Capitalul social al JT Group Oil SA a fost majorat de către acționari

  • S-a aprobat majorarea capitalului social al societăţii, de la 20.000.000 lei la noua valoare de 26.000.000 lei
 
Adunarea Generală a Acţionarilor societăţii JT Group Oil SA, persoană juridică română, cu sediul loc. Năvodari, oraşul Năvodari, întrunită la sediul societăţii în data de 22.03.2022, ora 10.00, în şedinţă Extraordinară, având data de 21.03.2022 ca dată de referinţă, renunţând în baza art. 121 din Legea nr. 31/1990 privind societăţile la formalităţile de convocare, fiind prezenţi acţionarii reprezentând 100% capitalul social şi drepturile de vot, cu unanimitate de voturi a luat mai multe decizii. Acestea au fost publicate recent în Monitorul Oficial al României.
 
S-a aprobat majorarea capitalului social al societăţii, de la 20.000.000 lei la noua valoare de 26.000.000 lei prin emisiunea unui număr de 6.000.000 acţiuni nominative, cu valoare nominală de 1leu şi o primă de emisiune de 8,50 lei per acţiune.
 
Cele 6.000.000 de acţiuni nou-emise vor fi oferite spre vânzare printr-o ofertă publică iniţială de vânzare. S-a aprobat împuternicirea Consiliului de administraţie privind efectuarea tuturor demersurilor necesare şi legale în vederea derulării ofertei publice de vânzare a acţiunilor, stabilirea tuturor detaliilor ofertei publice, a preţului şi condiţiilor de subscriere, precum şi a tuturor caracteristicilor ofertei şi efectuarea tuturor operaţiunilor privind pregătirea, derularea şi finalizarea ofertei publice de vânzare a acţiunilor emitentului.
 
S-a aprobat, totodată, împuternicirea Consiliul de administraţie al societăţii cu privire la constatarea rezultatelor ofertei publice de vânzare a acţiunilor şi pentru efectuarea tuturor demersurilor privind admiterea la tranzacţionare a acţiunilor societăţii pe Sistemul Multilateral de Tranzacţionare al Bursei de Valori Bucureşti - S.A., piaţa AeRO.
 
Până la momentul publicării deciziei în Monitorul Oficial, Tucan Jean-Paul avea calitate de asociat al „J.T. GRUP OIL“ - S.A. cu 90% din capitalul social şi Aldea Bogdan-Florin, avea calitate de asociat al „J.T. GRUP OIL“ - S.A. cu 10% din capitalul social.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
 

Acționarii JT Grup Oil SA au adoptat mai multe hotărâri. Una dintre ele vizează un împrumut considerabil

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Firme Constanța Societatea J.T. Grup Oil - S.A. și-a majorat capitalul social

24 Oct 2023 883

Afaceri Constanța Undă verde de la Mediu pentru proiectul lui JT Group Oil SA! Despre ce este vorba?

17 Jul 2023 1533