Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța cumpără oxigen medical lichid. Ce valoare are contractul (DOCUMENT)

Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța a lansat un anunț de participare pentru „Oxigen Medical Lichid, servicii de instalare, montaj și punere în funcțiune instalație completa de stocare, plus chiria aferentă“.

Potrivit LicitațiaPublică.ro, în prezent, secțiile medicale din cadrul SCJU Constanta utilizează în mod curent oxigen medical produs de Stația de oxigen, pusa la dispoziție de Consiliul Județean Constanta și firma Oxygas SRL, în cadrul unui contract tripartit. În condițiile actuale, descrise în cap.2.2. din Caietul de Sarcini, Stația de oxigen nu mai satisface necesitățile de consum, fiind necesara o sursa suplimentara de oxigen medical lichid, care poate fi asigurata de un partener contractual specializat și autorizat, care să asigure transportul, montarea și punerea în funcțiune, alimentarea curenta, precum și mentenanță unei instalații de stocare oxigen medical lichid.
 
Valoarea totala estimată este între 3.807.600,00 și 9.759.600,00 RON.

Obiectivul achiziționării produsului și serviciilor cu titlu accesoriu care fac obiectul acestei proceduri îl reprezintă asigurarea unei structuri medicale unitare, integrate și performante care să asigure în mod real nevoile imediate și pe termen lung ale secțiilor medicale din cadrul SCJU Constanta. Tipul și cantitatea estimată de borduri din beton sunt prezentate în Caietul de sarcini nr. R56398/06.12.2023. Nu se va achiziționa o cantitate fixă în fiecare lună a contractului subsecvent și nu se va achita o sumă minimă lunar. Comenzile vor fi efectuate în funcție de necesități. S-a optat pentru încheierea unui acord-cadru de furnizare produse pe o perioadă de 48 luni încheiat cu operatorul economic a cărui oferta a fost declarata conforma și admisibila și s-a clasat pe primul loc în clasamentul final, cu încheierea a patru contracte subsecvente.

Criteriul de atribuire îl reprezintă cel mai bun raport calitate – preț.

Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante cu privire la organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire sunt:
- Manager – Ec. Ionescu Ionut-Cornel
- Director Financiar Contabil - Ec. Constantin Valerica
- Director Medical - Dr. Prazaru Marius Dragoș
- Șef Serviciu Tehnic – ing. Zanfir Liliana-Loredana
- Șef Serviciu Achiziții – Ing. Cobzaru Lăură

- Serviciul Achiziții – Ec. Furnica Mariana
- Serviciul Serviciu Tehnic – ing. Ștefan Adrian
- Farmacie – Farmacist Șef Pepi Roxana

- Farmacie – Farmacist Solomon Genioara
- Consilier juridic - Jr. Săndulescu Mariana
- Consilier juridic – Jr.Gherghina Carmela Endora

Data de deschidere a ofertelor este 09.04.2024, ora 15:00

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


citește și: 

Concurs de angajare la Spitalul Clinic Județean de Urgența „Sfântul Apostol Andrei” Constanța. Cine poate participa

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

​Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei” Constanța angajează. Detalii

26 Apr 2024 422

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa face angajări!

25 Apr 2024 727

Angajări Constanța Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei” angajează medic specialist. Iată ce trebuie să faci

22 Apr 2024 472

Proiectul de modificare a statului de funcții și organigramei pentru Spitalul Județean Constanța, pe agenda ședinței Consiliului Județean (DOCUMENT)

21 Apr 2024 392

Bugetul de venituri și cheltuieli pe anul 2024 pentru Spitalul Județean Constanța, pe masa consilierilor județeni (DOCUMENT)

21 Apr 2024 367

Ședință ordinară a CJC Organigrama și Statul de funcții pentru Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța, pe ordinea de zi (DOCUMENT)

20 Apr 2024 468

Cumpărări directe Constanța Spitalul Județean Constanța investește în servicii de prelucrare date (DOCUMENT)

12 Apr 2024 464

Investiție de 3,2 milioane de euro la Spitalul Județean Constanța! Licitație deschisă pentru un sistem robotic dedicat intervențiilor ortopedice (DOCUMENT)

12 Apr 2024 534

UPDATE Unui bărbat i s-a făcut rău pe stradă, în Constanța. A fost transportat la spital

10 Apr 2024 933

Licitații publice CJC O companie din Craiova va promova „Departamentul Sănătatea mamei și copilului din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța“

06 Apr 2024 641

Brancardier din Spitalul Județean Constanța, acuzat de trafic de influență, achitat

02 Apr 2024 715

Cumpărări directe Constanța Spitalul Județean Constanța, asigurat prin Omniasig Vienna Insurance Group SA (DOCUMENT)

31 Mar 2024 600

Se fac angajări la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei” Constanța

30 Mar 2024 1314

Locuri de muncă Constanța Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei” angajează. Detalii

25 Mar 2024 1099

Ședință CJ Constanța Aprobarea situațiilor financiare la finalul anului 2023 a instituțiilor și serviciilor publice finanțate integral sau parțial din bugetul local, pe ordinea de zi (DOCUMENT)

24 Mar 2024 649