Actualitate

Ambasadorul Statului Israel în România, David Saranga, vizită la sediul Muftiatului Cultului Musulman din Romania


Sediul Muftiatului Cultului Musulman din România a primit astăzi vizita Excelenței Sale Ambasadorul Statului Israel în România, David Saranga.

În cursul zilei de astăzi, amintim că, în semn de recunoaștere a relațiilor de colaborare între RAJA SA Constanța și companii  din Israel, Excelența Sa Ambasadorul Statului Israel în România – David Saranga a efectuat o vizită de lucru la RAJA SA Constanța.

În ultimii ani, RAJA S.A. Constanţa a reuşit să se impună, atât în țară cât și peste hotare, în rândul operatorilor de profil. Calitatea serviciilor furnizate, recunoscută prin certificările europene, răspunde tuturor cerinţelor şi solicitărilor internaţionale din domeniul apei, calitate certificată şi de relaţiile de colaborare cu cei mai mari specialişti din lume, dar şi de comunicarea cu cele mai înalte foruri administrative ale unor ţări aflate pe primul loc în ceea ce priveşte tehnologiile de vârf.

E.S. Domnul David Saranga este Ambasador al Statului Israel în România din data de 10 ianuarie 2019. A ocupat funcția de Consilier pe probleme de Politică Externă al Președintelui israelian Reuven Rivlin și funcția de Șef al Departamentului de Legătură cu Parlamentul European în cadrul Ambasadei Israelului la Bruxelles.

Înainte de această funcție a mai ocupat postul de Consul pentru Afaceri Publice și Media al Israelului în Statele Unite, a fost responsabil pentru imaginea Israelului în SUA și a fost persoana de legătură a Israelului cu presa americană. E.S. domnul David Saranga vorbeşte limba română şi este ataşat de ţara noastră, mai ales că primul său post, în cariera diplomatică, a fost tot la Bucureşti.

Sursa foto: Facebook/ Muftiatul Cultului Musulman din România

Citește și: UPDATE Ambasadorul Statului Israel în România, David Saranga, vizită de lucru la RAJA SA Constanța (galerie foto)

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ambasadorul Israelului în România, David Saranga „Ce aţi făcut la RAJA Constanța trebuie să fie un exemplu pentru alte judeţe şi oraşe din România“ (galerie foto)

12 Feb 2020 2258

UPDATE Ambasadorul Statului Israel în România, David Saranga, vizită de lucru la RAJA SA Constanța (galerie foto)

11 Feb 2020 2400

Ministrul Apărării Naționale, întâlnire cu ambasadorul Israelului la București. Au discutat despre cooperarea militară dintre cele două țări (galerie foto)

15 Jan 2020 569

Viorica Dăncilă a participat la Marșul Internațional al Vieții, în Polonia

02 May 2019 526