Societatea fratelui fostului director de la Cadastru, din Primăria Constanța, contract cu o comună din județ (DOCUMENT)

  • Contractul, adjudecat prin procedura simplificată în cadrul căreia au fost depuse trei oferte, are o valoare totală de 222.999,9 lei fără TVA, adică circa 45.000 de euro.
  • În Secțiunea Document puteți consulta anunțul de atribuire.

Compania Car Top, deținută și administrată de Cristian Constantin Cucoară, fratele lui Ion Cătălin Cucoară, fost director al Direcției Patrimoniu și Cadastru din Primăria Constanța, și-a adjudecat un contract la Pecineaga, în județul Constanța.

Contractul, adjudecat prin procedura simplificată în cadrul căreia au fost depuse trei oferte, are o valoare totală de 222.999,9 lei fără TVA, adică circa 45.000 de euro.
 

Detalii despre contract

Informațiile privind atribuirea contractului au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că obiectul contractului vizează „Servicii de înregistrare sistematică a imobilelor în sistemul integrat de cadastru și carte funciară“ aparținând U.A.T. Pecineaga, judetul Constanța.

În contract sunt cuprinse „1107 imobile neînscrise în sistemul integrat de cadastru și carte funciară, situate în sectoarele cadastrale nr. 25, 8, 15, 16, ce se găsesc astfel: 1074 imobile în intravilan și 33 imobile în extravilanul comunei Pecineaga, cuprinse în sectorizarea U.A.T. Pecineaga“.

Conform informațiilor oficiale, au fost depuse pentru contract trei oferte, două dintre ele fiind admisibile, iar una fiind considerată inacceptabilă. De asemenea, a fost retrasă o ofertă.

Potrivit autorității contractante, „activitățile din cadrul contractului vor fi demarate la primirea ordinului de începere din partea Achizitorului în urma semnării contractului de achiziție publică de ambele părți. Prestarea serviciilor se va realiza în strictă conformitate cu prevederile Regulamentului privind realizarea, verificarea şi recepţia lucrărilor sistematice de cadastru şi înscrierea din oficiu a imobilelor în cartea funciară, din 07.01.2020“.

Perioada de implementare a contractului este de 20 luni, „dar nu mai târziu de data încetării contractului de finanțare“, se mai arată în datele oficiale.
 

Despre Car Top SRL

Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 14 martie 2023, societatea Car Top a fost înființată în anul 1994 și are sediul social în Piatra Neamț, pe Aleea Constantin Matase, nr. 14, obiectul principal de activitate fiind reprezentat de activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.

Firma are un punct de lucru în Constanța, pe strada Dimitrie Bolintineanu, nr. 21.


Asociat unic și administrator al societății este Cristian Constantin Cucoară, fratele fostului șef din Primăria Cadastru și, totodată, fost specialist al Direcției Naționale Anticorupție.

Numele lui Cristian Constantin Cucoară figurează și în societatea Art Mobstar SRL, tot din județul Neamț.

Pentru a reveni la Car Top SRL, în 2021, firma a declarat 17 angajați, profit peste 110.000 de lei, iar cifra de afaceri a depășit 1,84 de milioane de lei.

Potrivit Confidas.ro, compania Car Top SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 25.456.179,17 lei.

Conform sursei citate, printre instituțiile publice care au încheiat contracte cu această companie se numără Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară, Comuna Aliman, Comuna Limanu, dar și altele.

În Secțiunea Document puteți consulta anunțul de atribuire.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Firma lui Cristian Cucoară a câștigat un nou contract de la Consiliul Județean Constanța (DOCUMENTE)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Verdict final! Cucoară pierde procesul cu Primăria Constanța! A contestat concursul pentru funcția de director executiv adjunct la Patrimoniu

15 Oct 2023 1292

Firma lui Cristian Cucoară a câștigat un nou contract de la Consiliul Județean Constanța (DOCUMENTE)

13 Jan 2023 2296

Primul verdict în procesul Cucoară vs. Primăria Constanța! A contestat concursul pentru ocuparea funcției de director executiv adjunct din cadrul Direcției patrimoniu (DOCUMENTE)

04 Jan 2023 2490

Fratele fostului director al Direcției Patrimoniu și Cadastru din Primăria Constanța câștigă un contract de la Consiliul Județean (DOCUMENTE)

12 Nov 2022 2007

Fostul șef al Direcției Patrimoniu și Cadastru găsise în 2021 o soluție de relocare a bisericii "Izvorul Tămăduirii". Persoane din Primăria Constanța i-au cerut s-o facă uitată!

15 Jun 2022 6843

S-a atribuit contractul pentru cadastrarea Mangaliei! Cine și l-a adjudecat (document)

25 Nov 2021 2669

Fratele fostului director al Direcției Patrimoniu și Cadastru din Primăria Constanța a încercat să anuleze o licitație organizată de instituția condusă de Vergil Chițac

28 Jul 2021 4071

Lovitură pentru Chițac. Cătălin Cucoară a demisionat din funcția de director al Direcției Patrimoniu și Cadastru din Primăria Constanța

22 Apr 2021 6065

Specialist DNA transferat la Primăria Constanța, pe funcție de conducere

16 Nov 2020 7296

„A fost un abuz!“ Ion Cătălin Cucoară, specialist din DNA, amendat de Poliţia Locală Constanţa. Verdict final

04 Oct 2019 3939

Ion Cătălin Cucoară, specialist în DNA, la judecată cu Poliţia Locală Constanţa. Ieri s-a pronunţat instanţa

28 Nov 2018 3769

„Este un abuz!“ Un specialist DNA, amendat de Poliţia Locală din Constanţa

27 Mar 2018 7583

Cucoară, specialist DNA, şi Frigioiu, fost şef al Finanţelor din Primăria Constanţa, audiaţi în Dosarul Retrocedărilor

25 Nov 2016 5920