Cumpărări directe Constanța Primăria Pantelimon contractează, cu peste 145.000 de euro, Newbuilding Cons SRL pentru lucrări la Căminul Cultural din Runcu (DOCUMENT)

  • Conform descrierii, este vorba despre „reparații / modernizare / reabilitare / înlocuire acoperiș cămin cultural localitatea Runcu“.
Newbuilding Cons SRL a semnat, prin cumpărare directă, cu Primăria Pantelimon contractul vizând lucrările de modernizare și înlocuirea acoperișului de la Căminul Cultural din localitatea Runcu.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că valoarea totală a contractului este de 732.841,28 de lei fără TVA, adică peste 147.000 de euro, la cursul actual.
 
Denumirea achiziției este „Cămin Cultural localitatea Runcu, comuna Pantelimon, județul Constanta - Reautorizare continuare lucrări“.
 
În descriere se precizează că „UAT Comuna Pantelimon doreste să achiziționeze pachetul ce constă în: reparații/modernizare/reabilitare/înlocuire acoperiș cămin cultural localitatea Runcu, obiectiv de investiție «Cămin Cultural localitatea Runcu, comuna Pantelimon, judetul Constanța - Reautorizare continuare lucrări» conform ofertei depuse și înregistrate la sediul primăriei Pantelimon (jud. Constanța cu nr 3589 din 19.04.2024)“.
 
Despre Newbuilding Cons SRL
 
Recent, Newbuilding Cons SRL a semnat un contract pentru construirea unui centru de colectare a deșeurilor în comuna Crucea, din județul Constanța.
 
Potivit termene.ro, platformă consultată pe 25 aprilie 2024, Newbuilding Cons SRL a fost înființată în 2016 și are sediul social în Constanța, pe strada Tache Ionescu, nr. 27A.
 
Firma se ocupă de lucrări de construcții a drumurilor și autostrăzilor și are un punct de lucru și în Hârșova.
 

Asociați sunt Georgian Barbu și Anamaria Barbu, primul fiind și administratorul societății.
 
Numele Georgian Barbu se leagă și de compania Geotrans Anaconstruct SRL, unde a fost asociat și administrator, în prezent radiată.

 
Potrivit termene.ro, Newbuilding Cons SRL figurează cu 16 achiziții directe (Comuna Pantelimon, Comuna Lipnița, Comuna Crucea printre autoritățile contractante) și două contracte publice (Comuna Crucea și Comuna Băneasa autorități contractante).
 
În 2023, Newbuilding Cons SRL a declarat cinci angajați, profit peste 915.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 1,63 de milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP și preluat pe licitatiapublica.ro.
 
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Cumpărări directe Constanța
Ce societate se ocupă de extinderea imobilului Grădiniței Nistorești, comuna Pantelimon (DOCUMENT)

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Proiect finanțat prin PNRR Newbuilding Cons SRL va construi un centru de colectare a deșeurilor în comuna Crucea, județul Constanța (DOCUMENT)

22 Mar 2024 686

Cumpărări directe Constanța Lucrări de întreținere pe două străzi din comuna Lipnița (DOCUMENT)

07 Mar 2024 1074

După contestația la CNSC, EM Prime Construct SRL și-a adjudecat contractul de modernizare a drumurilor din comuna Ciobanu, județul Constanța (DOCUMENT)

12 Jan 2024 1481

Procedura de atribuire a contractului de modernizare a drumurilor din comuna Ciobanu, județul Constanța, contestată la CNSC. Ce decizii au fost dictate?

18 Dec 2023 2096

Licitații Constanța Newbuilding Cons SRL și Elves Web Design SRL, contract cu Primăria Băneasa. Se reabilitează drumul comunal DC 475_V (DOCUMENT)

22 Oct 2023 1032