școala gimnazială nr. 7 ”Remus Opreanu” din municipiul Constanța. Cine a câștigat contractul de actualizare a documentației? (DOCUMENTE)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Tulcea Spectaculoasa fântână arteziană de pe Faleza Ivan Patzaichin va fi redeschisă!

25 Apr 2024 599

1.200 de liceeni din judeţul Tulcea participă la Târgul educaţional „Student #UDJG"

03 Apr 2024 452

Licitații Tulcea Două blocuri din municipiu vor fi reabilitate energetic (DOCUMENT)

07 Mar 2024 842

Licitații Tulcea Elcos Grup SRL modernizează, cu peste un milion de euro, corpul B al Liceului de Arte George Georgescu, din Tulcea (DOCUMENT)

02 Mar 2024 651

Licitații Tulcea Primăria alocă peste trei milioane de euro pentru reabilitarea energetică a mai multor blocuri din municipiu (DOCUMENT)

29 Jan 2024 856

Tânăr de 18 ani reținut la Tulcea după ce a fost depistat în trafic fără permis de conducere

29 Jan 2024 573

RAJA Constanța Avarie pe strada Tulcea din municipiu

30 Dec 2023 669

Licitații Tulcea Terra Construct SRL și Concept Structure SRL construiesc stație de capăt și Park & Ride în Tulcea (DOCUMENT)

28 Dec 2023 1085

Cursa Sulina-Tulcea și trecerile cu bac-ul pe Dunăre, suspendate din cauza vremii

26 Nov 2023 794

Ziua Națională a României, marcată la Tulcea

25 Nov 2023 1368

11 percheziții în Tulcea, pentru evaziune fiscală și spălare de bani

16 Nov 2023 1034

Primăria Tulcea, contract de aproape un milion de euro pentru reabilitarea și modernizarea unor străzi din municipiu! (DOCUMENT)

06 Nov 2023 1004

IPJ Tulcea Doi șoferi băuți, prinși de polițiști la volan

17 Aug 2023 924

Licitații Tulcea Nesand SRL, un nou contract pentru întreținere trotuarelor, aleilor, parcărilor din municipiu (DOCUMENT)

12 Aug 2023 943

Licitații Tulcea Nesand SRL, contract cu Primăria Tulcea pentru plombarea gropilor din municipiu (DOCUMENT)

08 Jul 2023 924