Conferință cu prilejul lansării „Black Sea Air Show“ ediția a-II-a, evenimentul aviatic al anului pe litoral, pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu (FOTO)

UPDATE 6

Corina Martin a discutat inclusiv cu OMD Constanța și Județ Constanța, pentru promovarea evenimentului ca destinație.

UPDATE 5

Comandor Nicolae Crețu – Reprezentant Forțele Aeriene Române ia cuvantul.

“Sperăm să fim acel partener de care aveți nevoie pentru a răspândi în rândul tinerei generații valorile forței aeriene. Pe 20 iulie sărbătorim ziua Forțelor Aeriene. La Baza 57 Mihail Kogălniceanu înregistrăm un schimb cultural și profesional. Aviația vorbește și prin zgomot. Sunetul specific aviatorilor ne îndeamnă publicul către spectacol și la invitația ministerului turismului sperăm să realizam împreună un eveniment aviatic memorabil.”

Vor fi autocare care vor lega Constanța de aeroport, din 20 în 20 de minute.


UPDATE 4

În continuarea evenimentului, a luat cuvântul George Rotaru, Director General al Aeroclubului României


“Vom participa cu acrobații aerieni, parașutiștii care vor sări și cu un drapel foarte mare. Vom avea 15 aeronave, acrobație, fum. O să avem și acrobație statică. Sperăm să facem an de an acest eveniment. Scopul este să promovam aviația. Vom survola litoralul cu Șoimii României pe 4 august să promovăm evenimentul.”


UPDATE 3

Corina Martin ia cuvântul.

“Vă mulțumim pentru că sunteți aici astăzi și pentru atâția ani de promovare a zborului de pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu. Ediția a doua după cea din 2019, v-am spus atunci înainte de eveniment am spus că vor fi în jur de 5.000 de participanți.



Jandarmii au spus că au fost 17.000 de vizitatori. Este un prag care ne onorează și ne obligă să venim în fața turiștilor și a constănțenilor, să le oferim un show de senzație.”


UPDATE 2


Primarul Ancuța Belu ia cuvântul.

“Sunt astăzi prezentă aici pentru a susține acțiunea organizată de Aeroportul Mihail Kogălniceanu. Susțin continuitatea! Îmi place să aud de acțiunile organizate de aeroport.

Showul este, într-adevăr despre Mihail Kogălniceanu, dar acum ne axăm pe modernizare. Administrația locală a fost și va fi întotdeauna alături de aeroport. Ne bucură că suntem azi aici. Le urez un show realizat cu susținerea tuturor.”


UPDATE 1

Bogdan Artagea a luat cuvântul. 

“Black Sea Airshow a ajuns la ediția a doua. Am avut prezență în 2011 un show aerian, iar anul trecut am avut 17.000 de participanți. Am început promovarea mai devreme să avem turiști și o promovare bună.”



Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța în parteneriat cu Aeroclubul României și Mistral Tours & Events organizează luni, 26 iunie 2023, în Salonul Oficial al Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța, o conferința de presă organizată cu prilejul lansării “Black Sea Air Show”, ediția a -II-a – evenimentul aviatic al anului pe Litoral, ce va avea loc în data de 5 august 2023, pe Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța.

La conferință participă Bogdan Ionuț Artagea - Director General al A.I.M.K.C., împreună cu George Rotaru – Director General al Aeroclubului României, a  Corina Martin – Reprezentant Mistral Tours & Events și a  Comandor Nicolae Crețu – Reprezentant Forțele Aeriene Române. La evenimente este prezentă și Ancuța Belu,  primarul din Mihail Kogălniceanu. 



În cadrul Conferinței vor fi făcute publice detaliile de organizare ale Black Sea Air Show, ediția a -II-a, inclusiv detalii despre participanții care își vor demonstra măiestria în fața publicului.


Citește și: Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța. Se deschid zborurile interne operate de AirConnect în sezonul estival 2023. Iată rutele
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Județul Constanța Dosar penal pentru un bărbat care transporta persoane în regim de taxi – avea permisul suspendat

24 Apr 2024 621

RAJA ConstanțaSe oprește apa în localitățile Mihai Kogălniceanu, Culmea și Oituz!

18 Apr 2024 415

Directorul economic provizoriu al Aeroportului de la Mihail Kogălniceanu, mandat prelungit până pe 8 decembrie

28 Nov 2023 977

Se oprește apa în Culmea, Oituz, Baza Militară și Aeroportul din Mihail Kogălniceanu! Durata lucrărilor

12 Jun 2023 924

CCINA și aeroportul Mihai Kogălniceanu, lansare de zboruri interne operate de AirConnect în sezonul estival 2023. Iată care sunt rutele

28 Feb 2023 1847

RAJA anunță Avarie pe DN 2A. Ce consumatori sunt afectați

12 Jul 2022 1290

Sorin Grindeanu, despre proiectele pentru a valorifica potențialul României „Trebuie să realizăm rolul pe care îl are Portul Constanța și să-l dezvoltăm“

02 May 2022 1286

Alertă cibernetică! Hackerii ruși au blocat site-urile aeroporturilor din România. Este vizat și aeroportul Mihail Kogălniceanu din Constanța

02 May 2022 1989

Încep exproprierile pentru Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu. Iată lista completă a proprietăților vizate

06 Jul 2020 3182

Mihai Lupu (PNL) “Cursă Viena-Constanța de pe aeroportul de la Mihail Kogălniceanu, ne oferă avantaje și în fața vecinilor din Bulgaria”

07 May 2020 3671

Blue Air a radiat punctul de lucru la Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța

11 Apr 2020 2467

PSD a fost ras din CA-ul Aeroportului Kogălniceanu. CJC a rămas fără reprezentant şi cere o nouă convocare a AGA şi vot cumulativ (document + galerie foto)

14 Jan 2020 6553

Trai pe vătrai! Consiliul de Administraţie al Aeroportului Mihail Kogălniceanu i-a prelungit mandatul lui Horia-Mihail Acatrinei

13 Nov 2019 7560

De anul viitor, un charter Constanţa-Antalya Mihai Daraban, preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie a României - „Zona noastră este importantă din punct de vedere turistic“ (galerie foto)

19 Oct 2019 2704

Mandatele administratorilor provizorii ai SN Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu, prelungite

01 Oct 2019 1964