O firmă cu 0 angajați va face consultanță pentru Primăria Constanța! Este vorba despre spitalul policlinic promis de primarul Vergil Chițac (DOCUMENTE)

  • În urmă cu câteva zile, Primăria Constanța a încheiat un contract pentru consultanță în vederea pregătirii proiectului –„Policlinică municipală, specializarea cardiologie și oncologie Constanța – spital nou“
  • SC Medical Management Consulting SRL este firma care va oferi consultanță pe acest proiect contra sumei de 120.000 lei fără TVA, vezi secțiunea „documente”
  • Potrivit www.confidas.ro, societatea a fost înființată în 2006, cu sediul în capitală iar în ultimul an fiscal a raportat o cifră de afaceri de 428.384 lei, un profit de 267.345 lei și 0 angajați
  • Asociat unic este Florian Daniel Purghel iar administrator Alina Cristina Purghel

 
Așa cum vă informam încă din luna februarie, fără nicio explicație, primarul Constanței, Vergil Chițac și echipa sa au decis ca viitorul spital policlinic să fie relocat pe Bulevardul Aurel Vlaicu, după cum reiese din documentul eliberat de municipalitate pe 10 februarie a.c..

Este vorba despre un Certificatul de Urbanism cu numărul 141 care vizează construirea unui spital pe Bulevardul Aurel Vlaicu: „Policlinică municipală, specializarea cardiologie și oncologie Constanța – spital nou, organizare de șantier“.

Valabilitatea actului de urbanism este de 12 luni.
 
Potrivit declarațiilor anterioare ale aceluiași Vergil Chițac, documentațiile proiectului pentru care s-au realizat deja licitații anul trecut urmau să fie depuse sub forma unei cerero de finanțare în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență (PNNR). Locația inițială era în incinta Spitalului Clinic de Boli Infecțioase.

În ședința extraordinară la Consiliului Local Municipal din luna iunie 2021, a fost supus la vot și un proiect de hotărâre privind trecerea a două terenuri de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, din imediata vecinătate a Spitalului Clinic de Boli Infecțioase, în domeniul public al municipiului.
În urmă cu câteva zile, Primăria Constanța a încheiat un contract pentru consultanță în vederea pregătirii proiectului –„Policlinică municipală, specializarea cardiologie și oncologie Constanța – spital nou“.

SC Medical Management Consulting SRL este firma care va oferi consultanță pe acest proiect contra sumei de 120.000 lei fără TVA, vezi secțiunea „documente”.

Potrivit www.confidas.ro, societatea a fost înființată în 2006, cu sediul în capitală iar în ultimul an fiscal a raportat o cifră de afaceri de 428.384 lei, un profit de 267.345 lei și 0 angajați.

Asociat unic este Florian Daniel Purghel iar administrator Alina Cristina Purghel.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.

PRECIZĂRI:
         
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:


Spitalul Municipal Policlinic se va construi la Constanța. Unde va fi amplasat. Ce spune primarul Chițac despre componentele proiectului

Una dintre firme, în atenția DNA. O asociere de companii bucureștene se va ocupa de servicii de proiectare pentru spitalul Municipal Policlinic Constanța
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cine va livra echipamente cu însemne specifice Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu - Constanța SA (DOCUMENTE)

24 Sep 2022 558

Constanța plătește cîteva milioane de lei pentru 14 insule ecologice pentru colectarea deşeurilor din municipiu (DOCUMENTE)

24 Sep 2022 506

Un fost consilier județean PNL elaborează documentația pentru reabilitarea și consolidarea malurilor lacului Tăbăcărie din Constanța (DOCUMENTE)

22 Sep 2022 573

Firma unui fost decan de la „Spiru Haret“ va evalua bunuri imobile ale Primăriei, inclusiv monumentele istorice de pe domeniul public (DOCUMENTE)

20 Sep 2022 701

Un SRL din Cluj înființat vara aceasta se ocupă de organizarea Festivalului de lumină LIGHTS ON de la Constanța (DOCUMENTE)

17 Sep 2022 921

Rheinbrucke SRL din Timişoara desemnată să elaboreze documentația pentru parcul din zona Faleza Nord(DOCUMENTE)

16 Sep 2022 524

O companie din Constanța va extrage pilonii „pasarelei lui Mazăre", din dreptul Hotelului Victoria din stațiunea Mamaia (DOCUMENTE)

15 Sep 2022 10109

Evgo Green Motion SRL livrează pentru CNAPMC stații de încărcare mașini electrice (DOCUMENTE)

15 Sep 2022 562

Care sunt societățile comerciale care au câștigat rutele de transport persoane în județul Tulcea? (DOCUMENTE)

13 Sep 2022 3367

Cât și cui plătește Spitalul Municipal Medgidia pentru furnizarea energiei electrice în următoarele 12 luni?(DOCUMENTE)

10 Sep 2022 759

Holiday D'Sign Consult elaborează documentaţia tehnico-economică de reabilitare a școlii "Nicolae Tonitza" din Constanța (DOCUMENTE)

10 Sep 2022 704

Compania lui Dorin Berbescu revine în achizițiile Primăriei Constanța. Ce va furniza municipalității?(DOCUMENTE)

07 Sep 2022 667

Corsa Construct a câștigat încă un contract de la Primăria Constanța. Va monta panouri fotovoltaice la o școală din municipiu (DOCUMENTE)

07 Sep 2022 840

O companie din Ilfov cu acționariat olandez a primit contractul pentru arhiva digitală Smart CT (DOCUMENTE)

06 Sep 2022 627

Câți bani primesc artiștii pentru prestațiile de la concertul de muzică lăutărească de pe plaja Modern (DOCUMENTE)

03 Sep 2022 1622