Politic - Comunicate

Comunicat de presă PMP Constanta - „Dictatură la SPIT Constanța“

          Partidul Mișcarea Populară Constanța, prin președintele Claudiu-Iorga Palaz, în urma consultărilor cu echipa de consilieri locali ai PMP, Secil Cantaragiu, Cătălin Papuc și Alexandru Zabara, consilieri ce au prezentat poziția dictatorială a doamnei Virginia Uzun, director executiv al Serviciului Public de Impozite și Taxe Constanța, solicită ca în cadrul următoarei ședințe a Consiliului Local Municipal să fie constituită o comisie formată din consilieri locali ai tuturor partidelor, consilieri care să analizeze și să verifice activitatea directorului SPIT Constanța, Virginia Uzun și a modului în care au fost încheiate contracte de închiriere a unor spații comerciale private pentru desfășurarea activităților SPIT.      

Facem precizarea că Primăria Constanța deține spații comerciale în care se poate desfășura în bune condiții activitățile SPIT, nefiind necesară închirierea unor spații private.

             “Este inadmisibilă atitudinea și abordarea doamnei Uzun față de unele probleme ridicate de către consilierii locali ai comisiilor de buget-finanțe, comerț-tursim și agrement și cea de admnistratie publică  și juridică ale consiliului local municipal. Prin sfidarea și refuzul de a da curs problemelor ridicate de consilierii locali, Virginia Uzun contestă indirect votul alegătorilor constănțeni, alegători ce au dat mandat domnilor consilieri să le reprezinte interesele. Precizez că, în cazul în care vor fi găsite nereguli în urma verificărilor, comisia va înainta documentația spre analiză insitutiilor competente ale statului.”


Claudiu-Iorga PALAZ              
Presedinte PMP Constanta

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Șoferul implicat în accidentul de pe DN22, zona Palazu Mic județul Constanța, reținut pentru 24 de ore. Două persoane au murit pe loc

20 Jan 2019 1629

Accident rutier la Murfatlar, județul Constanța. Două autoturisme implicate. Două victime (galerie foto)

04 Jan 2019 1190

Anunţ important de la SPIT Constanţa. Se redeschide punctul de lucru din centrul comercial VIVO

04 Jan 2019 388

SPIT Agenția fiscală nr. 5 din strada Dumbrăveni nr. 1 - Palazu Mare a fost închisă

06 Dec 2018 349

Începe judecata angajaţilor din fruntea SPIT Constanţa deferiţi justiţiei de către DNA

06 Dec 2018 692

La judecată cu UAT şi SPIT Constanţa Carmeco SA, exonerată de la plata obligaţiilor fiscale accesorii de 336.399 de lei

23 Nov 2018 674

Alertă la ISU Dobrogea. Pompierii chemați, din nou, la imobilul de pe bulevardul Tomis din Constanța, zona SPIT (galerie foto + video)

03 Oct 2018 526

UPDATE Incendiu, lângă sediul SPIT, în municipiul Constanţa. Forţe impresionante la intervenţie (galerie foto+video)

03 Oct 2018 3094

Anunț important pentru șoferi. Ce trebuie să știe toți conducătorii auto despre achitarea amenzilor contravenționale

23 Aug 2018 1040

Incendiu la sediul de pe bulevardul Tomis SPIT Constanța, mulțumește pompierilor de la ISU Dobrogea pentru operativitate și profesionalism

07 Aug 2018 1574

Imaginea Zilei. Viață de pompier. Cum găsesc militarii ISU Dobrogea puterea să zâmbească după intervenții dificile (galerie foto)

06 Aug 2018 5546

LIVE. Imagini de la eveniment. Incendiu la sediul SPIT Constanţa. Echipaje de poliţie, pompieri şi medici la eveniment. Circulaţie blocată (galerie foto-video)

06 Aug 2018 7994

SPIT vă invită să completați chestionarul de evaluare privind satisfacția contribuabililor

06 Aug 2018 444

​Primăria Constanţa face o nouă achiziţie. Este vizat serviciul de mentenanţă pentru o aplicaţie SPIT

28 Jul 2018 752