Constanța Black Sea Air Show, Ediția a II-a Detalii despre parcarea autovehiculelor în ziua evenimentului și regulament de participare


Reprezentanții Aerportului Internaționala Mihail Kogălniceanu a făcut publice informații despre parcarea autovehiculelor în ziua evenimentului Constanța Black Sea Air Show și cu privire la regulamentul de participare a publicului. 

Generalități și organizatori

Evenimentul aviatic ”Constanța Black Sea Air Show”, Ediția II - 5 august 2023 este organizat de către Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța în parteneriat cu Aeroclubul României și Mistral Tours & Events, cu sprijinul Forțelor Aeriene Române, Primăriei Comunei Mihail Kogălniceanu - Constanța și se adresează comunității locale, centrale și turiștilor de pe Litoralului Mării Negre/publicului larg.

Data și locul de desfășurare

Evenimentul se va desfășura pe Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța, Str. Tudor Vladimirescu nr. 4, comuna Mihail Kogălniceanu, Constanța, în data de 5 august 2023. Durata evenimentului – interval orar 09:30 – 17:30. Durata vizită expoziție statică - interval orar 09:30 – 17:30. Durata deschidere eveniment - interval orar 11:30 – 12:15 Durata demonstrației aeriene - interval orar 12:30 – 17:30. *Programul poate suferi modificări.

Participarea și accesul

Intrarea la eveniment este gratuită. Accesul pentru public și invitați se va face începând cu ora 09:30, respectând indicațiile personalului A.I.M.K.C., Jandarmeriei Române și Poliției Rutiere (vezi anexa 1).

Reguli de siguranță și securitate


Fiecare participant va respecta indicațiile și deciziile comunicate de organizatorul evenimentului pe toată durata acestuia. Prin prezența în zona de desfășurare a evenimentului, participanții se angajează să respecte prezentul Regulament, înțelegând că acesta este conceput exclusiv pentru siguranța și confortul lor. Pentru siguranța publicului și buna desfășurare a evenimentului, se vor lua următoarele măsuri:

- în cazul unor temperaturi exterioare/fenomene meteo diverse care pot determina un disconfort termic, participanții, și mai ales persoanele cu afecțiuni sau cu antecedente medicale personale sunt rugate să își ia măsuri de protecție specifice (cremă solară, pălărie/șapcă/umbrelă, hidratare corespunzătoare, etc);

- persoanelor care au probleme de ordin auditiv le este recomandată folosirea dopurilor de protecție pentru urechi;

- genţile şi pachetele nu vor fi lăsate nesupravegheate, deoarece dacă nu pot fi identificate precis, vor fi suspecte de a provoca incidente care afectează securitatea;

 - participanții sunt rugați sa nu lase copiii minori nesupravegheați; întreaga responsabilitate revine adulților însoțitori;

- fumatul (tutun sau țigarete electronice) este permis numai în zonele special amenajate și inscripționate în acest sens;

- organizatorul pune la dispoziție o zonă amenajată pentru parcarea autoturismelor în limita locurilor disponibile;

- în cazul în care după încheierea evenimentului vor rămâne autoturisme pe suprafața delimitată pentru parcarea acestora, ele vor fi ridicate și duse într-un spațiu special amenajat, costul serviciului fiind suportat de proprietar.

Sunt interzise:

- aruncarea deșeurilor de orice fel în alte locuri decât cele amenajate de organizator pentru colectare selectivă; - participarea la eveniment în stare de ebrietate sau sub influența substanțelor interzise de orice fel;

- participarea la eveniment a persoanelor care au asupra lor la vedere sau ascunse, băuturi alcoolice, arme de orice fel, material explozive sau incendiare, substanțe iritantlacrimogene sau cu efect paralizant, ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acțiuni violente sau de tulburare a desfășurării normale a evenimentului;

- introducerea sau afișarea inscripțiilor, bannerelor, pancardelor și a altor elemente vizuale care incită la discriminari de orice fel și violență;

- accesul cu animale de companie;

- fumatul și consumarea băuturilor alcoolice pentru persoanele sub 18 ani;

- depășirea liniei (barierei fizice - gard) care delimitează zona de desfășurare a evenimentului.

