Miel cu ciuperci

Ingrediente: 750g. carne de miel, 400g. ciuperci, 1 lingura de unt sau untura, 1 ceapa mica, 1 ceasca zeama de carne sau apa, 2 linguri de smantana, 1 lingurita de faina, sare

Mod de preparare: Ceapa se toaca marunt si se pune la prajit. Se adauga ciupercile in prealabil spalate si taiate felii subtiri si bucatile de carne. Se sareaza. Cand totul incepe sa se rumeneasca se toarna zeama de carne si se lasa sa scada. Cu un sfert de ora inainte de a servi se amesteca smantana cu faina, se toarna peste mancare si se lasa sa dea cateva clocote.

Sursa: http://www.pastefericit.com/


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

GastroArt Colțunași cu carne fierți (Rețetă Interbelică)

30 Apr 2022 1972

GastroArt Cremă de fructe (rețetă interbelică)

13 Mar 2022 1809

Handmade by Carmen Petrișor Săpunuri artizanale!

17 Feb 2022 3955

GastroArt Măsline marinate (rețetă interbelică)

28 Jan 2022 1694

GastroArt Chaudeau (rețetă interbelică)

22 Jan 2022 1995

SC Confort Urban SRL reabilitează străzile din cartierul Baba Novac (galerie foto)

27 Nov 2019 1919

Lichiorul de usturoi, tratament pentru o sănătate de fier

01 Feb 2019 1443

Continuă lucrările la Poarta 1 Constanţa pentru resistematizarea rutieră a întregii zone (video)

07 Aug 2018 2083

Bancul zilei Instructiuni de spalat pisica

17 Jun 2017 2063

UPDATE Atenție, se filmează în Piața Ovidiu! Florin Piersic Jr joacă într-un serial poliţist american cu acţiune în anii ‘80 (galerie foto+video)

07 Nov 2016 12340

Au început iar ploile în Constanța. Toarnă cu găleata!

19 Sep 2016 3257

Drum extravilan, transformat în şosea de interes naţional Într-o lună va fi gata o nouă rută ocolitoare între 2 Mai şi Vama Veche

25 Jun 2015 2757