Firme Constanța Societatea J.T. Grup Oil - S.A. și-a majorat capitalul social

Societatea J.T. Grup Oil - S.A. a adoptat hotărârea nR. 1 din data de 25.07.2023 a Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor, ce s-a publicat în Monitorul Oficial al României pe data de 16 octombrie 2023.
 
Adunarea Generală a Acţionarilor JT Group Oil SA, fiind prezenţi acţionarii reprezentând 100% capitalul social şi al drepturilor de vot, cu unanimitate de voturi a decis:
 
Art. 1. Se aprobă majorarea capitalului social al Societăţii "J.T. GRUP OIL" - S.A., de la 25.000.000,00 lei la noua valoare de 35.000.000,00 lei prin emisiunea unui număr de 10.000.000 acţiuni nominative, cu valoare nominală de 1,00 leu şi o primă de emisiune ce va fi stabilită de către Consiliul de Administraţie, acţiuni ce urmează a fi oferite spre vânzare în vederea listării pe piaţa AeRO a Bursei de Valori Bucureşti sau pe piaţa principală a Bursei de Valori Bucureşti - S.A., printr-o Ofertă Publică Iniţială sau printr-un Plasament Privat.
 
Art. 2. Se aprobă ca cele 10.000.000 de acţiuni nou emise să fie oferite spre vânzare în vederea listării pe piaţa AeRO a Bursei de Valori Bucureşti sau pe piaţa principală a Bursei de Valori Bucureşti - S.A., printr-o Ofertă Publică Iniţială sau printr-un Plasament Privat.
 
Art. 3. Se aprobă împuternicirea Consiliului de Administraţie în vederea stabilirii metodei prin care acţiunile Societăţii "J.T. GRUP OIL" - S.A. vor fi listate pe piaţa AeRO a Bursei de Valori Bucureşti sau pe piaţa principală a Bursei de Valori Bucureşti - S.A., respectiv prin Ofertă Publică Iniţială sau prin Plasament Privat, a primei de emisiune, precum şi a tuturor detaliilor şi efectuării tuturor demersurilor necesare şi legale privind pregătirea, derularea şi finalizarea procesului de listare a acţiunilor.
 
Art. 4. Se aprobă împuternicirea preşedintelui Consiliului de Administraţie pentru încheierea contractului cu Depozitarul Central - S.A.
 
Art. 5. Se aprobă împuternicirea Consiliul de Administraţie al societăţii cu privire la constatarea rezultatelor ofertei publice de vânzare a acţiunilor şi pentru efectuarea tuturor demersurilor privind admiterea la tranzacţionare a acţiunilor societăţii pe Sistemul Multilateral de Tranzacţionare al Bursei de Valori Bucureşti - S.A., piaţa AeRO sau pe piaţa principală a Bursei de Valori Bucureşti - S.A.
 
Art. 6. Se aprobă împuternicirea, cu posibilitate de substituire, a dlui preşedinte Aldea Bogdan Florin, să reprezinte acţionarii şi societatea cu depline puteri în faţa tuturor persoanelor fizice sau juridice, publice sau private în vederea ducerii la îndeplinire a hotărârilor adoptate în prezenta adunare generală, înregistrării în Registrul Comerţului şi publicării în Monitorul Oficial al României, Partea a IV-a, a hotărârilor adoptate, să facă cereri şi declaraţii în numele şi pentru societate şi acţionarii societăţii, să semneze în numele şi pentru societate şi acţionari, toate şi orice acte necesare ducerii la îndeplinire a celor mai sus adoptate (hotărâri AGEA, acte constitutive, contracte de orice fel, acte adiţionale, prospect de ofertă, anexe etc.), semnătura sa fiind opozabilă societăţii şi acţionarilor societăţii în baza şi limitele prezentului mandat. Prezentul mandat este gratuit şi valabil până la revocarea sa expresă.
 

JT Group Oil SA

 

Firma este fondată în anul 2001, iar conform termene.ro, compania a raportat 35 de salariați, la o cifră de afaceri de peste 301 milioane lei, cât și un profit de 6,3 milioane lei. Activitatea principală conform codului CAEN constă în „ Comert cu ridicata al combustibililor solizi, lichizi si gazosi al produselor derivate”.
 
Societatea JT GRUP OIL SA s-a înființat în anul 2001 la Slobozia, iar din anul 2010 are sediul social declarat în Constanța. Sediul social este pe bulevardul Năvodari nr. 1, din Năvodari, județul Constanța.

 
Acționarul majoritar al societății cu 99% este Jean Paul Tucan, politician și afacerist cunoscut, iar procentul de 1% este deținut de către Aldea Bogdan-Florin, care este și președintele consiliului de administrație, alături de Tucan Alexandra Maria și Dublea Andreea Elena. Societatea J.T. GRUP OIL SA deține integral capitalul social al societății J.T. Oil Terminal Constanța SRL și au același obiect de activitate, comerț cu ridicata al combustibililor solizi, lichizi și gazoși inclusiv Import-Export.
 
J.T. Grup Oil SA deține patru proprietăți imobiliare unde sunt declarate și puncte de lucru, respectiv în Incinta Baza Sportivă Badea Cârțan, pe B-dul Aurel Vlaicu (Lot între str. Ștefăniță Vodă și Stadionului), Năvodari, DJ 226, zona rezervoare RAJA, Năvodari str. M20, nr.49D și Constanța, I.C. Brătianu nr. 50.

 
Societatea mai desfășoară activități la punctele de lucru din Costinești, contract de închiriere – Lacul Costinești și cale de acces pe malul lacului, intravilan Costinești, Mamaia – zona Hotel Delta, cuveta lac Siutghiol (contract închiriere), Portul Midia- contract de asociere în participațiune.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:

Undă verde de la Mediu pentru proiectul lui JT Group Oil SA! Despre ce este vorba?
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Afaceri Constanța Undă verde de la Mediu pentru proiectul lui JT Group Oil SA! Despre ce este vorba?

17 Jul 2023 1516

Capitalul social al JT Group Oil SA a fost majorat de către acționari

03 May 2022 1212

O decizie a Curții Constituționale l-a lăsat pe Tucan fără afacerea de pe Siutghiol. Acum a dat în judecată municipiul Constanța și Consiliul Local Municipal

10 Mar 2021 3355

JT Grup Oil SRL a obținut acordul de mediu pentru centrul de agrement nautic din Mamaia

21 Jan 2021 2382