La Montana cauti alta toaleta (document)

Montana2.jpgNu este un loc în care să mergi prea des, dar bun pentru o ieşire cu prietenii seara sau ziua, când este ceva mai linişte.

La intrare în Satul de Vacanţă, în spatele hotelului Oxford, este o căsuţă de lemn în faţa căreia sunt puse câteva mese. Se numeşte Casa Montana şi nu este ştiută de foarte multă lume. Poate este mai bine aşa. Funcţionează şi iarna când poţi sta numai în interior. Nu este mare, la parter sunt doar cinci, şase mese, iar la etaj sunt doar două. Nu prea îmi place pentru că mai tot timpul este mizerie. Îţi dă impresia de bodegă de cartier, dar dacă îţi faci curaj şi intri, vei afla că nu este chiar aşa. Atmosfera este plăcută, oamenii sunt deschişi, te poţi împrieteni rapid cu un alt client de la o masă alăturată. Toaleta este şi ea urâtă rău. Prefer să aştept până plec spre o toaletă cât de cât ok. Vara îmi place terasa. Sunt câteva mese scoase în faţa căsuţei, înconjurate de un gard viu, înalt. Sunt şi câteva umbrele mari, aşa că nu trebuie să-şi faci griji din cauza căldurii. Chiar dacă stai pe un scaun din plastic, la o masă din acelaşi material, este foarte relaxant. Mai ales în timpul zilei când nu sunt mulţi clienţi.

Montana2_.jpgEste un loc destul de retras, oamenii care merg spre Satul de Vacanţă nu trec prin faţa barului, aşa că nu prea există lucruri care să te deranjeze. Poate doar muzica pentru că este dată cam tare. Este ea frumoasă, în special dacă îţi place rock-ul, dar devine deranjantă când mergi acolo cu cineva pentru a purta o discuţie. Servirea nu prea merită să fie lăudată. Ospătăriţele se mişcă destul de greu, deseori eşti nevoit să mergi la bar pentru a face comanda, dar nici nu poţi cere mai mult. Este bine măcar că sunt amabile şi zâmbesc mult. Preţurile sunt mai mult decât acceptabile, ţinând cont de poziţionarea pe care o are. Este totuşi aproape de intrarea în staţiunea Mamaia, unde preţurile parcă explodează. Aici poţi bea o cafea, chiar dacă nu este foarte reuşită, cu patru lei. O apă costă tot atât. Nu este un loc în care să mergi prea des, dar bun pentru o ieşire cu prietenii seara sau ziua, când este ceva mai linişte.

Casa Montana funcţionează pe societatea Memka SRL, administrată de Erdin şi Redin Memet. Erdin se mai ocupă de Societatea Cooperativă Dobrogea Coop, iar Redin de Health First SRL.

Montana primeşte trei stele. Aş acorda mai multe dacă s-ar ocupa mai mult de curăţenie.

stele_montana.jpg

 

 

 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

gigel

09 Aug, 2010 08:32

in centrul orasului gasesti baruri cochete si curate unde berea este multttt mai ieftina!

Articole asemanatoare

România câștigă procesul în dosarul Roșia Montană. Reacția președintelui PSD Constanța, senatorul Felix Stroe

09 Mar 2024 822

Iohannis- „Salut reuşita României în procesul privind Roşia Montană”

09 Mar 2024 536

România câștigă procesul în dosarul Roșia Montană. Statul român nu va plăti nicio despăgubire

09 Mar 2024 608

Mining Watch România Statul a ținut ascunse documente din dosarul Roșia Montană, ca acestea să nu ajungă la public

03 Feb 2024 750

Intervenție rapidă a pompierilor din Alba la un incendiu devastator într-un adăpost de animale (FOTO)

30 Aug 2023 681

Firme Constanța Mai multe schimbări în societatea Memka SRL

08 Jun 2023 1084

Artiști în premieră în România, la Untold!

11 May 2023 1261

Comisia Europeană a aprobat Programul Interreg VI-A România-Bulgaria. Ce buget are și ce județe sunt vizate

06 Dec 2022 1309

UPDATE Sprijin guvernamental pentru Roşia Montană, pe ordinea de zi a şedinţei de guvern

25 Oct 2022 884

Salvatorii continuă intervențiile de la Baraj Lac de acumulare piscicolă Tăul Mare - Roșia Montană. Zeci de persoane, evacuate

03 Oct 2022 888

4 mesaje RO-ALERT Evacuare de urgență a populației, la Roșia Montană. Barajul lacului piscicol Tăul Mare este fisurat (GALERIE FOTO + VIDEO)

02 Oct 2022 1776

„O experiență frumoasă“ AS Viva Sport Constanța, finalistă cu ambele echipe la un puternic turneu internațional din Turcia (GALERIE FOTO)

01 Sep 2022 3835

Salvamont România în alertă Șapte turiști care se întorceau de la Bâlea Lac au fost surprinși de viscol

22 Jan 2022 1723

ANM Se strică vremea în toată țara. Cod galben de ninsori și viscol în mai multe județe

08 Jan 2022 1674

Infotrafic Trafic aglomerat pe sensul de urcare către zona montană a DN 1 Ploiești – Brașov

24 Dec 2021 1322