IPJ AlbaCu ocazia Zilei Naționale a României, 43 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba au fost înaintați în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim

Nr. 101.029 din 4 decembrie 2023
 
 
 
AVANSĂRI ÎN GRAD, DE ZIUA NAȚIONALĂ
 
 
Cu ocazia Zilei Naționale a României, 43 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba au fost înaintați în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim. 
 
Azi, 4 decembrie 2023, în cadrul unei ședințe festive care a avut loc la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, au fost prezentați 43 de polițiști care au fost înaintați în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim, cu prilejul Zilei Naționale a României, 1 Decembrie.
 
Astfel, în gradul de comisar șef de poliție au fost înaintați comisar de poliție de poliție Frânc Andrei-Călin și comisar de poliție Șandru Flaviu- Romul. 
 
În gradul de comisar de poliție au fost înaintați subcomisar de poliție Ofileanu Dimi și subcomisar de poliție Simina Marius- Petru.
 
În gradul de subcomisar de poliție au fost înaintați inspector principal de poliție Balea Maria- Luminița, inspector principal de poliție Bic Rareș- Petronel, inspector principal de poliție Fîrtat Iulian- George și inspector principal de poliție Ocnean Radu Adrian.
 
În gradul de inspector principal de poliție au fost înaintați inspector de poliție Lazea Tudorel, inspector de poliție Grindeanu Vasile-Marius, inspector de poliție Manciulea Mihai și inspector de poliție Todorescu Aurel-Vasile.

         
În gradul de inspector de poliție au fost înaintați subinspector de poliție Aldea Cosmina- Georgiana, subinspector de poliție Bobocea Stănel, subinspector de poliție Heler Paul- Alexandru și subinspector de poliție Teglaș Anamaria- Ioana.
 

În gradul de agent șef principal de poliție au fost înaintați agent șef de poliție Anca Sorin-Constantin, agent șef de poliție Ocnean Cosmin și agent șef de poliție Muntean Eugen- Florin.
 
În gradul de agent șef de poliție au fost înaintați agent șef adjunct de poliție Bîrlea Simon, agent șef adjunct de poliție Buzgariu Nicolae- Aurel, agent șef adjunct de poliție Neamț Rareș- Ionel și agent șef adjunct de poliție Tătar Ionuț- Andrei.
 
În gradul de agent șef adjunct de poliție au fost înaintați agent principal de poliție Bar Cristian-Lucian, agent principal de poliție Bleza Augustin- Adrian, agent principal de poliție Borlea Alexandru- Dan, agent principal de poliție Bratu Florin-Cristian, agent principal de poliție Costantea Andrei- Cristian, agent principal de poliție Morar Răzvan-Dorel, agent principal de poliție Nelega Nicolae- Ovidiu, agent principal de poliție Petra Alexandru- Mihai și agent principal de poliție Trifan Emil Horea.
 
În gradul de agent principal de poliție au fost înaintați agent de poliție Alexandrică Andrei- Ioan, agent de poliție Bortha Martin, agent de poliție Cristea Dorel- Ioan, agent de poliție Iancu Radu- Ionuț, agent de poliție Lazăr Gheorghe, agent de poliție Marina Cristina- Cecilia, agent de poliție Oprea Cătălin- Cornel, agent de poliție Pădurean Adrian- Ioan, agent de poliție Rîșteiu Cătălin- Constantin, agent de poliție Rîșteiu Raul- Ioan și agent de poliție Țăran Robert- Ioan.
 
Conducerea inspectoratului le-a adresat felicitări celor 43 de polițiști, pentru rezultatele deosebite obținute în activitatea profesională și le-a urat succes în continuare.
 

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Mesajul Ucrainei pentru România, de Ziua Națională

01 Dec 2023 872

Maia Sandu, mesaj de la Chișinău, de Ziua României „România este iubită aici. Ne leagă trecutul, dar și mai mult ne leagă viitorul'”

01 Dec 2023 842

Secretarul General Adjunct al NATO, Mircea Geoană, de Ziua Națională a Romnâniei „Toţi aparţinem unei singure naţiuni faţă de care avem obligaţia să ne strângem rândurile şi să‑i dăm şansa unui nou început“

01 Dec 2023 751

Ziua Națională a României, marcată la Tulcea (FOTO)

01 Dec 2023 748

Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna, mesaj cu ocazia Zilei Naționale a României

01 Dec 2023 788

Cătălin Predoiu, de Ziua Națională a României Ne reunește un mare eveniment, unul de cea mai înaltă semnificație și importanță în istoria neamului nostru

01 Dec 2023 691

Avansări în grad la Jandarmeria Tulcea de Ziua Națională a României

29 Nov 2023 819

Ziua Națională a României, marcată la Tulcea. Restricții de circulație

28 Nov 2023 856

Mesajul Arhiepiscopul Tomisului, cu ocazia sărbătorii Sfântului Apostol Andrei și a Zilei Naționale a României (VIDEO)

28 Nov 2023 1030

Ministrul Apărării, Angel Tîlvăr îi omagiază pe soldații români căzuți în războaie cu ocazia ”Zilei Armatei Române” (VIDEO)

25 Oct 2023 898

Ce mesaj a transmis ministrul Angel Tîlvăr cu ocazia Zilei Forțelor Terestre

22 Apr 2023 975

Ziua Culturii Naționale Accesul la expozițiile Muzeului Național de Istorie a României, gratuit. Program de vizitare

14 Jan 2023 1133

Cupa de la Montpellier, primul premiu internațional al literaturii române, primit de poetul Vasile Alecsandri, expusă la Muzeul Național de Istorie a României

10 Jan 2023 1497

La Tulcea, Ziua Națională a României va fi sărbătorită cu paradă militară. Programul evenimentelor

28 Nov 2022 1448

Restricții de circulație cu prilejul Zilei Naționale a României, la Constanța

22 Nov 2022 1510