Retete culinare de Pasti

LauraAdamache.ro Friptura de miel la cuptor



Gustul acestei retete traditionale de friptura imi aduce aminte de casa, de parinti si de Pastele petrecut in familie, cand de pe masa nu lipseau friptura de miel, drobul si pasca. Daca in copilarie nici nu vroiam sa aud de carnea de miel, acum a devenit una dntre tipurile de carne gatite si mancate cu cel mai mare drag, friptura de miel fiind preferata mea.

Ingrediente – Friptura de Miel cu cartofi

  • 1 pulpa de miel (de preferat pulpa din spate) de 2 kg
  • cartofi noi
  • 6-7 catei mari usturoi
  • 1 pahar mare vin alb
  • 1 cana de apa
  • cca 50 ml ulei de masline/floarea soarelui
  • 2-3 crengute rozmarin (optional)
  • 2-3 crengute maghiran proaspat (optional)
  • sare
  • piper
Rețeta completă o puteți găsi pe LauraAdamache.ro

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Tort cu crema caramel si crema de ciocolata cu cafea

12 Apr 2017 2630

Ecler cu crustă craqueline şi cremă caramel

30 Mar 2017 2493

Plăcintă cu năut şi spanac

28 Mar 2017 6062

Penne cu fasole si ton

25 Aug 2016 1911

Poftă bună cu Gina BradeaPaste rapide cu roşii şi dovlecei

27 Jul 2016 2960

Poftă bună cu Gina Bradea Paste rapide cu spanac şi ardei

22 Mar 2016 2233

LauraAdamache.ro Sos picant de rosii si ardei

19 Jul 2015 1978

Ecuisine.ro Spaghete cu sos pesto

10 May 2015 1364

ecuisine.ro Paste cu pui si sparanghel

22 Apr 2015 2155

Ecuisine.ro Tort de paste cu brânza

13 Apr 2015 1798

ecuisine.ro Cotlete de miel in sos de mustar

12 Apr 2015 2498

ecuisine.ro Tiramisu cu crema light

11 Apr 2015 2077

voceaconstantei.ro Cozonac à la P`tite France

11 Apr 2015 1781

LauraAdamache.ro Drob de miel cu verdeata

11 Apr 2015 3147

LauraAdamache.ro Pasca cu ciocolata

10 Apr 2015 4577