OMD Mamaia Constanța A început etapa de vot public pentru noua identitate vizuală a Stațiunii Mamaia

Sursa foto: OMD Mamaia


 
  • Organizația de Management al Destinației Mamaia Constanța anunță cu entuziasm deschiderea etapei de vot public pentru alegerea noului logo al stațiunii Mamaia. Această etapă marchează un moment crucial în procesul de rebranding și modernizare a uneia dintre cele mai iubite destinații de pe litoralul românesc.
 
Votul public se va încheia pe 27 martie 2024.

„Îndemnăm toți locuitorii și iubitorii stațiunii Mamaia să participe activ la acest proces, contribuind astfel la conturarea identității vizuale a stațiunii. Pentru a vota, vizitatorii sunt invitați să acceseze platforma dedicată concursului, disponibilă online pe www.concurslogomamaia.ro. Votarea este deschisă oricărei persoane care deține o adresă de email validă”, se arată în comunicatul transmis de OMD mamaia.

„Acest concurs reprezintă un pas important în direcția revitalizării și modernizării stațiunii noastre, Mamaia. Logo-ul ales va reflecta nu doar identitatea noastră ca destinație turistică de top, dar și spiritul comunității care o susține. Prin urmare, vă îndemn cu căldură să participați la vot și să vă asigurați că vocea dumneavoastră este auzită. Este o oportunitate unică de a contribui la viitorul stațiunii Mamaia” a declarat George Măndilă, președinte OMD Mamaia Constanța.


Pentru această etapă a concursului, din aproape 700 de propuneri inovative și creative primite, un juriu de experți a selectat 20 de lucrări pentru a fi prezentate publicului. Votul publicului are o pondere de 40% din scorul total, în timp ce votul juriului de specialitate va reprezenta 60% din punctajul final.

Dintre cele 20 de propuneri selectate, trei finaliste vor fi alese pentru a primi feedback constructiv de la juriu și pentru a fi îmbunătățite. După aceea, OMD Mamaia Constanța și juriul se vor consulta și vor anunța designul câștigător ca fiind noul logo oficial al stațiunii.

„Facem apel la toți cetățenii și iubitorii de frumos să se mobilizeze și să participe la vot, pentru a asigura că noul logo al stațiunii Mamaia va fi un simbol al inovației, tradiției și frumuseții naturale care caracterizează această perlă a litoralului românesc”, se mai precizează în comunicat.

 
Înființată în primăvara anului trecut, OMD Mamaia Constanța își propune să deruleze o campanie amplă, care să schimbe percepția turiștilor asupra experienței de vacanță pe care destinația Mamaia Constanța o poate oferi pentru toate segmentele turismului de la Marea Neagră.
 
Citește și
OMD Mamaia Constanța Îndrăgostiți de România, francezii aleg vacanțele pe litoralul românesc și la munte (FOTO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ATIMMT și OMD Mamaia Constanța Târgul Întreprinderilor Mici și Mijlocii, la Pavilionul Expozițional Constanța (GALERIE FOTO)

26 Apr 2024 394

LIVE TEXT+VIDEO OMD Mamaia Constanța, Ministerul Economiei și Turismului și alte instituții din domeniu anunță debutul Sezonului Litoral - Delta Dunării 2024 (Galerie FOTO)

19 Apr 2024 668

OMD Mamaia Vibrant și Inegalabil – 1 Mai și Paște pe litoralul românesc

19 Apr 2024 475

LIVE TEXT - Constanța Se lansează OMD Mamaia Nord Năvodari! Cum se pregătesc pentru sezonul estival 2024? (GALERIE FOTO)

17 Apr 2024 852

Stațiunea Mamaia și Orașul Constanța, nominalizate la Destinația Anului

16 Apr 2024 395

Ce au decis magistrații în cauza Matichescu &Micu vs. AGA Airtours SRL

12 Apr 2024 563

Concurs logo Mamaia, la final. S-a ales varianta câștigătoare (FOTO)

11 Apr 2024 661

OMD Mamaia Constanța caută Manager pentru destinația turistică

03 Apr 2024 457

OMD Mamaia Constanța Destinația Mamaia Constanța - polul distracției de pe litoral în mini-vacanța de 1 Mai și Paște (FOTO)

02 Apr 2024 741

Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța a bătut palma cu firma impresarului Radu Groza!

27 Mar 2024 761

OMD Mamaia Constanța Viitorul industriei HoReCa se desfășoară la Constanța. Salonul de Dotări Hoteliere marchează 20 de Ani

21 Mar 2024 440

OMD Mamaia Constanța Îndrăgostiți de România, francezii aleg vacanțele pe litoralul românesc și la munte (FOTO)

18 Mar 2024 454

Destinația Mamaia Constanța, în atenția francezilor la Salonul Mondial de Turism din Paris

16 Mar 2024 469

Destinația Mamaia Constanța, prima participare la Salonul Mondial de Turism din Paris

13 Mar 2024 555

Destinația Mamaia Constanța - concluzii după prima participare la Bursa Internațională de Turism – ITB Berlin

08 Mar 2024 457