Retete culinare de Pasti

LauraAdamache.ro Pasca cu ciocolata



M-ati intrebat de multe ori daca nu am o reteta de pasca si, din pacate, raspunsul pana astazi a fost nu. Va aduc asadar o pasca mai inedita, cu un aluat cu cacao si crema de branza cu ciocolata.

Ingrediente – Pasca cu ciocolata (forma rotunda de 18 cm diametru)

Aluat Pasca
  • 300-350 g faina
  • 20 g drojdie proaspata/7 g drojdie uscata
  • 150 g lapte
  • 100 g apa
  • 70 g zahar
  • 1 ou
  • 35 g unt moale
  • 1 plic zahar vanilat
  • 30 gr cacao
  • 1 varf cutit sare
Umplutura Pasca
  • 250 g ricotta/branza dulce de vaci
  • 1 ou
  • 4 linguri de zahar
  • 1 lingura plina cu gris
  • 1 lingura plina cu faina
  • 50 g bobite ciocolata
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 lingurita de gris pentru pudrat foaia de aluat inferioara
Pentru uns si ornat
  • 1 albus
  • codite de zahar
  • 10 g bobite ciocolata
Rețeta completă o puteți găsi pe LauraAdamache.ro

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Tort cu crema caramel si crema de ciocolata cu cafea

12 Apr 2017 1917

Ecler cu crustă craqueline şi cremă caramel

30 Mar 2017 2162

Plăcintă cu năut şi spanac

28 Mar 2017 4493

Penne cu fasole si ton

25 Aug 2016 1755

Poftă bună cu Gina BradeaPaste rapide cu roşii şi dovlecei

27 Jul 2016 2589

Poftă bună cu Gina Bradea Paste rapide cu spanac şi ardei

22 Mar 2016 1774

LauraAdamache.ro Sos picant de rosii si ardei

19 Jul 2015 1822

Ecuisine.ro Spaghete cu sos pesto

10 May 2015 1271

ecuisine.ro Paste cu pui si sparanghel

22 Apr 2015 1961

Ecuisine.ro Tort de paste cu brânza

13 Apr 2015 1694

ecuisine.ro Cotlete de miel in sos de mustar

12 Apr 2015 2303

ecuisine.ro Tiramisu cu crema light

11 Apr 2015 1966

voceaconstantei.ro Cozonac à la P`tite France

11 Apr 2015 1657

LauraAdamache.ro Drob de miel cu verdeata

11 Apr 2015 2714

LauraAdamache.ro Friptura de miel la cuptor

10 Apr 2015 3511