CJC-ul lui Constantinescu face şcoală de vară în hotelul lui... Constantinescu

scoaladevara-hotelFlora2.jpgUn comunicat de presă ne anunţă că pe 27 septembrie, Hotelul Flora va găzdui o şcoală de vară plătită din bani europeni, organizată de Consiliul Judeţean Constanţa.

Evenimentul, organizat în parteneriat cu Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Litoral-Delta Dunării face parte din Proiectul „Itinerarii şi evenimente inedite în Dobrogea", Cod SMIS 26513, proiect finanţat prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, Axa prioritară 5: „Dezvoltarea durabilă şi promovarea turismului", Domeniul major de intervenţie 5.3 - „Promovarea potenţialului turistic şi crearea infrastructurii necesare, în scopul creşterii atractivităţii României ca destinaţie turistică". Aşadar, bani european, aşa cum zicea. Toate bune şi frumoase, proiectul lăudabil, însă un aspect a fost... să spunem neglijat. CJC-ul organizator, Uniunea Europeană finanţator, hotelul Flora beneficiar al banilor. În plus, avem o constantă în această poveste: Nicuşor Daniel Constantinescu. Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa este şi asociat al SC Xenoti SRL, societate care deţine hotelul Flora din staţiunea Mamaia. Partenerii lui Constantinescu în această afacere sunt primarul Radu Ştefan Mazăre şi Sorin Gabriel Strutinsky, iar administrator al unităţii de cazare este Marius Puşcaşi, inculpat, alături de Mazăre şi Constantinescu, în dosarul retrocedărilor.

scoaladevara-hotelFlora.jpgRaluca Coman, manager de proiect, a declarat că habar nu avea al cui este hotelul (nu că Nicuşor ar fi şeful dânsei, adresa de mail a Ralucăi Coman terminându-se în @cjc.ro). ba chiar, managerul de proiect a dezvăluit că de organizarea propriu-zisă s-a ocupat o firmă, câştigătoare a licitaţiei: Fresh Promotion SRL Bucureşti. Administratorul societăţii, Mihai Costea, a fost foarte... uimit atunci când a auzit al cui este hotelul. N-a înţeles care este treaba, iar când a auzit de vreun conflict de interese brusc a pierdut semnalul: „Alo, alo, nu vă mai aud!". Aşa s-a întrerupt convorbirea telefonică. Dar nu şi întrebarea noastră: Oare Uniunea Europeană o fi tare încântată că banii primiţi de Consiliul Judeţean pentru acest proiect ajung la hotelul lui Nicuşor Constantinescu?!


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Directori din Consiliul Județean Constanța și oameni de afaceri, condamnați definitiv! Cererea de revizuire, respinsă

19 Apr 2024 1679

Administrația Chițac, în proces cu Mazăre și Nicușor pentru Fundația Fantasio! Surpriză la Tribunalul Constanța (MINUTA)

14 Apr 2024 687

Mai multe persoane, arestate la cererea DIICOT Constanța! (MINUTĂ)

05 Apr 2024 940

Achiziții Constanța Sumă de peste 500.000 de lei pusă la bătaie de Nuclearelectrica Serv SRL. Ce vrea să cumpere (DOCUMENT)

03 Apr 2024 829

Administrația Chițac, proces pe 10.000 de euro cu Mazăre, Nicușor și Fundația Fantasio! Judecătorii s-au retras pentru deliberări

02 Apr 2024 618

Dosarul privind Herghelia Mangalia și lacul Corbu, amânat pentru finele lunii! Se pregătește audierea lui Ionuţ Ţiţimeaua, fost director în CJC

01 Apr 2024 938

PUZ pentru terenurile din strada Belvedere ale afaceristului George Secărea! Curtea de Apel anunță data verdictului

15 Mar 2024 855

Partidul Forţa Dreptei și-a anunțat candidații la primăriile de sector și susținerea lui Nicușor Dan pentru Capitală

02 Mar 2024 751

Afaceristul George Secărea obține la Tribunalul Constanța convocarea AGA pentru compania Q Seg West SA! Va fi numit un nou administrator (MINUTA)

29 Feb 2024 847

Se vinde pensiunea „Grindul Lupilor“, din Sinoe, aparținând Ideea Contrast SRL! Asociați - Mazăre, Strutinsky, Constantinescu și Săvulescu

19 Feb 2024 1138

Mazăre și Nicușor, dați în judecată de administrația Chițac! Judecătoria Constanța și-a declinat competența

09 Feb 2024 1490

Imobile de 14 etaje, un spital și mai multe locuințe. Iată ce vor să construiască niște investitori pe malul Lacului Siutghiol, Constanța

07 Feb 2024 5131

Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu, victorie la Curtea Supremă! La mijloc sunt aproape 3 milioane de dolari (MINUTA)

07 Feb 2024 1682

Atlantida Grama SRL, care deține hotelul și restaurantul Zodiac, asigură servicii de cazare pentru piloții elicopterului SMURD (DOCUMENT)

03 Feb 2024 1057

Justiție Constanța Lucrări suspendate la un șantier din Mamaia Nord! Iată despre ce investitor este vorba

30 Jan 2024 771