Destinația Mamaia Constanța, în atenția francezilor la Salonul Mondial de Turism din Paris






 
  • Muzică tradițională românească, destinații care îmbină tradițiile autentice cu plimbările în aer liber, dar și festivaluri de muzică la malul mării, care îi îmbie pe francezi să petreacă vacanța de vară în stațiunea Mamaia, pe litoralul românesc. Toate fac parte din oferta țării noastre, care le-a prezentat francezilor cu succes destinații de poveste din România, la mare sau la munte.
 
Francezii sunt în căutarea locațiilor pitorești însorite, accesibile, cu facilități diverse, plaje cu nisip fin și ape limpezi.
 
Reprezentanții OMD Mamaia Constanța au tras primele concluzii ale Salonului Mondial de Turism din Paris:

„S-a încheiat și a doua zi a târgului de turism din Paris. Destinația noastră a fost bine primită de către francezi. Ne-am întâlnit atât cu tour-operatori, cât și cu agenții de turism și am stat de vorbă cu grupuri de tineri, dar și cu persoane trecute de prima tinerețe care vor să revină în destinația noastră și care știu stațiunea Mamaia de acum 20 de ani. Țara noastră a avut astăzi aproape o oră dedicată la scenă deschisă, iar francezii au fost încântați de muzica tradițională românească interpretată de Tina Roman, mezzosoprană și studentă stabilită la Paris de peste 7 ani. Pregătim și câteva surprize pentru următoarele 2 zile ale târgului și vă vom ține la curent cu ultimele concluzii ale evenimentului”, a declarat George Măndilă – Președinte, Organizația de Management al destinației Mamaia Constanța.

 
Franța reprezintă una dintre cele șapte piețe strategice din turism pentru promovarea României. Potrivit Institutului Național de Statistică, numărul turiștilor francezi care au petrecut o vacanță în țara noastră a crescut anul trecut cu aproximativ 24.76% față de anul precedent.
 
Totodată, în toamna anului trecut, imagini spectaculoase din țara noastră reprezentând Castelul Peleș, Mănăstirea Sucevița și Transfăgărășan au fost afișate timp de trei săptămâni, pe 103 panouri publicitare și 17 autobuze turistice din Paris. 
 
Înființată în primăvara anului trecut, OMD Mamaia Constanța își propune să deruleze o campanie amplă, care să schimbe percepția turiștilor asupra experienței de vacanță pe care destinația Mamaia Constanța o poate oferi pentru toate segmentele turismului de la Marea Neagră.
 
Citește și

Destinația Mamaia Constanța, prima participare la Salonul Mondial de Turism din Paris

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ATIMMT și OMD Mamaia Constanța Târgul Întreprinderilor Mici și Mijlocii, la Pavilionul Expozițional Constanța (GALERIE FOTO)

26 Apr 2024 367

LIVE TEXT+VIDEO OMD Mamaia Constanța, Ministerul Economiei și Turismului și alte instituții din domeniu anunță debutul Sezonului Litoral - Delta Dunării 2024 (Galerie FOTO)

19 Apr 2024 666

OMD Mamaia Vibrant și Inegalabil – 1 Mai și Paște pe litoralul românesc

19 Apr 2024 474

LIVE TEXT - Constanța Se lansează OMD Mamaia Nord Năvodari! Cum se pregătesc pentru sezonul estival 2024? (GALERIE FOTO)

17 Apr 2024 849

Stațiunea Mamaia și Orașul Constanța, nominalizate la Destinația Anului

16 Apr 2024 395

Ce au decis magistrații în cauza Matichescu &Micu vs. AGA Airtours SRL

12 Apr 2024 563

Concurs logo Mamaia, la final. S-a ales varianta câștigătoare (FOTO)

11 Apr 2024 660

OMD Mamaia Constanța caută Manager pentru destinația turistică

03 Apr 2024 456

OMD Mamaia Constanța Destinația Mamaia Constanța - polul distracției de pe litoral în mini-vacanța de 1 Mai și Paște (FOTO)

02 Apr 2024 741

Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța a bătut palma cu firma impresarului Radu Groza!

27 Mar 2024 761

OMD Mamaia Constanța Viitorul industriei HoReCa se desfășoară la Constanța. Salonul de Dotări Hoteliere marchează 20 de Ani

21 Mar 2024 440

OMD Mamaia Constanța A început etapa de vot public pentru noua identitate vizuală a Stațiunii Mamaia

19 Mar 2024 465

OMD Mamaia Constanța Îndrăgostiți de România, francezii aleg vacanțele pe litoralul românesc și la munte (FOTO)

18 Mar 2024 453

Destinația Mamaia Constanța, prima participare la Salonul Mondial de Turism din Paris

13 Mar 2024 554

Destinația Mamaia Constanța - concluzii după prima participare la Bursa Internațională de Turism – ITB Berlin

08 Mar 2024 456