Bogdan Diaconu, vicepreşedinte PC - Dacă Puterea îşi asumă răspunderea pe statutul minorităţilor, vom declanşa proteste de amploare

Niciun Guvern din România nu are dreptul istoric şi moral sau legitimitatea de a oferi autonomie teritorială în Harghita, Covasna şi Mureş, distrugând în felul acesta teritoriul naţional, unitar şi indivizibil. Dacă Puterea îşi asumă răspunderea pe statul minorităţilor, prin care se oferă o autonomie de facto după placul UDMR, suntem pregătiţi să declanşăm proteste de amploare.

Invităm în acest sens toate organizaţiile civice româneşti şi toţi cetăţenii români să se pregătească pentru a spune un „NU" hotărât trădării interesului naţional şi destrămării României. Protestul nu va fi unul politic, ci unul civic, aşa încât îi chem pe toţi cei care mai cred în România şi în valorile acestei ţări să ni se alăture pentru a împiedica cel mai grav act de trădare naţională pe care este gata să-l producă Guvernul PDL-UDMR-UNPR.

Minorităţile din România se bucură de toate drepturile pentru că România este un model european de respectare a identităţilor etnice. Orice alte pretenţii sunt exagerări şi nu servesc unui trai mai bun al minorităţii maghiare, ci numai ambiţiilor politice extremiste.

Nu putem rămâne indiferenţi faţă de intenţia actualei Puteri de a silui conştiinţa românească şi de a vinde pe nimic interesul naţional. Nu putem asista indiferenţi la destrămarea graniţelor ţării şi la vasalitatea faţă de Ungaria, făcută în unicul scop de a prelungi şederea la guvernare a unor trădători de ţară. Cei care se alătură şi sprijină acest demers se fac vinovaţi de cel mai cumplit act de vânzare a ţării, lucru pe care nu-l putem permite cu niciun chip.

Îi chemăm aşadar la apărarea fiinţei româneşti pe toţi cei care iubesc această ţară pentru că numai astfel vom putea opri distrugerea pe care ne-o pregătesc UDMR şi aliaţii lor întru trădare.

12.06.2011

Biroul de presă


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

mariana

12 Jun, 2011 16:41

Haide-ti frati romani care mai suntem in tata asta bagjocorita de niste oameni de nimic ,ha-de-ti sa facem ceva sa scapam de hotii astea de la guvernare si de hotii astea de ungurii care au facut din tara noastra o punte de trecut mai usor pe lumea aialalta .

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța, Cătălin Grasa, vorbește despre proiectele cu care intră în competiția electorală

25 Apr 2024 536

Dosarul Mineriada Gelu Voican Voiculescu, fost viceprim-ministru, a ajuns la Parchetul General! Ion Iliescu va fi audiat acasă

25 Apr 2024 487

ZIUA LIVE Cu ce proiecte intră în competiția electorală, Cătălin Grasa, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța!

24 Apr 2024 701

ZIUA LIVE George Tufă, președintele PNL Cumpăna - „Comuna Cumpăna are o problemă mare de mobilitate” (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 610

Oportunități de investiții norvegiene la Constanța

23 Apr 2024 549

Decizia lui Horia Constantinescu de a demisiona din funcţia de preşedinte al ANPC, în Monitorul Oficial

22 Apr 2024 799

Florin Mitroi, candidatul PNL pentru președinția CCJ vrea să reabiliteze Palatul Copiilor aflat într-o paragină de nedescris (VIDEO)

19 Apr 2024 565

ZIUA LIVE. Claudiu Palaz (ADU) „Fără viziune nu ai ce căuta la CJC ! Altfel, te duci doar pentru secretară, telefon și mașină!" (VIDEO)

16 Apr 2024 672

Horia Constantinescu a demisionat din funcția de președinte al ANPC pentru a candida la Primăria municipiului Constanța

15 Apr 2024 716

Averea și interesele Iuliei-Laura Opariuc-Dan, desemnată președintele Biroului Electoral Județean Constanța

15 Apr 2024 537

ZIUA LIVE Despre maturitate politică. Claudiu Palaz explică de ce candidează la președinția Consiliului Județean Constanța!

15 Apr 2024 588

Alin Burcea este noul președinte ANAT (GALERIE FOTO)

12 Apr 2024 558

Ședință de desemnare a președinților birourilor electorale de circumscripție, la Tribunalul Constanța

12 Apr 2024 794

Avocatul Alexandru Bajdechi, fostul președinte al Asociației Elevilor Constanța, a dat în judecată Ministerul Educației. Cere depăgubiri de zeci de mii de lei

10 Apr 2024 3408

Complexul Cleopatra din Mamaia, deținut de famila lui Vasile Chirondojan, fost consilier local din Constanța, de vânzare. Iată cât cer proprietarii!

02 Apr 2024 14225