PNL

Minciuna, demagogia și ipocrizia – mărci ale lui Victor Ponta

Partidul Național Liberal înțelege din faptul că Victor Ponta vorbește despre refacerea USL un exemplu de ipocrizie și o încercare de a păcăli electoratul, de a-i înșela pe oamenii care au acordat un vot de încredere fostei alianțe USL.
USL nu mai există pentru că PSD s-a întors la practicile și comportamentul din vremea lui Adrian Năstase, iar refacerea alianței este încă o minciună la fel ca și celelalte pe care le spune Victor Ponta. Din ciclul acestui discurs înjositor pentru un politician dar și nociv pentru români, amintim: afirmațiile din campanie cum că nu susține proiectul Roșia Montana și apoi încercarea de a-l impune fără dezbatere, discuțiile despre dreptate concomitent cu promovarea amnistiei și grațierii penalilor din PSD, mesajul cum că dorește o Românie puternică transformat într-o manevră de a oferi puterea totală membrilor PSD, promisiunile introducerii unei noi liste de medicamente de la 1 aprilie urmată de amânarea acesteia, promisiunea încălcată de a reduce CAS de la 1 iulie.
După atâtea minciuni și dezinformări, orice declarații ar mai face Victor Ponta, acesta nu mai poate avea credibilitate nici în fața noastră, dar nici în fața românilor.
                         
18.03.2014 Departamentul de Comunicare al PNL Constanța                 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.