Buletin de presă al Inspectoratului de Poliție al Județului Bistrița Năsăud 30 august 2021

Bănuit de furt, identificat de polițiști; bunurile sustrase recuperate de polițiști
 
În urma cercetărilor efectuate într-un dosar penal de furt, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului au identificat un tânăr de 25 de ani, din Tureac, bănuit de comiterea faptei. Bunurile au fost recuperate și restituite păgubitului.
 
Din cercetările efectuate a reieșit faptul că în noaptea de 13/14 iulie a.c., tânărul ar fi pătruns într-o anexă a unei locuințe situate în Tureac, de unde ar fi sustras mai multe unelte electrice (bormașină, picamer, 2 motofierăstraie, trusă de scule). Prejudiciul, în valoare de 5.000 de lei, a fost recuperat în totalitate.
 
Crecetările în acest caz sunt continuate de Secția 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului în cadrul unui dosar penal de furt, în vederea documentării cauzei sub toate aspectele ei.
  
             Fără permis, implicat într-un accident rutier
 
În noaptea de 29/30 august a.c., în Budești, a avut loc un accident rutier soldat cu avarii, iar conducătorul auto a plecat de la fața locului. Din primele verificări a reieșit faptul că șoferul unui autoturism înmatriculat în Austria a acroșat un parapet de pe marginea pe Drumului Județean 151.
 
În urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 3 Poliției Rurală Lechința au identificat un bărbat de 31 de ani, din Tureac, bănuit că s-ar fi aflat la volanul autoturismului în momentul producerii accidentului. În urma verificărilor, a reieșit că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
 
În cursul zilei de ieri, bărbatul s-a prezentat la sediul Postului de Poliție Budești, unde a recunoscut că el a condus autoturismul. Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința s-au sesizat din oficiu și au întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
 

Dosar penal și ordin provizoriu de protecție: măsuri dispuse de polițiști într-un caz de violență în familie
 
Aseară, în jurul orei 21.30, o femeie din Anieș a sesizat polițiștii cu privire la faptul că, în timp ce se afla la serviciu, soțul ei a sustras o sumă de bani pe care femeia îi împrumutase de la o vecină și i-a agresat pe copiii lor, în vârstă de 12 și 17 ani, fără a avea nevoie de îngrijiri medicale.

 
A intervenit un echipaj format dintr-un jandarm și un polițist, fiind întocmit dosar penal pentru furt și violență în familie. Femeia a refuzat emiterea unui ordin de protecție provizoriu.
 
La scurt timp după plecarea polițiștilor, unul dintre copii a sesizat prin 112 faptul că tatăl lor o agresează pe mama. Bărbatul, care se manifesta agresiv, a fost imobilizat și condus la sediul Poliției, iar polițiștii au emis împotriva lui ordin de protecție provizoriu, fiind evacuat din locuință.
 
Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi continuă cercetările în cadrul dosarului  penal întocmit. De asemenea, starea conflictuală este în continuare monitorizată.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Se întrerupe furnizarea energiei în ultima zi din luna aprilie în Constanța și Valea Dacilor. Vezi dacă ești afectat

29 Apr 2024 550

„Folosește-ți votul. Sau alții vor decide pentru tine” Votul din iunie 2024 va decide direcția în care se va îndrepta Europa în următorii cinci ani

29 Apr 2024 391

Știri Constanța Doi bărbați au ajuns în custodia poliției după ce s-au șicanat în trafic (FOTO+VIDEO)

29 Apr 2024 663

Ministerul Energiei „România are cel mai mic preț al energiei electrice din regiune și al treilea cel mai mic din Uniunea Europeană”

29 Apr 2024 315

Guvernul RomânieiPremierul Marcel Ciolacu -Vom menține ritmul alert al investițiilor

29 Apr 2024 214

Biroul Electoral Central Candidaturile propuse de partidele politice pentru alegerile europarlamentare, definitive! Vezi lista

29 Apr 2024 470

Mai multe zone din Cumpăna și Năvodari, fără energie electrică luni, 29 aprilie. Vezi dacă ești afectat

28 Apr 2024 510

Întreruperi de curent în județul Constanța Cine este vizat de lucrările Rețele Electrice Dobrogea, luni?

28 Apr 2024 2206

BEC Tragerea la sorți pentru stabilirea numărului de ordine pe buletinele de vot are loc luni

27 Apr 2024 535

Constanța Polițiștii serviciului siguranță școlară și prevenirea criminalității, prezenți în rândul tinerilor alfați pe litoral (FOTO)

27 Apr 2024 419

Constanța Prima zi a festivalului Hustle 2024 din Costinești. Iată ce au constatat jandarmii

27 Apr 2024 566

Autoritatea Vamală Română Jucării contrafăcute, reținute de inspectorii vamali la Constanța

26 Apr 2024 289

ANOFMRata şomajului înregistrat în evidenţele ANOFM în luna martie 2024

26 Apr 2024 335

Primăria Constanța Șase clădiri emblematice din municipiu vor fi iluminate arhitectural timp de o lună (GALERIE FOTO)

26 Apr 2024 515

Știri Constanța Lucrări programate Rețele Electrice Dobrogea. Iată ce consumatori vor rămâne fără curent electric în perioada următoare

26 Apr 2024 493