Servicii de exploatări forestiere pentru producția anului 2024 – Direcția Silvică Tulcea Patru firme au semnat cu Regia Națională a Pădurilor - Romsilva RA (DOCUMENT)

  • Dream Forest AS SRL, Green Wood COM SRL, Forestiera Dere SRL și Bujorul Dobrogean SRL au semnat cu Regia Națională a Pădurilor - Romsilva RA.
  • Firmele și-au adjudecat loturi ale contractului „Servicii de exploatări forestiere pentru producția anului 2024 – DS Tulcea“.
 
Regia Națională a Pădurilor - Romsilva RA a publicat pe SEAP numele firmelor care și-au adjudecat loturi ale contractului „Servicii de exploatări forestiere pentru producția anului 2024 – DS Tulcea“.
 
Contractele semnate pe 20 februarie 2024 constau în prestarea serviciilor de exploatare forestieră după cum urmează:
- doborât, secționat, adunat, scos apropiat în platformă primară;
- curățirea parchetelor (dacă este cazul), conform OM 1540/2011 cu modificările și completările ulterioare;
- scoaterea masei lemnose în platforma primară pe tasoane;
- transportul masei lemnoase în depozit pentru cele 60 loturi prezentate în Caietul de sarcini.
 
Contractul „Servicii de exploatări forestiere pentru producția anului 2024 – Lot 2 - OS Babadag“ a fost atribui pe 20 februarie societății Dream Forest AS SRL. Valoarea contractului este de 97.117 lei.
 
În valoare de 407.730 lei, contrctul „Servicii de exploatări forestiere pentru producția anului 2024 – Lot 3 - OS Cerna“ a fost atribuit pe data de 20 februarie 2024 societății Green Wood COM SRL.
 
De asemenea, societatea Green Wood Com SRL și-a adjudecat, pe 20 febriuarie, și contractul „Servicii de exploatări forestiere pentru producția anului 2024 – Lot 5 - OS Cerna“ în valoare de 131.970 lei.
 
Firma Forestiera Dere SRL a obținut, pe 20 februarie 2024, contractul „Servicii de exploatări forestiere pentru producția anului 2024 – Lot 43 - OS Niculițel“ în valoare de 26.505,35 lei.

 
Nu în ultimul rând, contractul „Servicii de exploatări forestiere pentru producția anului 2024 – Lot 55 - OS Niculițel“ a fost adjudecat pe 20 februarie 2024 de Bujorul Dobrogean SRL. Valoarea contractului este de 87.203,36 lei.
 

Următoarele loturi au fost anulate administrativ: Valea lui Năstase 2, Ulucea 4, Valea lui Năstase 1, Valea Lungă, Râpa Seacă 3, Policioara, Piscul Părului, Râpa Seacă 2, Râpa Seacă 1, Lozova, Ulucea 1, Piscul Lung, Chitlau, Valea Viilor, Valea Teica, Valea Rece 3, Carcaliu, Podis, Peceneaga 2, Geamana, Valea Rece 2, Ghecet 2, Valea Rece 1, Râpa Seacă, Valea Crudului, Pârlita, Bereștova, Geaferca, Strâmbele, Țiganca, Culmea Crudului, Piscul lui Calistrat, Valea Largă, Carada.
 
 

Despre Dream Forest AS SRL

 
 
Înființată în anul 2015, firma are sediul pe strada Plevnei, nr. 44, Babadag, județul Tulcea și exploatare forestieră. Georgiana-Rozalia Cernea este asociat unic și administrator.
 
Din anul 2007, până în prezent, firma a obținut, prin negociere directă, 45 de contracte de la autorități publice. Printre acestea se numără: Palatul Copiilor, Școala Gimnzială Valea Nucarilor, Școală Gimnazială "Gheorghe Lazăr" Corbu, Școala Gimnazială "Vasile Alecsandri" Nufăru, Școala Gimnazială "A Ghencea" Săcele și altele. De asemenea, Dream Forest AS SRL a câștigat 3 licitații orgaizate de Regia Naționalî a Pădurilor - Romsilva RA. În anul fiscal 2022, sociatea cu 3 salariați a raportat o cifră de aafceri de 353.340 lei și un profit de 17.439 lei.
 
 

 
Despre Green Wood COM SRL

 
Cu sediul social pe strada Unirii, Nr. 58, Valea Teilor, Județul Tulcea, firma a fost fondată în anul 2006 și se ocupă de exploatare forestieră. Pușcasu Ionel și Pușcasu Valerică sunt asociați cu câte 50% din capitalul social. Administrator este Pușcasu Valerică.
 
Din anul 2007, firma a obținut, prin negociere directă, 10 contracte de la autorități publice locale. Printre acestea se numără: Școala Gimnazială "Mihai Eminescu" Valea Teilor, Direcția Generală de Asistența Socială și Protecția Copilului, Palatul Copiilor, Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral și altele. În anul fiscal 2022, firma cu șase salariați a raportat o cifră de afaceri de 752.500 lei și un profit de 42.122 lei.
 

 
Despre Forestiera Dere SRL

 
 
Înființată în anul 2012, firma are sediul pe strada Zambilelor, Nr. 38, Poșta, Județ Tulcea și se ocupă de exploatare forestieră. Pavel Romeo-Viorel este aociat cu 60% din capitalul social, Iar Pavel Lenuța, asociat cu 40 % din capitalul social.
Din anul 2007 până în prezent, Forestiera Dere SRL a obținut un contract prin negociere directă cu Școala Gimnazială Nalbant. De asenenea, firma a câștigat și 4 licitații organizate de Regia Națională a Pădurilor - Romsilva RA.
 
 

Despre Bujorul Dobrogean SRL

 
 
Înființată în anul 2016, firma are sediul pe strada Pescarilor, Nr. 11, Niculițel, Județ Tulcea și se ocupă de exploatare forestieră. Ghizila Daniel este asociast unic și administrator. În anul 2022, firma cu 6 salariați a raportat o cifră de afaceri de 1.368.395 lei și un profit de 330.156 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru documentarea acestui articol au fost folosite și infirmații de pe termene.ro.
 
Citește și:
 
Cumpărări directe Constanța: Sediul administrativ al Primăriei Lumina, reabilitat de IDNA SRL (DOCUMENT)

Cumpărări directe Constanța: Namazu Consulting SRL, cu un singur angajat anul trecut, va exeprtiza tehnic trei blocuri din Medgidia (DOCUMENTE)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.