Organizatorul își rezervă dreptul să restricționeze accesul persoanelor care prezintă pericol pentru siguranța și confortul celorlalți participanți, iar dacă acestea nu cooperează, organizatorul va anunța organele de poliție.

Filmat și fotografiat

Este permis fotografiatul/filmatul în zona unde se desfășoară evenimentul.


Transportul la/de la Aeroport

Transportul la/de la Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța intră în responsabilitatea participanților. Parcarea este gratuită pentru participanții la eveniment în limita locurilor disponibile. Organizatorul nu răspunde de lucrurile personale, bunurile de valoare lăsate în autoturisme sau nesupravegheate în perimetrul de desfasurare al evenimentului. Organizatorul nu își asumă responsabilitatea privind eventuale prejudicii suferite ca urmare a unor posibile evenimente rutiere care au loc din cauza neatenției conducătorilor auto.


Prelucrarea datelor cu caracter personal

Societatea Națională "Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu-Constanța" S.A, persoană juridică română, organizată ca societate pe acțiuni, în conformitate cu prevederile H.G. 523/1998 actualizată, cu sediul în jud. Constanța, com. Mihail Kogălniceanu, str. Tudor Vladimirescu, nr.4, în calitate de organizator-gazdă, vă adresează o informare despre prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal și despre drepturile ce vă revin potrivit Regulamentului UE 679/2016. Această informare are menirea de a clarifica scopurile, temeiurile și modalitățile în care Societatea Națională "Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu-Constanța" S.A. prelucrează datele cu caracter personal ale participanților prezenți la evenimentul Constanța Black Sea Air Show, Ediția a-II-a din 05.08.2023. 


Alte mențiuni

Prezentul Regulament va fi făcut public, fiind disponibil în mod gratuit oricărui solicitant pe site-ul www. mk-airport.ro. Organizatorul își rezervă dreptul de a aduce modificări prezentului regulament. Orice modificare a regulamentului va fi anunțată pe site-ul www.mk-airport.ro. Organizatorul își rezervă dreptul de a anula evenimentul în cazul apariției unor situații de urgență sau din necesități operaționale care nu au putut fi prevăzute până la data stabilită, precum și în caz de condiții meteo nefavorabile.
  


Citește și: 

Constanța Black Sea Air Show, Ediția a II-a. Noutăți despre evoluțiile pe cer

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cifră record de vizitatori la Constanța Black Sea Air Show! Peste 20.000 de spectatori au participat la spectacolul aviatic de la Mihail Kogălniceanu(GALERIE FOTO)

06 Aug 2023 1140

Fotoreportaj Constanța Black Sea Air Show, un spectacol cu 20.000 de participanți și un tablou pe cer

06 Aug 2023 1175

LIVE VIDEO-TEXT Constanța Black Sea Air Show, ediția 2023. Spectacol aviatic de excepție și evoluții spectaculoase (FOTO+VIDEO)

05 Aug 2023 4576

Premieră la Constanța Black Sea Air Show. Pilotul Andreea Bănesaru „Va fi o experiență foarte frumoasă” (VIDEO)

04 Aug 2023 3069

Jandarmii din Constanța sunt alături de cetățeni într-un weekend plin de evenimente

04 Aug 2023 990

LIVE VIDEO+TEXT Constanța Black Sea Air Show, editia 2023. Conferința de presă de inaugurare (GALERIE FOTO+VIDEO)

04 Aug 2023 2577

Constanța Black Sea Air Show, Ediția a II-a. Programul evoluțiilor din cadrul evenimentului

01 Aug 2023 1814

Constanța Black Sea Air Show, Ediția a II-a. Noutăți despre evoluțiile pe cer

24 Jul 2023 1602

Conferință cu prilejul lansării „Black Sea Air Show“ ediția a-II-a, evenimentul aviatic al anului pe litoral, pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu (FOTO)

26 Jun 2023 1761

„Black Sea Air Show” Eveniment aviatic pe Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu”

28 Jun 2019 5683