CJC S-a stabilit câștigătorului licitației pentru Departamentul „Sănătatea mamei și copilului” din curtea SCJU Constanța 
  • În data de 20 septembrie 2023, instituția Consiliului Județean Constanța a finalizat procedura de achiziție a serviciilor de proiectare (faza PT), asistență tehnică și execuție în cadrul proiectului "Construire Corp nou – Departament Sănătatea mamei și copilului Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța".
 
Consiliul Județean Constanța (CJC) a anunțat câștigătorul acestei proceduri, respectiv operatorul economic Asocierea Concelex SRL–Concelex Engineering SRL–Palex Construcții Instalații SRL–Concrete&Design Solutions SRL.
 
În urma acestui anunț, au fost formulate două contestații adresate Consiliului Național de Soluționare a Contestațiilor (CNSC), de către Asocierea SSAB-AG și CONSTRUCȚII ERBAȘU SA, potrivit CJC.
 
Astăzi, 07 noiembrie 2023, Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor (CNSC) a emis decizia sa cu privire la contestațiile formulate împotriva rezultatului procedurii de achiziție.
 

„Decizia CNSC a fost una de respingere a contestațiilor, astfel că rezultatul procedurii de achiziție a rămas neschimbat. Operatorul economic câștigător rămâne Asocierea CONCELEX SRL– CONCELEX ENGINEERING SRL–PALEX CONSTRUCTII INSTALATII SRL–CONCRETE&DESIGN SOLUTIONS SRL”, a informat CJC.
 

Proiectul privind construirea Spitalului de Pediatrie Mama și Copilul avansează și au fost luate decizii importante în acest sens. Proiectarea și execuția de lucrări va fi realizată de operatorul economic Asocierea CONCELEX, conform Deciziei CNSC, emisă astăzi. Următorii pași prevăzuți în această procedură includ demersurile specifice de semnare a contractului. De asemenea, se va constitui garanția de bună execuție aferentă contractului, iar apoi va fi emis Ordinul de Începere pentru serviciile de proiectare (faza PT) și execuție”, mai arată sursa.
 

„Suntem dedicați continuării acestui proiect important care vizează îmbunătățirea infrastructurii medicale și serviciilor de sănătate în beneficiul locuitorilor județului nostru. Personal, voi urmări cu atenție implementarea acestui proiect și voi reveni, periodic, cu actualizări privind evoluția acestuia.” a spus Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța.

 
Citește și

Senatorul PNL, Septimiu Bourceanu clarificări în legătură cu Departamentul „Sănătatea mamei şi copilului” Constanța

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Consiliul Județean Constanța, la mâna instanței de judecată Asocierea de firme care a vrut să construiască Spitalul Mama și Copilul a atacat în instanță decizia CNSC! Contractul de execuție ar putea fi reziliat!

27 Nov 2023 3040

LIVE TEXT Constanța Conferință de presă cu prilejul semnării contractului pentru Departamentul „Mama și Copilulׅ“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Nov 2023 1107

O companie din București va asigura supervizarea lucrărilor pentru Departament Sănătatea mamei și copilului din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța (DOCUMENT)

25 Oct 2023 1348

Dr.Prăzaru, cooptat în echipa care se ocupă de construirea Spitalului de Pediatrie. Șeful de proiect este un funcționar din Consiliul Județean

05 Feb 2023 1882

Proiectul are ca termen de finalizare anul 2026. Spitalul de Pediatrie "Sănătatea mamei și a copilului" din Constanța va fi construit prin PNRR

11 Jan 2023 2120

Cum va arăta Centrul pentru „Sănătatea mamei și copilului“ din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa (DOCUMENTE)

10 Aug 2022 2302

După patru licitații eșuate, CJC a atribuit contractul pentru realizarea documentațiilor viitorului departament «Sănătatea Mamei și Copilului»

24 Feb 2022 3853