Zamfirescu Racoţi Predoiu organizează împreună cu Ziarul Financiar conferinţa cu tema Noul Cod de Procedură Civilă - Ghid de utilizare practică

Bucureşti, 04 aprilie 2012 - Societatea de avocaţi Zamfirescu Racoţi Predoiu (ZRP) organizează împreună cu Ziarul Financiar conferinţa "Noul Cod de Procedură Civilă - Ghid de utilizare practică". Evenimentul va avea loc în data de 9 aprilie 2012 la Hotel Howard Johnson din Bucureşti, Sala Platinum, începând cu ora 09:00.

În cadrul conferinţei vor fi abordate teme referitoare la raţiunile care au stat la baza necesităţii modificării Codului de Procedură Civilă precum şi rolul Noului Cod de Procedură Civilă.

Lectorii vor dezbate şi vor analiza aspectele noi privind desfăşurarea procesului civil, modificările importante aduse judecăţii în prima instanţă şi căile de atac, noua procedură de executare silită, precum şi alte aspecte de interes, inclusiv modul în care sistemul judiciar este pregătit să implementeze o lege care conţine numeroase elemente de noutate.

„Desi multă lume pune sub semnul întrebării posibilitatea intrării sale imediate în vigoare, iată că Noul Cod de Procedură Civilă este o realitate cu care va trebui sa ne confruntăm. Noul Cod de Procedură Civilă poate reprezenta un inamic al companiilor comerciale care sunt implicate în orice fel în proceduri litigioase sau, dimpotrivă, cel mai bun prieten în ipoteza în care este cunoscut, înţeles şi aplicat corespunzător. ZRP îşi propune să prezinte un ghid de utilizare a Noului Cod de Procedură Civilă, primul pas esenţial în procesul îndelungat de „împrietenire" a justiţiabilului cu o lege care va avea un impact semnificativ asupra mediului de afaceri şi asupra celor care îşi desfăşoară activitatea în acest domeniu", a declarat Cosmin Vasile, Partener Zamfirescu Racoţi Predoiu.

Printre speakerii evenimentului se numără:

Lidia Barac - Secretar de Stat în Ministerul Justiţiei

Alina Ghica - Preşedintele Consiliului Superior al Magistraturii

Conf. univ. dr. Marian Nicolae

Prof. dr. Viorel Mihai Ciobanu

Mariana Nedelea - Director Departament Juridic, Banca Românească

Călin-Andrei Zamfirescu - Partener Senior SCA Zamfirescu Racoţi Predoiu

Dr. Cosmin Vasile - Partener SCA Zamfirescu Racoţi Predoiu

Alina Tugearu - Avocat Senior Coordonator SCA Zamfirescu Racoţi Predoiu

***

Despre Zamfirescu Racoţi Predoiu

Născută din fuziunea a două cunoscute societăţi de avocaţi înfiinţate în anul 1995, Zamfirescu Racoţi Predoiu (ZRP) este acreditată ca una dintre cele mai importante societăţi de avocatură din România. ZRP oferă servicii de asistenţă juridică atât în domeniul avocaturii de business, cât şi în sfera litigiilor, arbitrajului şi consultanţei fiscale, şi este recomandată de anuarele internaţionale de specialitate pentru performanţele sale în variate arii de practică, precum: litigii, arbitraj, insolvenţă, drept financiar-bancar, drept societar / fuziuni şi achiziţii, dreptul muncii, energie şi resurse naturale, proprietate intelectuală, drept imobiliar, piaţa de capital, drept fiscal etc.

ZRP are o echipă de 38 de avocați dintre care cinci parteneri - Stan Tîrnoveanu (Managing Partner), Ioana Racoți (Senior Partner), Călin-Andrei Zamfirescu (Senior Partner), Anca Danilescu (Partner), Cosmin Vasile (Partner).


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Handbal CSM Constanța este vicecampioana României! (GALERIE FOTO)

27 Apr 2024 497

Volei Al doilea succes cu FC Argeș și CSM Constanța s-a clasat pe locul nouă în Divizia A1 (GALERIE FOTO)

27 Apr 2024 502

CSM Constanța Voleibalistele au câștigat primul meci din seria cu FC Argeș (GALERIE FOTO + VIDEO)

27 Apr 2024 506

Județul Constanța Echipa de fotbal a Comunei Cumpăna este câștigătoarea Cupei Satelor

26 Apr 2024 600

IGSU Recomandările pompierilor, în prag de sărbători

26 Apr 2024 351

Dosarul Mineriadei Ion Iliescu, pus oficial sub acuzare – a refuzat să dea declarații

26 Apr 2024 463

Superliga 2023/2024 Cu un egal contra Farul Constanța, FCSB iese campioană. „Marinarii“ sunt pregătiți însă pentru un nou meci mare

26 Apr 2024 1175

“CONSTRUIESC DE MIC, CU BRICK” – atelier de creatie sustinut de Brick Romania in institutiile de invatamant constantene

26 Apr 2024 401

Baschet CSM Constanța a cedat dramatic în primul meci cu BC CSU Sibiu

25 Apr 2024 579

CSM Constanța, campioana României! Andrei Talpeș - „Este un moment istoric. Constanța merită să fie în top“ (GALERIE FOTO)

25 Apr 2024 585

LIVE VIDEO-TEXT Alegeri 2024 Este oficial - Stelian Ion și-a depus candidatura pentru funcția de primar al Constanței (GALERIE FOTO+VIDEO)

25 Apr 2024 773

Oină ONSS 2024 Echipa Școlii nr. 1 Târgușor, a Liceului ,,Ioan Cotovu” Hârșova și a Școlii ,,Grigore Moisil” Năvodari, calificate la fazele finale (GALERIE FOTO)

25 Apr 2024 772

Echipa de robotică AICitizen din Focșani a câştigat campionatul mondial de robotică „First Tech Challenge“ desfășurat la Houston (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 678

Candidatul din partea ADU pentru Primăria Constanța, Stelian Ion își depune candidatura la Biroul Electoral Municipal

24 Apr 2024 503

Cupa Satelor 2024 Finala fazei pe Euroregiunea Sud - Est, găzduită de Cumpăna. Județul Constanța e reprezentat de CS Victoria Cumpăna

23 Apr 2024 669