KMG International (Rompetrol) continuă programul de internship „Pregătit pentru Carieră”


KMG International (Rompetrol) a lansat a XX-a ediție a programului de internship „Pregătit pentru Carieră”, destinat tinerilor care doresc să urmeze o carieră în industria de petrol și gaze. În acest an, 55 de studenți și proaspăt absolvenți au fost selectați pentru a participa la o ediție specială a programului de pregătire.
Timp de două luni, tinerii vor beneficia de expertiza a peste 35 de mentori, care își vor folosi experiența acumulată pentru a-i ghida pe studenți, pe diferite arii de specializare.
Având în vedere contextul pandemic în care ne aflăm, ediția din acest an va avea o importantă componentă online, pentru a fi în acord cu toate recomandările venite de la autorități, în lupta împotriva virusului SARS-CoV-2.
„Din evidențele noastre, depășim pragul de 1.500 de tineri care au trecut, până în prezent, prin programele noastre de internship. Avem în fața noastră o ediție care se va desfășura în concordanță cu contextul curent, în care fizic nu vom fi la fel de aproape unul de celălalt. Avem, însă, această pârghie online, care ne va ajuta enorm la segmentele teoretice și avem încredere în dedicarea mentorilor noștri și în atitudinea proactivă a tinerilor dornici să-și consolideze cunoștințele și să absoarbă noțiuni noi”, a declarat Nicoleta Mihaiță, Talent Acquisition & Employer Branding Manager în cadrul KMG International (Rompetrol).
Prima parte a programului de internship (03 august – 31 august) se va desfășura exclusiv online, după care vor urma perioade de practică în luna septembrie, dacă o va permite contextul epidemiologic, în rafinăriile Petromidia Năvodari și Vega Ploiești, în cadrul companiilor Rompetrol Rafinare, Rominserv, Midia Marine Terminal și Rompetrol Quality Control, dar și în cadrul Rompetrol Well Services, la divizia de servicii la sondă.
Ca o noutate în acest an, cei 55 de studenți vor parcurge și programul „Leaders Explore” al Fundației Leaders, pe parcursul căruia își vor dezvolta competențele soft, precum comunicarea, empatia, adaptabilitatea și ascultarea activă.
La finalul celor două luni ale programului, tinerii vor primi două certificări: una de absolvent al programului de internship Rompetrol și una de absolvent al programului „Leaders Explore”.
Programul de practică este girat de Rompetrol încă din anul 2001, iar de-a lungul anilor, sute de tineri care au trecut prin etapele de pregătire și au devenit specialiști în domeniu.
Rompetrol Rafinare operează rafinăriile Petromidia Năvodari, cea mai mare și cea mai modernă unitate de profil din România și una dintre cele mai importante din regiunea Mării Negre. Petromidia este considerată una dintre cele mai performante unități de profil din Europa, Africa și Orientul Mijlociu, potrivit unui studiu realizat de o companie de renume specializată pe analize comparative în sectorul energetic, cu un indice de complexitate de 11,4, fapt ce o plasează în topul rafinăriilor din regiune. De asemenea, compania deține rafinăria Vega Ploiești, unic producător intern de bitum și hexan.
Rompetrol Well Services (RWS) este una din cele mai importante companii din segmentul de piață specific din România. Cu o experienţă de peste 60 de ani, RWS oferă o gamă largă de servicii specializate pentru sonde de ţiţei şi gaze naturale ce include Cimentări, Sand Control, Stimulări,  Instrumentaţii cu sârmă, Servicii cu azot, Tubaj coloane și Închirieri de echipamente și scule.
Departamentul de Comunicare și Relații Publice
KMG International
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Garda de Mediu Constanța a amendat firma care operează Rafinăria Petromidia, după explozia de vineri

03 Apr 2024 559

Răspuns pozitiv de la APM Constanța Rompetrol Rafinare SA poate transforma un cazan cu circulație naturală în cazan cu circulație forțată multiplă

31 Mar 2024 522

Imagini din dronă cu Rafinăria Petromidia Năvodari după explozie! (GALETRIE FOTO+VIDEO)

29 Mar 2024 1701

Oficial de la KMG International despre explozie de la Petromidia Năvodari (GALERIE FOTO+VIDEO)

29 Mar 2024 1527

Acţionarii Rompetrol Rafinare SA, convocați în Adunare Generală Ordinară! Pe ordinea de zi sunt zece subiecte

26 Mar 2024 711

Rompetrol Rafinare SA anunță noi investiții pentru care a solicitat acord de mediu de la APM Constanța

17 Mar 2024 613

Rompetrol Rafinare SA, reclamant într-un dosar aflat pe rolul Curții de Apel Constanța

12 Mar 2024 806

​Rompetrol Rafinare a început revizia generală a rafinăriei Petromidia de la Năvodari

08 Mar 2024 766

Investiții pe Platforma Rompetrol Rafinare în interiorul instalației de Hidrofinare Petrol Reactor

06 Mar 2024 901

Rompetrol Rafinare SA a solicitat acord de mediu pentru construirea unei conducte de racordare la Făclia, județul Constanța

01 Mar 2024 727

Constanța Reparații la instalația MHC, efectuate de Rompetrol Rafinare. Documentația, depusă la Mediu

15 Feb 2024 686

Trei localități din județul Constanța, fără apă la robinete din această noapte din cauza unei avarii

11 Feb 2024 3745

RAJA Constanța Consumatorii din Eforie Nord, Lazu și Agigea, fără apă la robinete

11 Feb 2024 774

Atenție, se oprește apa în localitățile Eforie Nord, Lazu și Agigea!

09 Feb 2024 736

Trei localități din județul Constanța, fără apă la robinete la începutul săptămânii viitoare

08 Feb 2024 4338