Companiile Enel pun la dispoziția angajaților și familiilor lor centre de vaccinare anti-covid în București și Constanța

Cele două centre de vaccinare puse la dispoziția angajaților Enel și membrilor familiilor acestora dispun de toată infrastructura necesară, conform cerințelor autorității sanitare, și oferă posibilitatea ca, într-o singură zi, să se poată vaccina până la 60 de persoaneBucurești, 21 mai 2021 – Companiile Enel din România continuă să fie un partener în lupta împotriva Sars-CoV-2 și pun la dispoziția angajaților și familiilor acestora - soți, soții, frați, surori, părinți sau copii cu vârsta de peste 16 ani, care au aceeași adresă de domiciliu - două centre de vaccinare anti-Covid în București și Constanța.

Cele două centre sunt dotate cu toată infrastructura necesară imunizării persoanelor, pentru a răspunde exigențelor sanitare impuse de reglementile în vigoare. Acestea dispun de frigidere, mobilier adecvat, instalații sanitare moderne și acces la internet. De asemenea, căile de acces în centrele de vaccinare au fost marcate corespunzător, pentru ca persoanele să folosească circuite separate de intrare și ieșire.
Activitatea medicală va fi asigurată de o companie autorizată de Direcția de Sănătate Publică iar echipele medicale vor fi formate din medici, asistente și registratori. Capacitatea maximă este de 60 de persoane care se pot vaccina într-o zi. Persoanele înscrise pe listele de vaccinare vor urma un circuit prestabilit ce presupune triaj la sosire, vaccinare și supraveghere post-vaccinare.

Companiile Enel susțin până la capăt campania de imunizare a populației, pentru sănătatea angajaților săi și a consumatorilor, astfel încât activitățile sociale și economice să fie reluate în deplină siguranță.
 
Enel România este unul dintre cei mai mari investitori privați în domeniul energetic, cu operațiuni în sectorul distribuției și furnizării de electricitate, precum și al producției de energie electrică din surse regenerabile, prezent pe piața din România din 2005. Enel are aproximativ 3.100 de angajați în România și oferă servicii unui număr de circa 3 milioane de clienți. Companiile E-Distribuție operează rețele cu o lungime totală de aproximativ 130.300 de kilometri în trei zone importante ale țării: Muntenia Sud (inclusiv București), Banat și Dobrogea, acoperind o treime din piața locală de distribuție, și dezvoltă un program de investiții pentru îmbunătățirea calității serviciilor, a siguranței și performanței rețelelor și implementarea pe plan local a standardelor de mediu ale grupului Enel. Enel Energie și Enel Energie Muntenia unii dintre principalii furnizori de energie din țară iar oferta lor include atât electricitate și gaze naturale, cât și servicii cu valoare adăugată (asistență, iluminat și altele). Enel Green Power România este unul dintre cei mai mari producători de energie regenerabilă din țară, cu o capacitate gestionată de 534 MW prin cele 12 instalații eoliene și solare situate în Dobrogea și Banat. Enel X România este parte din Enel X, linia de afaceri globală a Enel dedicată dezvoltării de produse inovatoare și soluții digitale în sectoare în care energia prezintă cel mai mare potențial de transformare: orașe, case, industrii și mobilitate electrică.
 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

E-Distribuție Dobrogea Programul întreruperilor programate în judeţul Constanţa

29 Jul 2021 627

E-Distribuție Dobrogea a afișat programul întreruperilor programate în judeţul Constanţa

28 Jul 2021 430

E-Distribuție Dobrogea întrerupe furnizarea energiei electrice în mai multe localităţi din judeţul Constanţa

26 Jul 2021 791

În atenția șoferilor de vehicule electrice din România Enel x și Hubject încheie un parteneriat pentru a extinde rețeau de puncte de încărcare din România

22 Jul 2021 417

Mai mulți consumatori din municipiul Constanța, fără energie electrică

19 Jul 2021 620

E-Distribuție Dobrogea a afișat programul întreruperilor programate în judeţul Constanţa

16 Jul 2021 609

Magazinele Enel din judeţele Constanța, Tulcea, Călărași și Ialomița vor fi închise marți, 20 iulie

16 Jul 2021 380

E-Distribuție Dobrogea Întreruperi planificate pentru revizii și reparații, în județul Constanța

15 Jul 2021 587

Consiliile de Administrație ale societăților Enel Energie SA și Enel Energie Muntenia SA întrunite în ședință. Ce decizii au fost luate

13 Jul 2021 484

E-Distribuție Dobrogea întrerupe energia electrică, în județul Constanța. Iată programul!

09 Jul 2021 965

E-Distribuție Dobrogea a afișat programul întreruperilor programate în judeţul Constanţa

08 Jul 2021 710

E-Distribuţie Dobrogea întrerupe furnizarea energiei electrice în județul Constanța. Localităţi afectate

05 Jul 2021 818

E-Distribuție Dobrogea întrerupe furnizarea energiei electrice în mai multe localități din județul Constanța

02 Jul 2021 746

E-Distribuție Dobrogea anunță programul înreruperilor în județul Constanța

02 Jul 2021 538

E-Distribuție Dobrogea Programul întreruperilor programate în judeţul Constanţa

29 Jun 2021 715