Voiculescu, Ponta si Antonescu se luptă pentru ciolan, în timp ce economia alunecă în prăpastie!

 De două săptămâni, cetăţeanul român asistă, uimit, scârbit şi îngrijorat, la un penibil spectacol de imagine şi la un periculos război pe ciolan, în interiorul Puterii USL-iste. Între socialişti, plus sateliţii lor artificiali, pe de-o parte, şi aşa-zişii „liberali”, pe de alta, se împart, în aceste zile, doar acuze, injurii şi ameninţări, se procedează la şantaje si presiuni de cea mai joasă speţă, totul numai şi numai pentru acapararea, in interes propriu sau de partid a unei hălci cât mai mari din puterea discreţionară asupra resurselor ţării si in total dispret fata de interesul oamenilor.

     PNTCD Constanta denunţă, încă o dată, modul iresponsabil în care înţeleg „asociatii” din USL să foloseasca puterea si votul oamenilor, Astazi, nimeni de la Putere nu se mai ocupă de treburile ţării şi de nevoile  cetăţeanului de rând.
PNŢCD atrage atenţia ca, pentru întâia oară, după 1990, Guvernul funcţionează, practic, ilegal, incalcand flagrant Constitutia! Preşedintele României a avertizat că nu a primit, pentru avizare, lista celor care conduc interimar ministerele ale căror titulari au demisionat! La Afaceri Interne, de exemplu, de două săptămâni nu mai există, legal, un ministru. In timp ce PSD – ul încearcă să acapareze toată Puterea, iar PNL – ul nu este în stare să găsească ministrii competenti, economia este pe o alarmantă pantă descendentă.

     O alta premiera-dezastru marca USL este contraperformanta in accesarea de fonduri europene:  în luna ianuarie... nu s-a tras nici un eurocent din fondurile nerambursabile puse la dispoziţie de către C.E. !
    Mai grav, Guvernul nu a fost în stare să trimită nici la al doilea termen oferit de Comisia Europeană, luna ianuarie, o propunere de Acord acceptabilă, pentru exerciţiul bugetar comunitar 2014 – 2020!
   Adaugand in peisaj si alte cadouri-poveri  “oferite” de USL - inflatia necontrolata, taxele pe constructii speciale, suplimentarea accizei, extinderea CAS si cate si mai cate….ii invitam pe romani la implicare civica, publica sau politica, pentru a opri accesul la putere a unor astfel de guverne.
 
PNŢCD - Organizaţia judeţeană Constanţa
Preşedinte: Maria Stavrositu

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Anunțul de ultimă oră al Poștei Române, referitor la pensii

03 May 2024 515

Cazul City Insurance SA - cel mai mare faliment din istoria recentă a României! Tribunalul București anunță noul termen

01 May 2024 410

Momente de senzație la Ziua Porților Deschise, pe Aeroportul „Delta Dunării“ Tulcea(Galerie FOTO)

26 Apr 2024 583

UPDATE Premieră la Constanța a documentarului "Nasty", care explorează viața și cariera legendarului sportiv Ilie Năstase (GALERIE FOTO + VIDEO)

26 Apr 2024 871

Editorial Justiția este oarbă și uneori cam lentă

26 Apr 2024 607

Baschet CSM Constanța a cedat dramatic în primul meci cu BC CSU Sibiu

25 Apr 2024 665

Petre Roman și Gelu Voican Voiculescu, puși sub acuzare în dosarul Mineriadei

25 Apr 2024 493

Artistul fenomen al momentului, Burna Boy, vine în premieră în România la Untold

25 Apr 2024 373

Dosarul Mineriada Gelu Voican Voiculescu, fost viceprim-ministru, a ajuns la Parchetul General! Ion Iliescu va fi audiat acasă

25 Apr 2024 618

Fostul premier Petre Roman pus din nou sub acuzare în dosarul Mineriadei din iunie 1990

25 Apr 2024 555

Ce performanță! După Cupa României, baschetbalistele de la CSM Constanța au câștigat și Liga Națională! Sunt campioanele României! (GALERIE FOTO + VIDEO)

23 Apr 2024 788

Evaluate la peste 400.000 euro Peste 63 hectare plantație viță de vie deținute de Premier Drinks SRL în Murfatlar și Poarta Alba, județul Constanța, scoase la licitație (DOCUMENT)

23 Apr 2024 777

MApN Acord de cooperare în domeniul apărării între România și Republica Coreea semnat, în premieră, la Seul

23 Apr 2024 262

Documentarul despre viața și cariera lui Ilie Năstase va rula în premieră la Constanța (GALERIE FOTO)

22 Apr 2024 448

Spectacolul în premieră „Scrisoarea unei necunoscute”, la Teatrul Jean Bart din Tulcea

20 Apr 2024 584