Proiect finanțat prin PNRR Newbuilding Cons SRL va construi un centru de colectare a deșeurilor în comuna Crucea, județul Constanța (DOCUMENT)

  • Newbuilding Cons SRL a câștigat, pe data de 6 martie 2024, de la Primăria Crucea contractul „Servicii elaborare proiect tehnic, asistență tehnică din partea proiectantului și execuția lucrărilor de construcții pentru înființarea unui centru de colectare prin aport voluntar".
  • Valoarea contractului este de 2.096.403,33 lei.
 
Primăria Crucea din județul Constanța a semnat cu societatea Newbuilding Cons SRL. Firma a câștigat, pe data de 6 martie 2024, contractul „Servicii elaborare proiect tehnic, asistență tehnică din partea proiectantului și execuția lucrărilor de construcții pentru înființarea unui centru de colectare prin aport voluntar în Comuna Crucea, judetul Constanța".
 
În cadrul proiectului se vor achiziționa servicii de proiectare după cum urmează:
  • Documentaţiile tehnice necesare în vederea obţinerii avizelor/ acordurilor/autorizaţiilor,
  • Proiect tehnic şi detalii de execuţie,
  • Asistenţă tehnică din partea proiectantului pe perioada de execuţie a lucrărilor si execuția lucrărilor.
Proiectul „Înființare centru de colectare prin aport voluntar în Comuna Crucea, Județul Constanța” este finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență componenta C3 – Managementul deșeurilor.
 
Potrivit SICAP, contractul privind proiectare, asistență tehnică din partea proiectantului și execuție lucrări de construcții și instalații pentru obiectivul de investiții: ”Înființare centru de colectare prin aport voluntar în Comuna Crucea, județul Constanța” are o valoare de 2.096.403,33 lei.
 
 

Despre SC Newbuilding Cons SRL

 
 
Potrivit termene.ro, firma Newbuilding Cons SRL a fost înființată în anul 2016, adresa sediului social este în municipiul Constanța, iar obiectul principal de activitate este „Lucrări de construcții a drumurilor și autostrăzilor“. 
 
Asociați în SC Newbuilding Cons SRL sunt Georgian Barbu (cu 95% din capitalul social) și Anamaria Barbu (cu 5% din capitalul social). Georgian Barbu este administratorul firmei.
 
În 2022, SC Newbuilding Cons SRL,cu 6 salariați,  a declarat o cifră de afaceri de 3.180.167 lei și un profit de 1.358.609 lei.
 
Platforma termene.ro informează că, din 2007 până în prezent, SC Newbuilding Cons SRL a obținut 13 contracte prin negociere directă și două contracte în urma licitațiilor publice.

 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
În secțiunea Documente puteți consulta anunțul de participare la această licitație.
 
Citește și:
 
Cumpărări directe Constanța: Lucrări de întreținere pe două străzi din comuna Lipnița (DOCUMENT)
 
Infrastructura rutieră din comuna Mircea Vodă, județul Constanța, modernizată de Transnic Sud Construcții SRL (DOCUMENT)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cumpărări directe Constanța Primăria Pantelimon contractează, cu peste 145.000 de euro, Newbuilding Cons SRL pentru lucrări la Căminul Cultural din Runcu (DOCUMENT)

25 Apr 2024 403

Cumpărări directe Constanța Lucrări de întreținere pe două străzi din comuna Lipnița (DOCUMENT)

07 Mar 2024 1048

După contestația la CNSC, EM Prime Construct SRL și-a adjudecat contractul de modernizare a drumurilor din comuna Ciobanu, județul Constanța (DOCUMENT)

12 Jan 2024 1430

Procedura de atribuire a contractului de modernizare a drumurilor din comuna Ciobanu, județul Constanța, contestată la CNSC. Ce decizii au fost dictate?

18 Dec 2023 2063

Licitații Constanța Newbuilding Cons SRL și Elves Web Design SRL, contract cu Primăria Băneasa. Se reabilitează drumul comunal DC 475_V (DOCUMENT)

22 Oct 2023 984