Retete culinare de Pasti

voceaconstantei.ro Cozonac à la P`tite France


 Chef Gheorghe Murguleţ şi chef Victor Berger de la Restaurantul P`tite France ne învaţă cum să preparăm cozonacul cu accente franţuzeşti.

Pentru cinci cozonaci avem nevoie de:

1,5 kg făină,
90 gr. drojdie
30 gr. sare
zece ouă
100 ml lapte
2 păstăi de vanilie
2 cl rom
350 gr. de unt

Se amestecă totul şi se lasă la dospit. Umplutura se face cu multă nucă, puţin rumenită în prealabil, nutella şi coajă de portocale. Cozonacii se pun în tăvi şi se lasă la dospit până îşi dublează volumul. Se coc la 170 grade până încep să se rumenească.

Poftă bună!

Sursa: voceaconstantei.ro

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Tort cu crema caramel si crema de ciocolata cu cafea

12 Apr 2017 2141

Ecler cu crustă craqueline şi cremă caramel

30 Mar 2017 2283

Plăcintă cu năut şi spanac

28 Mar 2017 4702

Penne cu fasole si ton

25 Aug 2016 1803

Poftă bună cu Gina BradeaPaste rapide cu roşii şi dovlecei

27 Jul 2016 2717

Poftă bună cu Gina Bradea Paste rapide cu spanac şi ardei

22 Mar 2016 1930

LauraAdamache.ro Sos picant de rosii si ardei

19 Jul 2015 1869

Ecuisine.ro Spaghete cu sos pesto

10 May 2015 1299

ecuisine.ro Paste cu pui si sparanghel

22 Apr 2015 2017

Ecuisine.ro Tort de paste cu brânza

13 Apr 2015 1729

ecuisine.ro Cotlete de miel in sos de mustar

12 Apr 2015 2379

ecuisine.ro Tiramisu cu crema light

11 Apr 2015 2011

LauraAdamache.ro Drob de miel cu verdeata

11 Apr 2015 2857

LauraAdamache.ro Friptura de miel la cuptor

10 Apr 2015 3621

LauraAdamache.ro Pasca cu ciocolata

10 Apr 2015 4069