OMD Mamaia Constanța Viitorul industriei HoReCa se desfășoară la Constanța. Salonul de Dotări Hoteliere marchează 20 de Ani


Într-un efort comun de a îmbogăți și dezvolta continuu industria ospitalității, Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, alături de Organizația de Management al Destinației O.M.D. Mamaia-Constanța și Agenția pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii Constanța, are onoarea de a anunța deschiderea celei de-a XX-a ediții a Salonului de Dotări Hoteliere. Acest eveniment are loc la Pavilionul Expozițional Mamaia, între 21 și 24 martie 2024, marcând două decenii de inovație și parteneriate în sectorul HoReCa.

Salonul se distinge ca o platformă esențială pentru stabilirea de noi conexiuni comerciale și semnarea de acorduri benefice, oferind participanților oportunitatea de a interacționa față în față cu un public vast și specializat. Aceasta ediție promite a fi un punct de reper pentru prezentarea ultimelor inovații și tendințe din industrie, facilitând astfel dezvoltarea și extinderea afacerilor prezente, au transmis reprezentanții OMD Mamaia Constanța. 

"Salonul de Dotări Hoteliere reprezintă o platformă esențială pentru dinamizarea și inovarea în sectorul ospitalității. Această ediție, marcând două decenii de excelență și parteneriate de succes, subliniază angajamentul nostru continuu de a susține creșterea și dezvoltarea afacerilor din acest domeniu vital pentru economia locală și națională. Încurajez toți agenții economici să profite de oportunitățile generoase oferite de eveniment, pentru a-și extinde rețeaua de contacte și a îmbogăți oferta de servicii", a declarat George Măndilă, președinte OMD Mamaia Constanța.

O inovație majoră a acestei ediții este parteneriatul cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța, care aduce în prim-plan educația și formarea profesională în domeniul HoReCa. Elevii de la licee tehnologice vor participa activ în cadrul salonului cu standuri proprii, oferindu-le o platformă unică de a interacționa cu profesioniștii din industrie și de a înțelege mai bine cerințele pieței de muncă.

De asemenea, evenimentul va include pentru prima dată o campanie de informare gratuită adresată companiilor din domeniul HoReCa, cu accent pe conformitatea cu reglementările actuale. Prin intermediul conferințelor tematice, participanții vor fi la curent cu cele mai recente legislații și practici recomandate, a mai punctat sursa citată. 

Colaborarea strânsă între OMD Mamaia-Constanța, Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, și celelalte organizații implicate, subliniază angajamentul colectiv de a sprijini creșterea economică și de a oferi o platformă de dezvoltare profesională și tehnologică pentru toți actorii din industrie.


Citește și:

OMD Mamaia ConstanțaA început etapa de vot public pentru noua identitate vizuală a Stațiunii Mamaia
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

OMD Municipiul Tulcea a lansat noul brand turistic al orașului - Tu și Tulcea! (GALERIE FOTO)

26 Apr 2024 492

ATIMMT și OMD Mamaia Constanța Târgul Întreprinderilor Mici și Mijlocii, la Pavilionul Expozițional Constanța (GALERIE FOTO)

26 Apr 2024 367

LIVE TEXT+VIDEO OMD Mamaia Constanța, Ministerul Economiei și Turismului și alte instituții din domeniu anunță debutul Sezonului Litoral - Delta Dunării 2024 (Galerie FOTO)

19 Apr 2024 666

OMD Mamaia Vibrant și Inegalabil – 1 Mai și Paște pe litoralul românesc

19 Apr 2024 474

În Tulcea Prima ediție a festivalului „Scrumbii de Florii”, în Satul Pescăresc Tradițional

17 Apr 2024 1062

LIVE TEXT - Constanța Se lansează OMD Mamaia Nord Năvodari! Cum se pregătesc pentru sezonul estival 2024? (GALERIE FOTO)

17 Apr 2024 849

Stațiunea Mamaia și Orașul Constanța, nominalizate la Destinația Anului

16 Apr 2024 395

Ce au decis magistrații în cauza Matichescu &Micu vs. AGA Airtours SRL

12 Apr 2024 562

Concurs logo Mamaia, la final. S-a ales varianta câștigătoare (FOTO)

11 Apr 2024 660

OMD Mamaia Constanța caută Manager pentru destinația turistică

03 Apr 2024 456

OMD Mamaia Constanța Destinația Mamaia Constanța - polul distracției de pe litoral în mini-vacanța de 1 Mai și Paște (FOTO)

02 Apr 2024 741

Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța a bătut palma cu firma impresarului Radu Groza!

27 Mar 2024 761

OMD Mamaia Constanța A început etapa de vot public pentru noua identitate vizuală a Stațiunii Mamaia

19 Mar 2024 465

OMD Mamaia Constanța Îndrăgostiți de România, francezii aleg vacanțele pe litoralul românesc și la munte (FOTO)

18 Mar 2024 453

Destinația Mamaia Constanța, în atenția francezilor la Salonul Mondial de Turism din Paris

16 Mar 2024 468