Afaceri Constanța Undă verde de la Mediu pentru proiectul lui JT Group Oil SA! Despre ce este vorba?

  • Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 19.07.2023.
 
 
Autoritatea competentă pentru protecţia mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul dezvoltat de către JT Group Oil SA, prin Andreea Elena Dublea.
 
Mai precis, APM Constanța a decis că nu trebuie efectuată procedura de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul:  „Platformă betonată, împrejmuire pentru amplasare rezervoare supraterane de combustibili lichizi”,  amplasat în Oraș Năvodari, b-dul. Năvodari, FN, lot  1/2+1/3, jud. Constanța.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța din Constanța, str. Unirii nr. 23.
   
Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 19.07.2023.
 

JT Group Oil SA

 
Firma este fondată în anul 2001, iar conform termene.ro, compania a raportat 35 de salariați, la o cifră de afaceri de peste 301 milioane lei, cât și un profit de 6,3 milioane lei. Activitatea principală conform codului CAEN constă în „ Comert cu ridicata al combustibililor solizi, lichizi si gazosi al produselor derivate”.
 
Societatea JT GRUP OIL SA s-a înființat în anul 2001 la Slobozia, iar din anul 2010 are sediul social declarat în Constanța. Sediul social este pe bulevardul Năvodari nr. 1, din Năvodari, județul Constanța.
 
Acționarul majoritar al societății cu 99% este Jean Paul Tucan, politician și afacerist cunoscut, iar procentul de 1% este deținut de către Aldea Bogdan-Florin, care este și președintele consiliului de administrație, alături de Tucan Alexandra Maria și Dublea Andreea Elena. Societatea J.T. GRUP OIL SA deține integral capitalul social al societății J.T. Oil Terminal Constanța SRL și au același obiect de activitate, comerț cu ridicata al combustibililor solizi, lichizi și gazoși inclusiv Import-Export.
 

J.T. Grup Oil SA deține patru proprietăți imobiliare unde sunt declarate și puncte de lucru, respectiv în Incinta Baza Sportivă Badea Cârțan, pe B-dul Aurel Vlaicu (Lot între str. Ștefăniță Vodă și Stadionului), Năvodari, DJ 226, zona rezervoare RAJA, Năvodari str. M20, nr.49D și Constanța, I.C. Brătianu nr. 50.

 

Societatea mai desfășoară activități la punctele de lucru din Costinești, contract de închiriere – Lacul Costinești și cale de acces pe malul lacului, intravilan Costinești, Mamaia – zona Hotel Delta, cuveta lac Siutghiol (contract închiriere), Portul Midia- contract de asociere în participațiune.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:
 
Jean Paul Tucan preia o nouă firmă în portofoliu! Cu ce se va ocupa?

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Firme Constanța Societatea J.T. Grup Oil - S.A. și-a majorat capitalul social

24 Oct 2023 859

Capitalul social al JT Group Oil SA a fost majorat de către acționari

03 May 2022 1212

O decizie a Curții Constituționale l-a lăsat pe Tucan fără afacerea de pe Siutghiol. Acum a dat în judecată municipiul Constanța și Consiliul Local Municipal

10 Mar 2021 3355

JT Grup Oil SRL a obținut acordul de mediu pentru centrul de agrement nautic din Mamaia

21 Jan 2021 2383