Spitalul Județean Constanța a încheiat un contract de aproape 500.000 de lei cu Romanian Soft Company SRL. Ce presupune? (DOCUMENT)

  • Conform descrierii succinte, obiectul contractului de achiziție publică ce urmează a fi atribuit constă în achiziția de Servicii de mentenanță, actualizare și suport tehnic sistem hipocrate pentru o perioadă de 12 luni de zile
  • După cum se arată pe termene.ro, Romanian Soft Company SRL a fost fondată în anul 2000, sediul este pe strada Prisaca Dornei nr. 2E, sectorul 3, București și obiectul de activitate este „activități de editare a altor produse software”
 
În cadrul unei licitații deschise, Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei” Constanța a încheiat cu Romanian Soft Company un contract în valoare de 438.000 de lei, fără TVA.
 
Obiectul achiziției este „servicii de mentenanță, actualizare și suport tehnic sistem Hipocrate pentru o perioadă de 12 luni de zile”.
 
Conform descrierii succinte, obiectul contractului de achiziție publică ce urmează a fi atribuit constă în achiziția de Servicii de mentenanță, actualizare și suport tehnic sistem hipocrate pentru o perioadă de 12 luni de zile. Datorită existenței în unitatea noastră, încă din anul 2005, a sistemului informatic Hipocrate ce presupune integrarea serviciilor clinice și administrative, necesar în funcționarea Spitalul Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța, se impune achiziționarea unor servicii de mentenanță și asistență tehnică în vederea utilizării în bune condiții a sistemului informatic mai sus menționat.
 
Prezenta procedură are ca obiect achiziția unor servicii de asistență tehnică și mentenanță prin care să fie asigurate:
 
• Suport tehnic prin toate mijloacele electronice: telefon, fax, internet, e-mail • Actualizari legislative: mentinerea la zi a produsului Hipocrate (incluzand raportari) in conformitate cu prevederile legale in vigoare.
• Actualizarea permanenta a documentatiei tehnice conform modificarilor: prestatorul va defini un interval de timp in care va fi capabil sa modifice documentatia tehnica in functie de actualizarile aduse sistemului informatic • Monitorizarea si imbunatatirea performantelor sistemului: prestatorul va prezenta modalitatea tehnica si va propune procedura de monitorizare
• Monitorizarea serverului de aplicatie si a bazei de date: prestatorul va face o propunere de procedura
• Instruirea personalului: instruirea utilizatorilor pentru functionalitatile nou dezvoltate in concordanta cu actualizarile legislative.
• Asistenţă tehnică Raportări – Suport in vederea realizarii raportarilor lunare, conform reglementarilor legislative in vigoare catre forurile competente atat pentru pacientii internati in regim de spitalizare continua sau de zi cat si pentru cei tratati in regim de ambulatoriu
• Servicii de support tehnic e-CARD: prestatorul va asigura servicii de support tehnic si upgrade conform schimbarilor de legislatie in domeniu si cerintelor Ministerului Sanatatii Publice, cu normele Casei de Asigurari de Sanatate Nationale si judetene, precum si cele specifice unitatii noastre
 

Contractul are o valabilitate de 12 luni și a fost atribuit în urma criteriului prețul cel mai scăzut.
 
Contractul a fost încheiat pe 23 octombrie 2023 și publicat tot în aceeași zi în SEAP.

 
Despre Romanian Soft Company
 
După cum se arată pe termene.ro, Romanian Soft Company SRL a fost fondată în anul 2000, sediul este pe strada Prisaca Dornei nr. 2E, sectorul 3, București și obiectul de activitate este „activități de editare a altor produse software”.
 
Asociații firmei sunt: Genius IT Solutions SRL, Cristina Ioana Crăciun și Gheorghe Gabriel Oprea.
 
Administratorii sunt Gheorghe Gabriel Oprea și Alexandra Mădălina Voicu.
 
Conform termene.ro, Cristina Ioana Crăciun mai apare în: Mărul de Aur SRL, Medist Iamging & P.O.C. SRL, Medist Life Science SRL, Medist Imob SRL și Medist SRL.
 
Gheorghe Gabriel Oprea figurează și în: Ecologic All Pro SRL, Mărul de Aur SRL, Gobs Smart Solutions SRL, Xsceza SRL, Oprea Gheorghe – Gabriel Persoană Fizică Autorizată și Invaria Trade 88 SRL.
 
De asemenea, Alexandra Mădălina Voicu este prezentă în Asociația Investitorilor Transport Târgoviște SRL, Tenis Arena Dealu SRL, Genius IT Solutions SRL și TAF Solution SRL.
 
Romanian Soft Company SRL are câștigate 57 de contracte publice cu Spitalul Județean de Urgență Tulcea, Spitalul Clinic C.F. nr. 2 București, Spitalul Municipal Râmnicu Sărat etc.
 
În anul 2022, societatea a avut o cifră de afaceri egală cu 13.105.706 lei, un profit egal cu 3.158.396 de lei și 36 de salariați în medie.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
Spitalul Județean Constanța, contract cu Romanian Soft Company pentru sistemul „fără de care nu se poate desfășura actul medical“ (DOCUMENT)
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CTBus UPDATE. Atenție, călători! Traseul liniei 14, deviat în zona Spitalului Județean Constanța

24 Feb 2024 431

Cel mai nou şi performant sistem de chirurgie robotică a genunchiului, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa

21 Feb 2024 616

Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța atribuie prin cumpărare directă servicii de asistență tehnică informatică

19 Feb 2024 623

Locuri de muncă Constanța Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei”, Constanța, scoate la concurs trei posturi vacante. Iată ce condiții trebuie să îndeplinești

14 Feb 2024 904

Angajări Constanța Spitalul Militar de Urgență Constanța angajează medic. Detalii

14 Feb 2024 1012

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sfântul Apostol Andrei” Constanţa face angajări! Sunt mai multe posturi scoase la concurs

13 Feb 2024 1192

Declarații de avere Constanța Viorel Sorin Ciutureanu, membru în CA al Spitalului Clinic Județean Constanța, averea și interesele (DOCUMENTE)

12 Feb 2024 842

Declarații de avere Enache Bucovală, de la Bueno Comp SRL, membru CA al Spitalului Județean Constanța (DOCUMENTE)

12 Feb 2024 795

Declarații de avere Averea și interesele lui Marius Popa, șef secție la Spitalul Județean Constanța. Venituri obținute și din calitatea de conferențiar universitar la Universitatea Ovidius (DOCUMENTE)

11 Feb 2024 757

Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Stelică Caprinciu, membru în CA la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța (DOCUMENTE)

11 Feb 2024 661

Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța face angajări! Ce posturi sunt scoase la concurs

07 Feb 2024 1479

Locuri de muncă Constanța Se fac angajări la Spitalul Judeţean Constanţa! Iată posturile vacante

06 Feb 2024 1613

Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța caută infirmiere, brancardieri și îngrijitoare. Până când poți depune dosarul

06 Feb 2024 1223

Bugetul de venituri și cheltuieli al Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța pe anul 2024, pe masa consilierilor județeni (DOCUMENT)

05 Feb 2024 710

Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Marius Dragoș Prăzaru, director medical la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța (DOCUMENTE)

04 Feb 2024 942